Skip to content

Showing all 2 results

Nënshkrimi i drurit

E jona Vulosje profesionale e xhamit të lëngshëm për dru është i përshtatshëm për të gjitha llojet e drurit që nuk janë veshur më parë me llak ose aditivë të tjerë rezistent ndaj njollave.

Vula depërton thellë në strukturën e drurit, por lë pamjen natyrale të sipërfaqeve të pandryshuar. Ofron një shtresë shumë të gjatë që mbron drurin nga uji që depërton, kripërat, myku, algat dhe prishja e motit. Veshja gjithashtu zvogëlon njollën nga moti. Mund të përdoret gjithashtu brenda, për shembull në dysheme.