Skip to content

Bioetanol 96.6% për parapastrim profesional

✓ Bioetanol i bërë nga 100% misër dhe panxhar sheqeri

✓ Prodhim rajonal me përbërës nga Evropa

✓ Prodhimi sipas udhëzimeve të larta evropiane

✓ Siguria dhe cilësia përmes standardeve të larta

Wird oft zusammen gekauft

+ Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike. +
Gesamtpreis: 33,48
9,99 (9,99 / l)

SKU: 9100-BE96-1

Inhalt: 1 l

Inventory : Vorrätig

Lieferzeit: 3 ditë pune

In stock

Menge:

përshkrim

Bioetanol cilësor teknik 96.6% i përshtatshëm për parapastrim dhe degresim të plotë të sipërfaqeve jo absorbuese.

Mund të përdoret shumë mirë në kombinim me parapastruesin tonë biologjik, pa mbetje BIOSATIVA ® për të përgatitur p.sh. qelqi, qeramika, sipërfaqet e lyera për aplikimin e mbulesave tona të sipërfaqeve.


vetitë e produktit

✓ Bioetanol i bërë nga 100% misër dhe panxhar sheqeri

✓ Prodhim rajonal me përbërës nga Evropa

✓ Prodhimi sipas udhëzimeve të larta evropiane

✓ Siguria dhe cilësia përmes standardeve të larta

Pastërti e lartë, me 1% MEK, 1% izopropanol dhe Bitrex bioetanol plotësisht i denatyruar 96.6% (alkool etilen) nga prodhimi i qëndrueshëm (biomasë).


përdorim

Për të pastruar sipërfaqet e lëmuara dhe jo absorbuese, rekomandojmë pastrimin në dy hapa:

1. Pastrim intensiv paraprak i sipërfaqes duke përdorur një pastrues konvencional pa mbetje ose koncentratin tonë të pastrimit biologjik BIOSATIVA ®

2. Pas përfundimit të procesit të pastrimit, pastroni përsëri sipërfaqen me bioetanol 96.6% në mënyrë që të hiqen të gjitha papastërtitë dhe sipërfaqja të jetë plotësisht pa yndyrë. Përsëriteni këtë proces derisa të mos ketë më mbetje papastërtie në leckën me mikrofibër.

Pas një kohe të shkurtër avullimi të çdo mbetjeje alkooli në sipërfaqe, mund të fillojë aplikimi i nano-veshjeve dhe impregnimeve tona.

Në thelb, me çdo pastrim dhe vulosje të sipërfaqes, gjithmonë duhet të kryhet një test në një zonë që nuk bie në sy për të përcaktuar përputhshmërinë e sipërfaqes me agjentët e përdorur.


këshilltar

Bio-Etanol 96.6% – perfekt për vatrat e tavolinës

Po aq të ndryshme sa shijet tona, vatrat e zjarrit me etanol janë bërë të domosdoshëm në shumë familje. Shishet 1 litër janë perfekte për përdoruesit e rastësishëm ose përdoruesit për herë të parë që duan të njihen me oxhakun e tyre me etanol ose karburantin tonë të lëngshëm bio-etanol.

Sa zgjat 1 litër bioetanol?

Koha mesatare e djegies për 1 litër bioetanol 96,6% është rreth 2 deri në 3 orë. Por nuk mund ta thuash këtë saktësisht, sepse koha e djegies varet nga sipërfaqja në të cilën digjet lëngu. Sa më e madhe të jetë zona, aq më shpejt digjet etanoli premium bio.


FAQ

A miratohet bioetanoli për sektorin mjekësor?

Jo! Nëse jeni duke kërkuar për një dezinfektues sipërfaqësor, mund të gjeni më shumë informacion këtu: Pasqyrë e dezinfektuesve

Sa i rrezikshëm është bioetanoli?

Djegia prodhon avull uji (H2O) dhe dioksid karboni (CO2) ashtu si ne kur marrim frymë. Bioetanoli 96.6% djeg pa erë dhe pa mbetje. Kur përdorni në vatra zjarri, duhet të respektohen gjithmonë paralajmërimet e sakta të rrezikut!
Bioetanoli 96.6% është shumë i ndezshëm. Kur përdoret si pastrues, prodhohen gazra lehtësisht të djegshëm.

A mundet bioetanoli (i përdorur si pastrues) të sulmojë sipërfaqet?

Në veçanti në rastin e plastikës, këtu duhet pasur kujdes. Plastika e butë si plumbat dhe zorrët mund të reagojnë me plastifikuesit dhe të dëmtojnë sipërfaqet ose materialet.

Në thelb, kur pastroni sipërfaqen, duhet të kryhet gjithmonë një test në një zonë që nuk bie në sy.


Bewertungen

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bioetanol 96.6% për parapastrim profesional”

Your email address will not be published.


You may also like…