Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Biopastruese

Pastrues biologjik - të butë ndaj mjedisit dhe efektiv kundër papastërtive

Pastruesit biologjikë shpesh portretizohen si jo aq efektivë sa pastruesit kimikë. Megjithatë, falë teknologjisë së re, është e mundur që pastruesit biologjikë të jenë të paktën po aq efektivë sa pastruesit kimikë. Avantazhi i madh, megjithatë, është niveli i lartë i tolerancës. Kjo vlen si për mjedisin ashtu edhe për shëndetin. Pastruesit biologjikë prodhohen në një mënyrë të ndërgjegjshme dhe të butë për mjedisin. Përveç kësaj, ato janë të biodegradueshme, duke i bërë ato një agjent pastrimi ideal për zonat e ndjeshme.

Aplikimi i duhur:

Agjentët e pastrimit duhet të përdoren sipas udhëzimeve të prodhuesit. Për shembull, me koncentratin tonë BIOSATIVA®, ofrohet një tabelë përzierjeje që tregon raportet optimale të përzierjes. Zgjidhja më pas mund të aplikohet me një shishe sprej, furçë, sfungjer ose të ngjashme.

Shembuj aplikimi:

  • kuzhina komerciale
  • Industria ushqimore
  • bar
  • Transporti publik
  • Familje me fëmijë dhe kafshë
  • Kujdesi i automjetit
  • edhe me shume.