Skip to content

Showing all 4 results

Nënshkrimi i lëkurës dhe tekstilit

Njolla vaji ose uji në divanin e ri. Pëlhurë tendë e zbardhur nga dielli. Pjesa e sipërme e makinës – sulmuar nga papastërtia kokëfortë.

Tekstilet dhe lëkura shpesh ekspozohen ndaj stresit të veçantë dhe shpejt humbasin bukurinë dhe vlerën e tyre.

Vulat e bëra prej qelqi të lëngshëm ofrojnë një ilaç efektiv këtu! Ata bëjnë një mburojë mbrojtëse kundër ujit, vajit dhe papastërtisë- pa ndonjë dëmtim ose ndryshim në pamjen, frymëmarrjen, ngjyrën ose ndjenjën e sipërfaqes!

Zbuloni tonën Vulosës profesional i xhamit të lëngshëm për tekstilet të tilla si mobilje të veshur me susta, sedilje ose çati të makinave prej pëlhure, cadra, dyshekë dhe lidhje me tenda.

E jona Ngjitës profesional i xhamit të lëngshëm për lëkurë mbron të gjithë lëkurët natyrore të lëmuara si divanet, kolltuqet, sediljet e makinave prej lëkure, këpucët, xhaketat, etj. Ne rekomandojmë tonat për kamoshi të pa veshur Vulosja e tekstilit !

E jona Vulosje premium mbron pothuajse të gjitha llojet e tekstileve dhe letrës nga uji, papastërtitë dhe njollat, dhe arrin edhe një neveri edhe më ekstreme ndaj ujit.