Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Vulosje druri

Lagështia mund të shkaktojë shumë dëme në dru. Mbytësi ynë i lëngshëm i xhamit mbron drurin dhe zgjat jetën e tij të shërbimit

Mbytësi ynë profesional i lëngshëm i xhamit për dru është i përshtatshëm për të gjitha llojet e drurit që nuk janë veshur më parë me llak ose aditivë të tjerë kundër njollave.

Mbytësi depërton thellë në strukturën e drurit, por e lë pamjen natyrale të sipërfaqeve të pandryshuar. Ofron një shtresë shumë të qëndrueshme që mbron drurin nga depërtimi i ujit, kripërat, myku, algat dhe moti. Veshja gjithashtu redukton njollën për shkak të motit. Mund të përdoret edhe në ambiente të mbyllura, për shembull në dysheme.