Skip to content

Syze sigurie me mbrojtje anësore të integruar dhe tempuj të rregullueshëm

✓ Mbrojtje optimale kundër goditjeve dhe copëzave

✓ Madhësitë e rripave të rregullueshme

✓ Mbrojtja e përparme dhe anësore

✓ Standardi: EN166

4,99

SKU: V24-SBVARI1

Inventory : Jo në magazinë

Koha e dërgimit: 3 ditë pune

Out of stock


përshkrim

Gota të buta me dy komponentë me tempuj të rregullueshëm në gjatësi, të zbatueshme universale. Syzet plotësojnë kërkesat e standardit EN166. Ngjitja e rripave është e mundur për shkak të perforimit të dhënë.

Ai mbron sytë tuaj nga copëzat e vogla me një energji goditjeje deri në 45 m/s (F) dhe ka mbrojtje optimale të përparme dhe anësore.


vetitë e produktit

✓ Mbrojtje optimale kundër goditjeve dhe copëzave

✓ Madhësitë e rripave të rregullueshme

✓ Mbrojtja e përparme dhe anësore

✓ Hapësirë për syze me lente optike

✓ Standardi: EN166

✓ Ngjyra: E zezë


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze sigurie me mbrojtje anësore të integruar dhe tempuj të rregullueshëm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…