Skip to content

Nënshkrimi i lëkurës dhe tekstilit

Tekstilet dhe lëkura shpesh ekspozohen ndaj stresit të veçantë dhe shpejt humbasin bukurinë dhe vlerën e tyre.

Njolla vaji ose uji në divanin e ri. Pëlhurë tendë e zbardhur nga dielli. Pjesa e sipërme e makinës – e sulmuar nga papastërtia kokëfortë. Vulat e bëra prej qelqi të lëngshëm ofrojnë një ilaç efektiv këtu!

Sillantët tanë formojnë një mburojë mbrojtëse kundër ujit, vajit dhe papastërtive – pa asnjë dëmtim ose ndryshim në pamjen, frymëmarrjen, ngjyrën ose ndjesinë e sipërfaqes! Zbuloni vulosjen tonë profesionale të qelqit të lëngshëm për tekstile të tilla si mobilje të veshur me susta, sedilje ose majë makinash prej pëlhure, çadra dielli, dyshekë dhe kravata dhe madje edhe tenda.

E jona Ngjitës profesional i xhamit të lëngshëm për lëkurë mbron të gjithë lëkurët natyrore të lëmuara si divanet, kolltuqet, sediljet e makinave prej lëkure, këpucët, xhaketat, etj. Ne rekomandojmë tonat për kamoshi të pa veshur Vulosja e tekstilit ! E jona Vulosje premium mbron pothuajse të gjitha llojet e tekstileve dhe letrës nga uji, papastërtitë dhe njollat, dhe arrin edhe një neveri edhe më ekstreme ndaj ujit.