Skip to content

Bioetanol 100% me pastërti të lartë për parapastrim profesional

✓ Bioetanol i bërë nga 100% misër dhe panxhar sheqeri

✓ Prodhim rajonal me përbërës nga Evropa

✓ Prodhimi sipas udhëzimeve të larta evropiane

✓ Siguria dhe cilësia përmes standardeve të larta

Blerë shpesh së bashku

blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike. + blank
Cmimi total: 34,48

10,99

(10,99 / l)

SKU: 9101-BE100

Përmbajtja: 1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 ditë pune

In stock

Turma:

përshkrim

Bioetanol me cilësi teknike 100% të pastërtisë së lartë, i përshtatshëm për parapastrim dhe degresim të plotë të sipërfaqeve jo absorbuese.

Mund të përdoret shumë mirë në kombinim me parapastruesin tonë biologjik, pa mbetje BIOSATIVA ® për të përgatitur p.sh. qelqi, qeramika, sipërfaqet e lyera për aplikimin e mbulesave tona të sipërfaqeve.


vetitë e produktit

✓ Bioetanol i bërë nga 100% misër dhe panxhar sheqeri

✓ Prodhim rajonal me përbërës nga Evropa

✓ Prodhimi sipas udhëzimeve të larta evropiane

✓ Siguria dhe cilësia përmes standardeve të larta

Pastërti e lartë, me 1% MEK, 1% izopropanol dhe Bitrex bioetanol plotësisht i denatyruar 100% (alkool etilen) nga prodhimi i qëndrueshëm (biomasë).


përdorim

Për të pastruar sipërfaqet e lëmuara dhe jo absorbuese, rekomandojmë pastrimin në dy hapa:

1. Pastrim intensiv paraprak i sipërfaqes duke përdorur një pastrues konvencional pa mbetje ose koncentratin tonë të pastrimit biologjik BIOSATIVA ®

2. Pas përfundimit të procesit të pastrimit, pastroni përsëri sipërfaqen me 100% bioetanol në mënyrë që të hiqen të gjitha papastërtitë dhe sipërfaqja të jetë plotësisht pa yndyrë. Përsëriteni këtë proces derisa të mos ketë më mbetje papastërtie në leckën me mikrofibër.

Pas një kohe të shkurtër avullimi të çdo mbetjeje alkooli në sipërfaqe, mund të fillojë aplikimi i nano-veshjeve dhe impregnimeve tona.

Në thelb, me çdo pastrim dhe vulosje të sipërfaqes, gjithmonë duhet të kryhet një test në një zonë që nuk bie në sy për të përcaktuar përputhshmërinë e sipërfaqes me agjentët e përdorur.


këshilltar

Bio-etanol 100% – perfekt për vatrat e tavolinës

Po aq të ndryshme sa shijet tona, vatrat e zjarrit me etanol janë bërë të domosdoshëm në shumë familje. Shishet 1 litër janë perfekte për përdoruesit e rastësishëm ose përdoruesit për herë të parë që duan të njihen me oxhakun e tyre me etanol ose karburantin tonë të lëngshëm bio-etanol.

Dallimi midis bio-etanolit 96.6% dhe bio-etanolit 100%

Bio-etanoli 100% është i një cilësie veçanërisht të lartë. Kjo krijohet nga deterizimi i plotë i Bioetanol 96.6% Premium dhe rezulton në një përqendrim maksimal të alkoolit.

E rëndësishme kur përdoret si karburant

Bioetanoli 100% me pastërti të lartë digjet më shpejt se 96,6% bioetanoli premium dhe gjenerohet më shumë nxehtësi.

Meqenëse flaka mund të jetë gjithashtu më e nxehtë dhe më e lartë, jo të gjitha vatrat e etanolit janë të përshtatshme për përdorim. Ne rekomandojmë vetëm dhomat e djegies / kanaçet e karburantit të bëra prej çeliku inox. Përveç kësaj, oxhaku mbi flakë nuk duhet të ketë një superstrukturë / superstrukturë. Nëse nuk jeni të sigurt, pyesni prodhuesin tuaj të oxhakut.


FAQ

A miratohet 100% bioetanoli për sektorin e mjekësisë?

Jo! Nëse jeni duke kërkuar për një dezinfektues sipërfaqësor, mund të gjeni më shumë informacion këtu: Pasqyrë e dezinfektuesve

Sa i rrezikshëm është bioetanoli?

Djegia prodhon avull uji (H2O) dhe dioksid karboni (CO2) ashtu si ne kur marrim frymë. Bioetanoli 100% djeg pa erë dhe pa mbetje. Kur përdorni në vatra zjarri, duhet të respektohen gjithmonë udhëzimet e sakta të sigurisë dhe rrezikut!
Bioetanoli 100% është shumë i ndezshëm. Kur përdoret si pastrues, prodhohen gazra lehtësisht të djegshëm.

A mundet bioetanoli (i përdorur si pastrues) të sulmojë sipërfaqet?

Në veçanti në rastin e plastikës, këtu duhet pasur kujdes. Plastika e butë si plumbat dhe zorrët mund të reagojnë me plastifikuesit dhe të dëmtojnë sipërfaqet ose materialet.

Në thelb, kur pastroni sipërfaqen, duhet të kryhet gjithmonë një test në një zonë që nuk bie në sy.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bioetanol 100% me pastërti të lartë për parapastrim profesional”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…