Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Faqja kryesore » këshilltar » Aplikacion

Përdorimi i Xhamit të Lëngshëm: Më e Lehtë seç Mendoni!

Me një produkt profesional të teknologjisë së lartë, zakonisht prisni udhëzime mjaft të rënda dhe të vështira për të arritur rezultatin e dëshiruar. Por vulat e qelqit të lëngshëm janë produkte jashtëzakonisht miqësore ndaj përdoruesit dhe prandaj janë gjithashtu shumë të përshtatshme për përdorim privat.

Çdo sipërfaqe që do të vuloset është e ndryshme

Materialet e ndryshme kanë kërkesa të ndryshme. Zhvillimi i qelqit të lëngshëm si një vulë efektive u përshtat dhe u optimizua për të gjitha materialet e zbatueshme.

Për nënshtresat thithëse dhe të buta si guri ose druri, ngjitësi duhet të jetë në gjendje të depërtojë mjaftueshëm në mënyrë që më pas të mund të lidhet për të formuar një shtresë mbrojtëse të përhershme në sipërfaqe kur të forcohet. Elementet jo -absorbues / të fortë nuk thithin vulën e qelqit të lëngët – këtu ngjitet me besueshmëri në sipërfaqe.

Përdorimi i saktë i qelqit të lëngshëm ndryshon pak në varësi të materialit, pasi vetitë përkatëse të materialit duhet të merren parasysh. Ju mund të gjeni detaje për këtë me produktin tuaj përkatës.

Procedura e përgjithshme përbëhet nga tre hapa të thjeshtë:

Erster Schritt

Pastrim paraprak

Pastrimi paraprak përcakton rezultatin e mëvonshëm! Sepse vetëm një sipërfaqe absolutisht e pastër mund të jetë e veshur mirë.Për një rezultat të përsosur, është thelbësore që të vazhdoni me kujdesin më të madh. Hiqni mbetjet si papastërtia, pluhuri ose yndyrat dhe vajrat pa lënë mbetje. Ne rekomandojmë përsëritjen e procesit të para-pastrimit për të qenë në anën e sigurt dhe përfundimin me përdorimin e etanolit të pastër, pasi kjo shpërbën në mënyrë të besueshme komponimet e yndyrës. Në dyqanin tonë mund të gjeni produkte të zhvilluara posaçërisht për pastrim të përsosur paraprak.

Erster Schritt

Zweiter Schritt

Aplikimi i sealantit

Kur sipërfaqja është absolutisht e pastër, fillon aplikimi i xhamit të lëngshëm. Me shumë materiale mundet i spërkatur – kjo vlen, për shembull, për të gjitha llojet e gurëve dhe sipërfaqeve thithëse, pasi është e vështirë të fërkosh këtu. Gjithashtu një Zhytje eshte e mundur, Furça ose rul bojë mund të përdoret.
Veçanërisht me sipërfaqet absorbuese, duhet të sigurohet që të aplikohet një sasi e mjaftueshme në mënyrë që molekulat SiO2 të mund të ndërlidhen pa boshllëqe. Disa sipërfaqe të lëmuara duhet të vulosen me ndihmën e një lecke të butë të fshihen – makinat dhe stallat e dushit, ndër të tjera, kërkojnë këtë rregullim të mirë.
Kujdesi më i madh kërkohet për të arritur rezultatin më të mirë të mundshëm.

Zweiter Schritt

Dritter Schritt

Shërimi

Pasi të ketë përfunduar kjo punë, xhami i lëngshëm duhet të forcohet për disa orë. Kërkohen 12-24 orë në varësi të sipërfaqes. Sigurohuni që ky proces të mos ndikohet nga shiu ose stresi i parakohshëm në material! Durimi dhe kujdesi shpërblehen, sepse pasi të ketë kaluar koha e nevojshme, sipërfaqja është elastike si zakonisht dhe do të përballojë ndikimet e jashtme siç janë papastërtitë dhe moti në të ardhmen.

Dritter Schritt

Fertig ist die Versiegelung!

Pas këtyre 3 hapave të punës, sipërfaqja juaj është e mbrojtur në mënyrë perfekte, dhe kjo për shumë vite!

Fertig ist die Versiegelung!

Xham i lëngshëm

Mëso më shumë!

sipërfaqet

Çfarë mund të vulos?

përdorim

Beje vete

Rezultati juaj

Rezultatet