Skip to content

Showing all 9 results

Vulosje për qelq dhe qeramikë

Vulat e qelqit të lëngshëm për qelq dhe qeramikë kanë një efekt hidro- dhe oleofobik:

Uji dhe yndyrat refuzohen. Pra grimcat e papastërtisë, substancat e yndyrshme / yndyrore, gëlqere ose ndotje të tjera të mjedisit (të tilla si algat, plehrat e shpendëve dhe të ngjashme) nuk mund të ngjiten më fort dhe mund të hiqen lehtësisht pa përdorimin e agjentëve gërryes.

Vulat tona profesionale nga Gjermania mund të përdoren brenda dhe jashtë. Ato janë rezistente ndaj ngricave, nxehtësisë ekstreme, rrezatimit ultraviolet, ujit të kripur dhe ajrit të kripur, mineraleve nga uji i fortë dhe alkalet. Ata janë gjithashtu të sigurt për ushqimin dhe të padukshëm.

Gjeni tonën këtu Vulosës profesional për sipërfaqet e qelqit të tilla si dritare, dyer, dritare, dritare louvre, çati prej xhami, fasada xhami, dyer hyrëse, parmakë, xhami notues / të sheshtë dhe shumë më tepër.

E jona Vula qeramike Mbron, për shembull, qeramika sanitare të tilla si tualete, bidete, vaska qeramike, dushe, lavamanë dhe pasqyra, deri në pishina, pllaka qeramike ose sipërfaqe qeramike në kuzhina.

Gjithashtu në dispozicion nëse keni nevojë për qëndrueshmëri shtesë: një shumë efektive Vulosje premium për xhami dhe qeramikë . Përshtatet në mënyrë të përkryer për të gjitha sipërfaqet në të cilat dëshironi të arrini qëndrueshmërinë më të gjatë të mundshme, p.sh. xhamat e dritareve, fasadat e xhamit, dyert e hyrjes (deri në 3 vjet), tendat, kopshtet dimërore, etj.

E jona Nënshkrimi premium i sistemit diellor jo vetëm që siguron më shumë pastërti, por edhe një rritje të dëshmuar të efikasitetit të sistemit tuaj!

Dëshironi të mbyllni xhamat e makinës tuaj? Do të gjeni produktin e duhur ketu .