Skip to content

Mbrojtës i përhershëm 9H mbyllje qeramike e nivelit të lartë

Vulosje profesionale speciale për kërkesat më të larta

✓ Jetëgjatësia deri në 5 vjet

✓ mbrojtje kundër korrozionit me cilësi të lartë

Wird oft zusammen gekauft

+ + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike.
Gesamtpreis: 152,49
129,00 (129.000,00 / l)

SKU: 8000-7640-1

Inhalt: 0,05 l

Inventory : Vorrätig

Lieferzeit: 3 ditë pune

Clear
Menge:

Mbrojtës i përhershëm me vulosje qeramike 9H – produkt profesional i nivelit të lartë për kërkesat më të larta

Vulosje speciale qeramike profesionale për sipërfaqe metalike, plastike, të lyera me pluhur dhe të lyera me rezistencë të jashtëzakonshme ndaj korrozionit, gërryerjes dhe temperaturës. Ideale për bojërat e makinave

Numri i artikullit: 8000-7640

Çfarë do të thotë vulosje qeramike?
Ngjitësja qeramike e nivelit të lartë 9H është një shtresë qelqi e bazuar në silane. Soshtë aq e hollë dhe e padukshme për syrin e lirë sa nuk ka asnjë efekt në pamjen e saj ose strukturën e sipërfaqes. Ngjitësja qeramike e nivelit të lartë 9H nuk është një bojë, dyll ose ngjitës dhe nuk mund të zhvishet ose të lahet. Vula qeramike formon një lidhje të përhershme (“kovalente”) me bojën dhe mund të hiqet vetëm me bluarje.
Kimikatet nuk mund të shpërndajnë vulën qeramike. Sidoqoftë, ajo ruhet vetëm në një afat të gjatë nëse kujdeset siç duhet.
Jeta e shërbimit varet nga ndikimet ndaj të cilave sipërfaqja është e ekspozuar.

Aplikimi i sealantit

Çfarë do të thotë 9H?
Për të përshkruar ngurtësinë e një shtrese, ne përdorim “ngurtësinë e lapsit” të mirënjohur. Gama e matjes është midis 6B (më e buta) dhe 9H (më e vështira). Mbrojtësi i Përhershëm V24 arrin një shkallë ngurtësie prej 8H (tharje në temperaturën e dhomës) deri në 9H (tharje me nxehtësi).

Rezistenca ndaj oksidimit dhe korrozionit
Metali i zhveshur oksidohet me kalimin e kohës, ashtu si sipërfaqet e lyera. V24 mbrojtës i përhershëm mbron bojën dhe metalin nga kontakti me ujin dhe ajrin dhe për këtë arsye është një mbrojtje kundër korrozionit.

Rezistencë e lartë ndaj kimikateve
Ngrohësi qeramik është 100% rezistent ndaj kimikateve / tretësve ndaj të cilave automjetet në përgjithësi janë të ekspozuar.

Mbrojtësi i përhershëm V24 mund të përdoret gjithashtu në: buzë, fenerë, xhama (xhami), doreza dyersh.

Materialet : Metale (jo) me ngjyra dhe të galvanizuara (të veshura me zink), metale/çelik, përfundime të lyera dhe të veshura me pluhur, alumin të anodizuar dhe plastikë.36 muaj provë në natyrë
Kova e majtë trajtohet me Mbrojtësin e Përhershëm pas 36 muajsh, pushoni: e patrajtuar pas 12, 24 dhe 36 muajsh.

funksionalitetin

Vulosja jonë qeramike V24 mbrojtës i përhershëm reagon me sipërfaqen e materialit dhe formon një shtresë rezistente ndaj gërryerjes me veti ngjitëse shumë të mira në metal.

Një shtresë ultra e hollë, transparente me forma të rezistencës ndaj goditjeve të larta. V24 mbrojtës i përhershëm është rezistent ndaj alkaleve dhe korrozionit.

Trajtimi me V24 mbrojtës i përhershëm nuk kërkon një shtresë konvertimi të kromatit në substrat dhe, sipas Urdhëresës për Substancat e Rrezikshme, është pa krom dhe plumb. Për të përcaktuar sasinë e saktë të kërkuar, është i nevojshëm një test në një zonë testimi.

vetitë e produktit

 • lëng i qartë, pa ngjyrë i bazuar në silanet, përmban tretës, pa ujë
 • Krijon një shtresë mbrojtëse të padukshme
 • Veshje jashtëzakonisht rezistente ndaj gërryerjes me veti shumë të larta jo ngjitëse dhe rezistencë të lartë ndaj goditjes
 • Rezistente ndaj korrozionit
 • rezistencë e lartë ndaj goditjes
 • Veçanërisht i përshtatshëm për mbylljen e ujit dhe papastërtisë të materialeve jo-absorbuese brenda dhe jashtë
 • Rezistent ndaj ujit të detit dhe ajrit të kripur
 • Dorëzuar gati për përdorim
 • Shumë reaktive dhe rezistente ndaj një numri të madh të tretësve të ndryshëm organikë
 • Efekti “i lehtë për t’u pastruar”, sipërfaqet qëndrojnë të pastra më gjatë dhe janë shumë më të lehta për t’u pastruar, duke zgjatur kështu intervalet e pastrimit dhe zvogëluar kostot e pastrimit dhe mirëmbajtjes
 • Mund të spërkatet ose të aplikohet me dorë me një leckë, mund të aplikohet duke përdorur një makinë elektrike për lustrim
 • Lustrim e bën sipërfaqen jashtëzakonisht me shkëlqim
 • shumë efektive deri në 5 vjet
 • Përdorimi material për një makinë vetëm përafërsisht 50ml
 • Temperatura e aplikimit: + 5 ° C deri + 35 ° C
 • deri në 130m² për litër
 • Rezistenca ndaj temperaturës: -90 deri + 750 ° C
 • Jetëgjatësia e vulës: deri në 5 vjet
 • Jetëgjatësia e lëngut: 24 muaj në shishen origjinale, 6-12 muaj pas hapjes
 • Temperatura e ruajtjes: + 5 ° C deri + 20 ° C
 • Koha e tharjes: 7 ditë në 20 ° C, 1 ditë në 60 ° C, sipërfaqja e përdorshme pas 2 orësh

përdorim

 • V24 mbrojtës i përhershëm është një përdorim i madh në një larmi të gjerë aplikimesh komerciale:
 • Ushtarake (anije, aeroplanë, tanke, …)
 • Industria e çelikut (ura, struktura çeliku, pajisje dhe makina, …)
 • Industria e naftës (tubacione, derriks / platforma, lidhje, …)
 • Ndërtimi i anijeve dhe anijeve
 • Industria e automobilave (ndërtimi i motorit, ndërtimi i trupit, mbrojtja e sipërfaqes, …)
 • Industria e trenave dhe hekurudhave (ndërtimi i motorit, binarët, mbrojtja e sipërfaqes, …)
 • Industria e avionëve (turbinat, krahët, mbrojtja e sipërfaqes, …)
 • edhe me shume…

V24 mbrojtës i përhershëm mund të përdoret në metalet e mëposhtme:

 • metale ngjyra (çeliku)
 • metale me ngjyra
 • metale të galvanizuar (të galvanizuar)
 • sipërfaqet e lyera
 • sipërfaqet e veshura me pluhur

këshilltar

Prezantuar në shfaqjen e automobilave në Essen

Kjo shtresë speciale e teknologjisë së lartë u zhvillua veçanërisht për kërkesat në fushat e detit, ushtrisë dhe aviacionit (industria e avionëve). Exceptionshtë jashtëzakonisht rezistent ndaj korrozionit, gërryerjes dhe temperaturës. Mund të aplikohet në sipërfaqe metalike, plastike, të lyera me pluhur dhe të lyera.

Trajtimi mund të përshpejtohet nga nxehtësia ose në temperaturën e ambientit. the Vulosje qeramike e nivelit të lartë 9H formon një lidhje jashtëzakonisht të fortë me sipërfaqen dhe formon një shtresë rezistente ndaj gërryerjes me veti ngjitëse shumë të larta.

Ngjitësja e hollë dhe transparente qeramike ka forcë ekstreme dhe arrihet një shkallë e fortësisë deri në 9H. I përshtatshëm për të gjitha llojet e automobilave (përfshirë makinat e cilësisë së mirë), motoçikletat, karvanët dhe anijet.

Kujdes: Ky është një produkt i teknologjisë së lartë që jep rezultatin e dëshiruar vetëm kur përdoret siç duhet.


Një vështrim në vulën nën mikroskop

Bewertungen

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mbrojtës i përhershëm 9H mbyllje qeramike e nivelit të lartë”

Your email address will not be published.