Skip to content

Syze sigurie profesionale mjeshtri CHAMP

Syze sigurie profesionale CHAMP:

✓ Me komoditet të lartë në veshje

✓ Lente polikarbonate kundër mjegullës sipas DIN EN 166

6,99

Turma çmimi për njësi
larg 5 6,49 (7,15% i ruajtur)
larg 10 5,99 (14,31% i ruajtur)

SKU: V24-419-01

Inventory : Jo në magazinë

Koha e dërgimit: 3 ditë pune

Out of stock


Syze sigurie profesionale CHAMP me komoditet të lartë gjatë përdorimit dhe lente polikarbonate kundër mjegullës sipas DIN EN 166

vetitë e produktit

  • Syzet CHAMP janë pa kornizë
  • Ngjyra e tempullit është e zezë klasike
  • E disponueshme në tre tone xhami: e qartë, gri dhe e verdhë
  • Shumë i lehtë me komoditet të lartë në veshje
  • Kundër mjegullës falë thjerrëzës polikarbonat
  • Pesha totale e syzeve të sigurisë është afërsisht 31 gram
  • Standardi: EN 166

komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze sigurie profesionale mjeshtri CHAMP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *