Skip to content

Doreza pune nitrili “grip uji” me pulla të imta

Doreza premium nitrili:

✓ Me pulla të imta

✓ CE Cat II, EN 388

✓ Lagështues

✓ Siguri e lartë e kapjes me lubrifikantë.

2,99

Turma çmimi për njësi
larg 5 6,49 (-117,06% i ruajtur)
larg 10 5,99 (-100,33% i ruajtur)

SKU: V24-3074-L-1

Inventory : Jo në magazinë

Koha e dërgimit: 3 ditë pune

Out of stock


Doreza nitrili premium, me doreza të imta, CE Cat II, EN 388. I papërshkueshëm nga lagështia, me kapje të lartë me lubrifikantë.

vetitë e produktit

  • 1 palë doreza me shtresë nitrili të cilësisë së lartë dhe me thikë të imët. CE Cat II, EN 388.
  • Karakteristikat e shkëlqyera të veshjes.
  • Lagështues kundër lagështisë.
  • Kapje e mirë kur punoni me lubrifikantë.
  • Madhësia: 9

komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Doreza pune nitrili “grip uji” me pulla të imta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…