Skip to content

Vulosje industriale për tekstile, lëkurë dhe fibra sintetike

Mbyllje profesionale industriale për lëkurë / tekstile dhe fibra sintetike si:

✓ Veshje

✓ Tekstile për shtëpi

✓ Tapiceri

✓ Laminat

✓ Lëkurë/kamoshi

✓ Përgatitja e automjetit

✓ Mbulesa të sediljeve

74,99 (74,99 / l)

SKU: 6005-683

Inhalt: 1 l

Inventory : Vorrätig

Lieferzeit: 7 ditë pune

In stock

Menge:

Vula profesionale industriale për lëkurë / tekstile dhe fibra sintetike, me bazë alkooli

Numri i artikullit: 6005-683 – Mbrojtja e pëlhurës Rapido R2U


Karakteristikat e produktit

 • Zgjidhje polimer fluorokarbon me bazë tretësi (izopropanol)
 • Mbajtja e ngjyrave dhe kapja e substratit të trajtuar ruhen
 • Uji i shkëlqyeshëm, vaji dhe papastërtia (efekt i lehtë për t’u pastruar)
 • Funksioni mbrojtës i përhershëm
 • Karakteristikat jo ngjitëse dhe që marrin frymë
 • Tharje e shpejtë edhe në temperaturën e dhomës
 • Stabilitet i lartë UV dhe pajtueshmëri mjedisore (pa PFOS, PFOA, APEO)
 • Zgjidhje e gatshme për përdorim

ruajtje

Informacioni në fletën e të dhënave të sigurisë (SDS) duhet të respektohet. 6005-683 duhet të ruhen në një vend të thatë, të ajrosur mirë dhe të freskët (20 ° C). Ruani / ruani vetëm në enën origjinale të mbyllur fort. Mbroni nga rrezet e diellit direkte dhe ngricat. Nëse ruhet siç duhet, jeta minimale e ruajtjes është 12 muaj nga data e prodhimit. Mbajeni larg mundësive të fëmijëve.


përdorim

6005-683 është veçanërisht i përshtatshëm si ujë, vaj dhe fibra mbrojtëse ndaj substancave tekstile dhe formon një shtresë mbrojtëse të padukshme në substratin e trajtuar menjëherë pas aplikimit dhe tharjes së saktë. Përshtypja e ngjyrave dhe kapja ruhen.
6005-683 është i përshtatshëm për një sërë aplikimesh, të tilla si impregnimi i:

 • veshje
 • Tekstile për shtëpi
 • jastëk
 • Petëzuar
 • Lëkure / kamoshi
 • Përgatitja e automjetit
 • Mbulesat e sediljeve
 • edhe me shume …

përpunimi

Shmangni formimin e aerosoleve, mos thithni aerosole.
Mbrojtja e përshtatshme e frymëmarrjes është thelbësore.
Përmban tretës të ndezshëm. Vëzhgoni fletën e të dhënave të sigurisë (SDS) para përdorimit.
Para përdorimit, zonat e provës duhet të krijohen ose aplikimet e mostrës duhet të kryhen. Përputhshmëria materiale e agjentit të impregnimit me substratin që trajtohet duhet kontrolluar gjithmonë para përdorimit. Përdoreni vetëm në zona të ajrosura mirë. Nënshtresa që do të ngopet duhet të pastrohet tërësisht dhe duhet të jetë e thatë dhe pa mbetje anionike (surfaktantë) para aplikimit me 6005-683.
6005-683 aplikohet duke përdorur një metodë furçë / rul ose një aplikues sfungjeri. Duhet të sigurohet një mbulim dhe madje njomje e substratit. Ngopja është plotësisht funksionale menjëherë pas tharjes (brenda 24 orëve në 20 ° C). Asnjë trajtim termik i substratit të ngopur nuk është i nevojshëm. Nëse përdoret 6005-683 në procesin e spërkatjes, duhet të ketë thithje të mjaftueshme ose duhet të përdoret mbrojtje nga frymëmarrja.
Aerosolët nuk duhet të thithen dhe duhet të merren masat e duhura paraprake.

Specifikimet teknike

Pamja: Lëng i vrenjtur
Dendësia: përafërsisht 0.85 g / cm³
Jetëgjatësia: 12 muaj në 20 ° C

dozimi

6005-683 furnizohet gati për përdorim dhe aplikohet i patretur. Rendimenti varet shumë nga absorbueshmëria e substratit që do të ngopet.

Shënime mbi përshtatshmërinë e produktit

Para një aplikimi të mundshëm, një test përshtatshmërie duhet të kryhet në kushte reale (kushtet e prodhimit). Të përfshira
doza mund të përshtatet me vetitë e substratit.


këshilltar

udhëzimet e sigurisë

Informacioni në fletën e të dhënave të sigurisë (SDS) duhet të respektohet.
Spërkatja 6005-683 prodhon aerosole. Këto mund të përfaqësojnë një rrezik potencial për njerëzit. 6005-683 prandaj duhet të spërkatet ose të nxirret në mënyrë optimale në sisteme të mbyllura dhe të sigurojë ventilim të mirë të dhomës për të parandaluar përhapjen e aerosoleve
për të parandaluar në mjedisin e punës. Mos merrni frymë me aerosole. Mbani larg burimet e ndezjes – mos pini duhan.
Merrni masa paraprake kundër ngarkimit elektrostatik. Avujt mund të formojnë një përzierje shpërthyese me ajrin.


Bewertungen

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vulosje industriale për tekstile, lëkurë dhe fibra sintetike”

Your email address will not be published.