Skip to content

Bioetanol

Bioetanol – Perfekt për pastrimin dhe oxhakun tuaj me etanol!

Bioetanoli ofron përparësi të shumta ndaj alkoolit sintetik. Është plotësisht i biodegradueshëm dhe është prodhuar në një mënyrë neutrale ndaj klimës. Megjithatë, performanca e tij e pastrimit është po aq e lartë sa ajo e produktit jo organik. Në varësi të mjetit krahasues të zgjedhur, ai është edhe dukshëm më i lartë. Bioetanoli i përftuar nga lëndët e para që rriten në mënyrë natyrale largon të gjitha llojet e mbetjeve yndyrore butësisht dhe megjithatë në mënyrë të besueshme. Përveç kësaj, është ideale për pastrim paraprak, i cili duhet të kryhet para mbylljes. Sipërfaqet e lëmuara në të cilat mbetjet e yndyrës ose gjurmët e gishtërinjve janë qartë të dukshme kur nuk trajtohen, marrin një shtresë mbrojtëse natyrale falë etanolit bio. Kjo e ka dëshmuar veten në fusha të ndjeshme si industria ushqimore, bujqësia apo gastronomia. Së fundi, ka edhe karakter dezinfektues.

Bioetanoli dhe fushat e tij të ndryshme të aplikimit

Alkooli organik mund të përdoret në mënyrë fleksibël. Nga njëra anë, është ideale për pastrim paraprak përpara mbylljes së sipërfaqeve. Nga ana tjetër, ju mund ta përdorni atë për të operuar fireplace tuaj etanol. Nëse përdorni produktet tona të prodhimit të etanolit për të mbyllur sipërfaqe të lëmuara si qelqi, ju rekomandojmë t’i pastroni ato në dy hapa më parë. Siguron mbrojtje të qëndrueshme dhe tërheqëse. Përveç bioetanolit tonë, është më mirë të përdorim pastruesit tanë me cilësi të lartë. Ato përfaqësojnë një kombinim të provuar në fusha të ndjeshme të jetës dhe punës. Pas pastrimit, përsëri pastroni sipërfaqen me produktin që dëshironi. Kjo duhet të ketë një përmbajtje alkooli prej të paktën 70 për qind. Në këtë mënyrë ju mund të hiqni çdo mbetje, njolla të shëmtuara dhe gjurmë gishtash përpara mbylljes.

Jo vetëm e mbyllur – edhe e dezinfektuar

Përmbajtja e etanolit në produktet tona cilësore është mbi mesataren në 96.6 përqind alkool etilen. Në fund të fundit, baza e tyre është biomasa e qëndrueshme. Megjithatë, produktet tona të pastrimit ofrojnë performancë të fortë. Falë tij, ju mund të vulosni me besueshmëri jo vetëm sipërfaqet e lëmuara. Përbërësit në alkoolin organik kanë gjithashtu një efekt dezinfektues. Vendet e punës si dhe mjediset private përfitojnë prej tij. Përdorimi është thjesht i pakomplikuar. Thjesht shtoni etanolin tuaj shumë të tretshëm të yndyrës në sipërfaqen që do të pastrohet. Një leckë me mikrofibër ose sfungjer leshi qeramik e bën edhe më të lehtë pastrimin tuaj paraprak.