Skip to content

Showing all 9 results

Dezinfektues

Çfarë lidhje ka një dezinfektues me vulat?
Më shumë nga sa mendoni!
Sepse arritjet e nanoteknologjisë kanë revolucionarizuar edhe zonën e dezinfektimit të sipërfaqes!

Problemi: Dezinfektuesit konvencionalë janë efektivë menjëherë – por vetëm për një kohë të shkurtër – Gjatë kohës së ekspozimit të tyre ata vrasin viruse dhe baktere të veçanta. Pas kësaj, megjithatë, sipërfaqja u ekspozohet atyre përsëri pa mbrojtje. Deri në dezinfektimin tjetër, ekziston një hendek higjienik në të cilin mund të ketë ripopullim nga mikroorganizmat.

Këtu hyn në lojë nanoteknologjia dhe mbyll hendekun e higjienës! Përveç efektit të dezinfektimit të menjëhershëm, modifikimi i sipërfaqes nano krijon një efekt antimikrobik afatgjatë.

Si punon? Zbuloni Bacoban® – dezinfektimi ynë sipërfaqësor nano me mbrojtje afatgjatë .