Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Faqja kryesore » menyra pagese

menyra pagese

Ne ofrojmë mënyrat e mëposhtme të pagesës për porosinë tuaj në versiegelung24.com:

blank

Paypal

Nëse shuma e pagesës paguhet përmes PayPal, porosia juaj do të përpunohet menjëherë.

Parapagimi me transfertë bankare

Pas marrjes së pagesës me transfer paraprak në llogarinë tonë bankare, dërgesa juaj do të dërgohet.

Marrësi: Holger Käding
IBAN: DE30370502990011006269
BIC / SWIFT: COKSDE33
Kreissparkasse Këln

Blerja me faturë

Për autoritetet dhe institucionet publike, ne ofrojmë edhe blerje me llogari sipas kërkesës. Ju lutemi na kontaktoni për këtë .