Skip to content

Modeli: bojë makine dhe mbyllës rimash

9,99 (9.990,00 / l)

SKU: 2003-7656-muster

Inventory : Vorrätig

Lieferzeit: 3 ditë pune

Clear
Menge:

Mostra jonë 10 ml Ngjyrosja e bojës së makinës dhe buzës së rrotave për aplikimin e provës ose vulosjen e zonave më të vogla.


Bewertungen

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Modeli: bojë makine dhe mbyllës rimash”

Your email address will not be published.