Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Mirë se vini në udhëzuesin Versiegelung24.com

Këtu do të gjeni të gjitha informacionet rreth mbylljes, dezinfektimit dhe pastrimit

Informacion në lidhje me vulosjen e xhamit të lëngshëm

sipërfaqet

Zbuloni se në cilat sipërfaqe mund të përdoren ngjitësit tanë.

Tek sipërfaqet

Xham i lëngshëm

Zbuloni më shumë rreth temës së teknologjisë së xhamit të lëngshëm

Mëso më shumë

Aplikacion

Zbuloni më shumë se si të përdorni izoluesit tanë.

Mëso më shumë

Gjetësi i sipërfaqes Versiegelung24.com

Gjeni vulosjen e duhur për projektin tuaj!

Futni sipërfaqen e dëshiruar në kërkim dhe konfirmoni. Nëse nuk mund të gjeni sipërfaqen që dëshironi, hidhini një sy fjalorit këtu ose na kontaktoni . Ne jemi këtu për të ndihmuar!

Video produktesh

Zbuloni produktet tona në veprim

Zhytuni në botën e Versiegelung24 me videot tona të qarta të produkteve. Çdo video ju jep një pasqyrë reale mbi efektivitetin dhe shkathtësinë e produkteve tona të vulosjes. Nga këshillat e aplikimit deri te prezantimet e detajuara të produkteve – këtu mund të shihni se si përdoren zgjidhjet tona në situata të ndryshme dhe të bëjnë ndryshimin.

Shembuj aplikimi nga praktika

Zbuloni më shumë rreth përdorimeve të ndryshme të ngjitësve V24

FAQ - Pyetje dhe përgjigje në lidhje me mbylljen e xhamit të lëngshëm

Ndonje pyetje? Pastaj hidhini një sy seksionit tonë FAQ. Këtu sqarojmë të gjitha pyetjet e rëndësishme në lidhje me produktet, procesin e vulosjes dhe shumë më tepër.

Sipërfaqja ime tashmë është trajtuar me një produkt tjetër. A mund t'i vulos akoma ato me produkte V24?

Jo!

Vulat tona janë për i patrajtuar Sipërfaqet e dizajnuara. Për këtë arsye, ne këshillojmë kundër trajtimit të sipërfaqeve që tashmë janë përpunuar me produkte të palëve të treta.

Vulat tona janë për i patrajtuar Sipërfaqet e dizajnuara. Për këtë arsye, ne këshillojmë kundër trajtimit të sipërfaqeve që tashmë janë përpunuar me produkte të palëve të treta.

Nëse veshja e mbetur është ende në vend, vula mund të refuzohet dhe për këtë arsye të mos ketë efekt ose ndërveprime të tjera (njollosje).

Me disa sipërfaqe dhe veshje është sigurisht e mundur të hiqni vulën e mëparshme, por ne gjithmonë ju rekomandojmë që të bëni një test aplikimi para se të aplikoni një sipërfaqe.

Cila është mënyra më e mirë për të aplikuar ngjitësin në dyshemetë prej guri / betoni?

Ne ju rekomandojmë të përdorni një rul të një piktori shkumë (rul shkumash, rul llak, rul llak) për të aplikuar vulat tona prej guri dhe betoni, pasi kjo është mënyra më e lehtë për të siguruar që sipërfaqja të jetë e lagur në mënyrë të barabartë.

Ngjitësja duhet të aplikohet në mënyrë tërthore derisa sipërfaqja të jetë e ngopur.

Materiali i tepërt që sipërfaqja nuk thith (pellgje) duhet të merret dhe mbështillet menjëherë, pasi kjo mund të çojë në errësim të lehtë.

Avantazhi i kësaj metode në krahasim me spërkatjen qëndron

a) në shpërndarjen dhe njomjen uniforme më të mirë të kontrollueshme të sipërfaqes

b) në kursimin e materialit, pasi një pjesë e materialit ‘paqëndrohet’ nga era, veçanërisht në zonën e jashtme, dhe materiali humbet edhe në zonën e skajeve të jashtme dhe fugave.

Sigurisht, sipërfaqja duhet të pastrohet plotësisht me një pastrues pa mbetje para aplikimit dhe më pas të thahet plotësisht.

Pse vulat tona janë të disponueshme vetëm në internet?

Kostot për kërkimin dhe prodhimin janë shumë të larta në fushën e nanoteknologjisë, një model i mëvonshëm i shitjeve me shumë nivele përmes shitësve me shumicë dhe pakicë do t’i bënte produktet dukshëm më të shtrenjta dhe do t’i bënte ato jo tërheqëse për sa i përket çmimit për shumë klientë.

Përmes shitjeve direkte nga prodhuesi, ne mund t’ju ofrojmë një nivel çmimi dukshëm më të ulët.

Për më tepër, shumë produkte janë produkte që kërkojnë këshilla që duhet të përdoren vetëm pasi të keni lexuar me kujdes fletët e të dhënave të produktit dhe udhëzimet e aplikimit në mënyrë që të arrini një rezultat optimal.

Ne mund t’i sigurojmë këtij informacioni klientit direkt përmes shërbimit tonë Dyqan online Oferta.

Ku është produkti im?

Sapo të kemi marrë pagesën, ne zakonisht do t’i dërgojmë mallrat tuaja brenda 24 orëve për artikuj që mund të dorëzohen menjëherë gjatë ditëve të javës.

Informacioni mbi disponueshmërinë mund të gjendet në faqen e artikullit në Dyqan .

Ju automatikisht do të merrni një konfirmim transporti me email me një lidhje përkatëse përcjellëse për paketën tuaj, me të cilën mund të shikoni statusin aktual të dërgesës tuaj në çdo kohë.