Skip to content

Showing all 13 results

Vulosja e makinave

Për të mbrojtur në mënyrë optimale makinën tuaj gjatë gjithë kohës, ne ofrojmë produkte të ndryshme profesionale të qelqit të lëngshëm nga Gjermania për bojë makinash, rrota, xhami të makinave dhe pjesën e brendshme.

Per Vulosja e bojës dhe rimave të makinave do të gjeni pesë produkte kryesore nga përdorimi i thjeshtë në profesion. Të gjitha ato çojnë në papërshkueshmëri të papastërtisë dhe ujit (p.sh. edhe jashtëqitje zogjsh), rritje të ngurtësisë së bojës dhe mbrojtje nga mikro-gërvishtjet nga larjet e makinave dhe nga copëzat e vogla të gurit. Dallimet kryesore janë në qëndrueshmërinë e tyre dhe shkallën e ngurtësisë që mund të arrihet:

Për përdorim të lehtë:
Bojë makine lustrim dhe vulosje speciale 2in1 – Afati i ruajtjes deri në 3 muaj.
Ngjyrosja e bojës së makinës dhe buzës së rrotave – Afati i ruajtjes përafërsisht 1 vit.
WB Rapid On – ngjitës dhe përfundues boje makine me shkëlqim të thellë . Afati i ruajtjes deri në 3 muaj.

Për përdorim të avancuar dhe profesional:
Metal Dura Easy On . Afati i ruajtjes deri në 36 muaj.
Mbrojtës i përhershëm: Veshje qeramike e nivelit të lartë 9H për kërkesat më të larta. Jetëgjatësia deri në 5 vjet.

Madje Xhami dhe dritaret përfitojnë nga a Vulosje profesionale e xhamit të makinës . Uji thjesht rrëshqet, papastërtia nuk ngjitet. Në mot të keq, dukshmëria prandaj është dukshëm më e mirë. Alsoshtë gjithashtu më e lehtë të gërvishtësh akullin, pasi kristalet e akullit vështirë se mund të gjejnë një kapje në veshje.

A jeni gjithashtu i interesuar në vulosjen e brendshme? Hidhini një sy zonës Lëkurë & tekstile e kaluara!

Bojë makine lustrim dhe vulosje speciale 2in1
BB Shpejt Aktiv
Ngjyrosja e makinës dhe mbyllja e buzës
Metal Dura Easy On
Mbrojtës i përhershëm

numri i artikullit
2000-7660
5002-7654
2003-7656
5001-643
8000-7640

përdorim
shumë e lehtë për tu aplikuar dhe lustruar
shumë e lehtë, aplikojeni dhe lustroni me kujdes
pastrim i mirë, aplikim i kujdesshëm dhe lustrim pas kohës së tharjes
aplikim i avancuar
aplikim profesional

Temperatura e aplikimit
-25 ° C deri në 80 ° C
0 ° C deri 45 ° C
-25 ° C deri në 80 ° C
-5 ° C deri 40 ° C
+ 5 ° C deri 35 ° C

qëndrueshmëri
deri në 3 muaj
deri në 3 muaj
rreth 1 vit
deri në 36 muaj
deri në 72 muaj

Koha e kurimit
12 orë në 20 ° C (makina mund të përdoret pas një ore)
5 min (makina mund të përdoret menjëherë)
12 orë në 20 ° C (makina mund të përdoret pas një ore)
24 orë për rezistencën ndaj ujit, 6-7 ditë për rezistencën ndaj gërryerjes (makina mund të përdoret pas 5 orësh)
7 ditë në temperaturën e dhomës (makina mund të përdoret pas 5 orësh)

Efekti margaritar
e mesme
e lartë
e lartë
e lartë
e lartë

Efekt me shkëlqim
e lartë
e lartë
e lartë
e lartë
e lartë

Rezistenca ndaj gërvishtjeve
+
+
+
+ + +
+ + + +

ml për makinë
përafërsisht 100 ml
përafërsisht 100 ml
përafërsisht 50 ml
përafërsisht 50 ml
përafërsisht 50 ml

konsistenca
Emulsion, pa tretës (pa dyllë ose silikone)
Të lëngshme, me bazë uji
Të lëngshme, me bazë alkooli
Të lëngshme, të bazuara në tretës
Të lëngshme, të bazuara në tretës

Rezistente ndaj ngricave
po
po
po
po
po

Rezistente ndaj rrezeve ultraviolet
po
po
po
po
po

Lidhje me produktin
Bojë makine lustrim dhe vulosje speciale 2in1
BB Shpejt Aktiv
Ngjyrosja e makinës dhe mbyllja e buzës
Metal Dura Easy On
Mbrojtës i përhershëm