Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 12 korrik 2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Gur & Beton Sealants

Ngjitësit e lëngshëm të qelqit për gurë dhe beton depërtojnë thellë në strukturën e sipërfaqes.

Ngjitës profesional shumë efektiv nga Gjermania për gurë dhe beton

Këtu do të gjeni produkte të frymëmarrjes për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm në sipërfaqe betoni dhe guri .

Pas pjekjes, krijohet mbrojtje optimale kundër ndotjes dhe çngjyrosjes, gërryerjes dhe mbi të gjitha depërtimit të ujit. Në këtë mënyrë ruhet pamja dhe myshk, algat apo myku nuk kanë mundësi të vendosen. Pastrimi bëhet shumë më i lehtë – zakonisht mjafton uji i thjeshtë. Produktet që marrin frymë gjithashtu mundësojnë rregullimin natyral të lagështisë së gurëve dhe në këtë mënyrë parandalojnë akumulimin e lagështisë së thellë në rritje.

Produkte të specializuara për:

Produktet e specializuara për granit , gurë shtrimi , pllaka çati , gur ranor dhe gur natyral janë përshtatur në mënyrë optimale për nevojat specifike të sipërfaqes. Ne gjithashtu kemi produktin e duhur për mbrojtjen afatgjatë të monumenteve dhe produkteve të tjera të gurit me cilësi të lartë: Guri i Monumentit .

Gjithashtu disponohet: një vulë speciale kundër mbishkrimeve dhe një vulë universale prej betoni dhe guri që nuk merr frymë, jashtëzakonisht e papërshkueshme nga uji.