Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Faqja kryesore » Blini produkte CCM GmbH në dyqanin online

Blini produkte nga CCM GmbH nga Overath / Gjermani në dyqanin online

CCM Zentrale in Overath
Selia e CCM në Overath

“Made in Germany” është një term global për inovacionin dhe cilësinë më të lartë dhe është i famshëm, për shembull, në fushat e automobilave, inxhinierisë mekanike dhe kimisë. Përveç kompanive të mëdha shumëkombëshe, Gjermania ka mbi të gjitha një kulturë prej qindra mijëra kompanive inovative të vogla dhe të mesme që janë shumë krijuese dhe shpesh udhëheqëse të tregut botëror në vendet e tyre të vogla (këto kompani zakonisht quhen “kampionë të fshehur” )

CCM GmbH prodhon dhe tregton idetë e shpikësve gjermanë, zgjidhës unik të problemeve të cilësisë më të lartë. Ajo u themelua në vitin 2007 nga dy drejtorët menaxhues Heiner Perk dhe Bernd Zimmermann dhe është një rrjet unik i inovacionit, prodhimit dhe shitjeve globale. Prodhuar ne Gjermani.

CCM jeton me bindjen e thellë se produktet unike mund të tregtohen me sukses në të gjithë botën vetëm nëse njerëz unikë janë prapa tyre si partnerë. CCM GmbH tashmë punon me njerëz të tillë në mbi 40 vende në të gjitha kontinentet.

Të gjitha aktivitetet kontrollohen nga selia e kompanisë në Overath pranë Këlnit në Gjermani.

Teknologjia moderne dhe rrjetet bëjnë të mundur shfaqjen si një njësi pa qenë e nevojshme që të gjithë punonjësit të punojnë në një vend.

Vulat “qelqi të lëngshëm” nga CCM GmbH tashmë janë nominuar për çmime të ndryshme.

Lëreni veten të frymëzohet nga konceptet, idetë dhe përvojat e CCM GmbH.

Blini produkte CCM GmbH në dyqanin online: