Skip to content

Syze sigurie pune artizanale profesionale MINER DUSTPROOF

Syze profesionale të sigurisë STAUBDICHT MINER:

✓ Veshje kundër gërvishtjeve

✓ Me kllapa të ndashme

✓ Shirit koke elastike për një përshtatje perfekte

12,99

Turma çmimi për njësi
larg 5 12,49 (3,85% i ruajtur)
larg 10 11,99 (7,70% i ruajtur)

SKU: V24-4158-01

Inventory : Jo në magazinë

Koha e dërgimit: 3 ditë pune

Out of stock


Syze sigurie pune profesionale STAUBDICHT MINER, të veshura kundër gërvishtjeve me kllapa të lëvizshme dhe shirit elastik për kokë për një përshtatje të përsosur

vetitë e produktit

  • Syzet MINER janë të pajisura me tempuj elastikë dhe të ndashëm. Si një alternativë ndaj tempujve, një shirit elastik i kokës (i përfshirë në dorëzim) gjithashtu mund të ngjitet në syzet për një mbajtje të përsosur
  • Ngjyra e syzeve të ndashme të sigurisë është e zezë klasike
  • Korniza e syzeve të sigurisë është e mbushur për të siguruar rehati
  • Lente polikarbonate e pastër KUNDËR gërvishtjeve dhe mjegullave
  • Syzet MINER janë PLUHUR
  • Pesha totale e syzeve të sigurisë është afërsisht 34 gram
  • Standardi: EN 166

komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze sigurie pune artizanale profesionale MINER DUSTPROOF”

Your email address will not be published. Required fields are marked *