Rreth CCM GmbH - Prodhuesit Kimikë Kreativë nga Overath

Selia e CCM në Overath

Selia e CCM në Overath

"Prodhuar në Gjermani" është një term global për inovacion dhe cilësinë më të lartë dhe është i famshëm, për shembull, në fushat e automobilave, inxhinierisë mekanike dhe kimisë. Përveç ndërmarrjeve të mëdha shumëkombëshe, Gjermania ka një kulturë prej qindra mijëra ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme inovative që janë shumë krijuese dhe shpesh udhëheqës të tregut botëror në vendet e tyre të vogla (këto kompani zakonisht quhen "kampione të fshehura").

CCM GmbH prodhon dhe tregton idetë e shpikësve gjermanë, zgjidhës unikë të problemeve me cilësinë më të lartë. Ajo u themelua në vitin 2007 nga dy drejtorët menaxhues Heiner Perk dhe Bernd Zimmermann dhe është një rrjet unik i inovacionit, prodhimit dhe shitjeve globale. Prodhuar ne Gjermani.

CCM jeton në bindjen e thellë se produktet unike mund të tregtohen me sukses në të gjithë botën vetëm nëse njerëzit unikë qëndrojnë pas tyre si partnerë. CCM GmbH tashmë punon me njerëz të tillë në mbi 40 vende në të gjitha kontinentet.

Të gjitha aktivitetet kontrollohen nga selia e kompanisë në Overath afër Këlnit në Gjermani.

Teknologjia dhe rrjetet moderne bëjnë të mundur shfaqjen si njësi pa pasur nevojë që të gjithë punonjësit të punojnë në një vend.

Vulat e "gotës së lëngshme" nga CCM GmbH tashmë janë nominuar për çmime të ndryshme.

Lëreni veten të frymëzohet nga konceptet, idetë dhe përvojat e CCM GmbH.