Skip to content

Pëlhurë mikrofibre 40x40cm për parapastrim ose lustrim, e verdhë

Pëlhurë me mikrofibër për pastrim paraprak ose lustrim përfundimtar:

✓ I ripërdorshëm

✓ Miqësore ndaj mjedisit

✓ Jashtëzakonisht absorbues

✓ Tharje të shpejtë

✓ Pa garzë

✓ Pa gërvishtje

✓ 80% poliestër / 20% poliamide

✓ Pesha e thatë 280g/m2

Blerë shpesh së bashku

blank + blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike.
Cmimi total: 33,73

1,25

SKU: V24-9004

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 ditë pune

In stock

Turma:

Pëlhurë mikrofibre për pastrim paraprak ose lustrim përfundimtar.

Për shkak të absorbueshmërisë së lartë, ne gjithashtu e rekomandojmë këtë Pëlhurë mikrofibre për aplikimin e ngjitësve tanë të lëngshëm të xhamit

Ne rekomandojmë përdorimin e një leckë të veçantë mikrofibër për çdo hap të aplikimit të izoluesve dhe impregnimeve tona të sipërfaqes.

Nëse papastërtia ende ngjitet në leckë pas pastrimit, sipërfaqja nuk është pastruar ende plotësisht dhe në mënyrë optimale. Një efekt i mirë nënshkrimi mund të arrihet vetëm kur nuk ka më papastërti në sipërfaqe.


vetitë e produktit

Përbërja: 80% poliester, 20% poliamid
Përmasat: 40 x 40 cm

Cilësi e lartë me një peshë të thatë 280g / sqm.


përdorim

Përdoret në mënyrë universale brenda dhe jashtë. Madhësia optimale për pastrimin e xhamit, qeramikës, anijeve, makinave dhe shtëpive të lëvizshme.

Pastrim pa pilula, pa gërvishtje dhe tharje të shpejtë. Grimcat e papastërtisë dhe pluhurit thithen pothuajse pa mbetje.

Materiali është i ripërdorshëm dhe për këtë arsye shumë miqësor ndaj mjedisit. Lahet lehtësisht në lavatriçe pa detergjent.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pëlhurë mikrofibre 40x40cm për parapastrim ose lustrim, e verdhë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…