Skip to content

Syze sigurie lente të qarta FLEX

Syzet e sigurisë BAZË:

✓ Me rehati të mirë të veshjes

✓ Mbrojtje anësore e integruar sipas DIN EN 166

8,99
Turma çmimi për njësi
larg 5 6,49 (27,81% i ruajtur)
larg 10 5,99 (33,37% i ruajtur)

SKU: V24-41962

Inventory : Jo në magazinë

Koha e dërgimit: 3 ditë pune

Out of stock


Syze sigurie profesionale FLEX me komoditet të lartë gjatë përdorimit, veshje kundër gërvishtjeve në një dizajn sportiv sipas DIN EN 166

vetitë e produktit

  • Syzet e sigurisë FLEX kanë një shtresë kundër gërvishtjeve
  • Syze elastike dhe kapëse hunde për t’u mbajtur shumë komode
  • Kllapat e rregullueshme në lartësi gjithashtu rrisin rehatinë e veshjes
  • Ngjyra e tempujve është e zezë dhe e verdhë
  • Syze sigurie në një dizajn sportiv
  • Lente polikarbonate
  • Pesha totale e syzeve të sigurisë është afërsisht 22 gram
  • Standardi: EN 166

komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze sigurie lente të qarta FLEX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…