Skip to content

Komplet xhami i përparmë i makinës/kamperit (etiketë private – neutral)

Komplet xhami i përparmë (etiketë private)

✓ Trajtim i lehtë

✓ Miqësore ndaj mjedisit

✓ Të gjitha në një grup

 

 

Blerë shpesh së bashku

+ + +
Cmimi total: 300,99
21,99

SKU: V24-SET-V9500

Inventory : Me porosi

Koha e dërgimit: 30 ditë pune

Turma:

Xhami i xhamit i vendosur në një flluskë PE neutrale


vetitë e produktit

2 x Peceta për pastrim paraprak me alkool + 2 x Peceta mbyllëse xhami të përparme

1 x leckë mikrofibër për lustrim 30x30cm

 • Lëng i pastër, pa ngjyrë, i padukshëm dhe i paprekshëm
 • Efekt i jashtëzakonshëm i lehtë për t’u pastruar për ngjitjen e papastërtive
 • Mbrojtës nga uji, vaji dhe papastërtitë, shiu dhe bora rrokullisen nga xhami, papastërtia, jashtëqitjet e shpendëve, insektet dhe akulli nuk mund të ngjiten më fort
 • E bën gërvishtjen e akullit shumë më të lehtë në dimër
 • Nga përafërsisht 70 km/h, shiu bie gjatë vozitjes edhe pa fshirëse xhami dhe siguron një pamje të qartë
 • Zgjat rreth 25,000 km ose deri në një vit
 • Redukton rritjen e mikroorganizmave dhe baktereve, përmirëson higjienën
 • Rezistent ndaj ngricave, nxehtësisë ekstreme, rrezatimit UV, ujit të kripur dhe ajrit të kripur, mineraleve nga uji i fortë dhe alkaleve, rezistent ndaj kripës së rrugës
 • Fiziologjikisht i padëmshëm

2 x doreza mbrojtëse të disponueshme

1 x blister PE i përshtatshëm për komplet disku

 • Sipërfaqet qëndrojnë të pastra shumë më gjatë, gjë që zgjat ciklet e pastrimit dhe zvogëlon ndjeshëm kostot, kohën dhe energjinë për pastrimin dhe mirëmbajtjen
 • Agjentët kimikë të pastrimit nuk kërkohen më (mbytës, por edhe kimikisht rezistent ndaj agjentëve të pastrimit deri në një vlerë pH prej 12)
 • E qëndrueshme ndaj UV / rezistente ndaj ngricave / rezistente ndaj ujit të kripur / e padukshme (trashësia e shtresës: 100-150 nm)
 • Mund të riaplikohet lehtësisht nëse efekti kalon

përdorim

pastrimi
Të gjitha sipërfaqet që do të trajtohen duhet të jenë të thata dhe të pastruara mirë. Papastërtitë, papastërtitë dhe
Pluhuri në sipërfaqe gjithashtu thith veshjen dhe kështu mund të çojë në më shumë
Konsumi, zona jo të lagura në mënyrë optimale dhe qëndrueshmëri më e ulët.
Rekomandojmë pastrimin gërryes të sipërfaqeve përpara aplikimit dhe më pas menjëherë përpara
Degresoni aplikimin me leckën parapastruese të furnizuar me alkool për të siguruar lidhjen kimike optimale me sipërfaqen e nënshtresës.
Kur lyeni xhamin e makinës, është thelbësore të pastroni edhe fshirëset e xhamit në mënyrë që
mos fërkoni grimcat e grimcuara ngjitëse në shtresë.
aplikacion
Pëlhurë vulosëse aplikohet në sipërfaqen e thatë të pastruar paraprakisht duke lustruar me kujdes.
Një film i hollë lëngu duhet të formohet në sipërfaqe. Nëse ky film zhduket përsëri menjëherë, duhet të ridozohet.
Sapo formohet një mjegull e lehtë gri (material i tepërt), sipërfaqja ngopet.
Doza duhet të rregullohet në përputhje me rrethanat në mënyrë që të funksionojë sa më e kursyer materiale.
Për aplikim rekomandojmë një temperaturë sipërfaqësore prej +5 deri +25°C. Në thelb
Megjithatë, mund të përdoret në temperatura ndërmjet -25°C dhe +80°C.
tharje
Pas aplikimit, lëreni sipërfaqen të zhytet për rreth një minutë derisa filmi i lagësht të tretet dhe të përthithet
formon një mjegull të lehtë gri.
Pastrojeni me kujdes dhe me kujdes mjegullën gri me një leckë të pastër mikrofibër.
Gjatë dhe menjëherë pas aplikimit, sipërfaqja nuk duhet të bjerë në kontakt me ujin.
Kurimi i plotë bëhet pas 24 orësh.
Veshja e kuruar është absolutisht e padukshme dhe nuk çon në asnjë efekt optik
dëmtimet


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Komplet xhami i përparmë i makinës/kamperit (etiketë private – neutral)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…