Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Faqja kryesore » gjurmë

Përpunimi i porosisë dhe pagesës

Holger Käding
Në Ellmen 14
53773 Hennef
Gjermani

Tel.: 02242-9695650
Email: info@versiegelung24.com
Numri i identifikimit të taksës së shitjes sipas 27 § një ligji mbi taksën e shitjes: DE213785156

Detajet e llogarise

Marrësi: Holger Käding
IBAN: DE30370502990011006269
BIC / SWIFT: COKSDE33
Kreissparkasse Këln

Pronar dhe përgjegjës për përmbajtjen sipas M 6 MDStV:

Bastian Walger – Marketingu Digjital
Kantieri i anijeve Agrippina 6
50678 Këln

Numri i identifikimit të taksës së shitjes sipas 27 § një ligji mbi taksën e shitjes:
DE241077366

Platforma e Komisionit të BE -së për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve në internet: www.ec.europa.eu/consumers/odr

Ne nuk jemi as të detyruar dhe as të gatshëm të marrim pjesë në një procedurë të zgjidhjes së mosmarrëveshjeve para një bordi të arbitrazhit të konsumatorit.

Kredite fotografish

Mbartës grafiti -> istockphoto / schfer
Veshje mbrojtëse kundër grafitit -> istockphoto / MachineHeadz

Bykfa/Depositphotos.com
iulal/Depositphotos.com