Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 12 korrik 2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Guri Monument – Mbytës xhami i lëngshëm prej guri dhe betoni

Ngjitës xhami i lëngshëm kundër vajit, ujit dhe papastërtive për sipërfaqe guri dhe betoni

✓ Mbrojtje afatgjatë përmes lidhjes kimike të substratit

✓ Shumë largues ndaj vajit, ujit dhe papastërtive

✓ Mbrojtje afatgjatë mbi gurët e monumentit

✓ Reduktimi i rritjes së algave dhe myshkut

✓ Efekt jo ngjitës

Blerë shpesh së bashku

blank + blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike.
Cmimi total: 112,47
79,99 (79,99 / l)
Turma çmimi për njësi
larg 5 74,99 (6,25% i ruajtur)
larg 10 69,99 (12,50% i ruajtur)
larg 50 59,99 (25,00% i ruajtur)

SKU: 3009-8637-1

Përmbajtja: 1 l

Inventory : Me porosi

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

Available on backorder

Turma:

Vula jonë me performancë të lartë Monument Stone mbron në mënyrë efektive dhe të përhershme produktet e gurit të betonit me cilësi të lartë nga ndotja e përgjithshme nga uji, ushqimi dhe vajrat.


Karakteristikat e produktit

Mbyllje me performancë të lartë për produktet e gurit dhe blloqeve të betonit për të reduktuar tendencën e përgjithshme të ndotjes me ujë, ushqim dhe vajra

Numri i artikullit: 3009-8637

Cilësi e lartë Prodhuar në Gjermani

siguria e produktit

Informacioni mbi klasifikimin e produktit brenda kornizës së Urdhëresës për substancat e rrezikshme, të dhënat e sigurisë dhe të dhënat mbi toksikologjinë dhe ruajtjen mund të gjenden në fletën tonë të të dhënave të sigurisë.

magazinimit

Duhet të respektohet informacioni në fletën përkatëse të të dhënave të sigurisë (MSDS).

V24 Monument Stone duhet të ruhet në një vend të thatë, të ajrosur mirë dhe të freskët (20°C). Ruani/ruani vetëm në enën origjinale të mbyllur mirë. Mbroni nga rrezet e diellit direkte. Nëse ruhet siç duhet, afati minimal i ruajtjes është 12 muaj nga data e prodhimit.

Një periudhë më e gjatë e ruajtjes nuk do të thotë domosdoshmërisht që produkti është i papërdorshëm, megjithatë, për sa i përket sigurimit të cilësisë, duhet të kontrollohen vetitë e dëshiruara për përdorimin e synuar.

✓ Impregnim me performancë të lartë me bazë uji

✓ Punon deri në 10 vjet

✓ Veçanërisht i përshtatshëm për mbrojtjen afatgjatë të monumenteve

✓ shumë i përqendruar

✓ Mbrojtje afatgjatë përmes lidhjes kimike të substratit

✓ Rezistent ndaj alkaleve deri në pH 10-11*

✓ Efekt jo ngjitës

✓ Shumë largues ndaj vajit, ujit dhe papastërtive

✓ Rezistent ndaj alkaleve

✓ Lulëzimi i reduktuar

✓ Minimizimi i ngjitjes së papastërtive

✓ Reduktimi i rritjes së algave dhe myshkut

✓ redukton ndotjen

✓ E hapur ndaj difuzionit të avullit

✓ thahet shpejt dhe pa ngjitje

✓ Stabilitet i lartë UV

✓ Zgjidhje e gatshme për përdorim

✓ e padukshme


Aplikacion

  • V24 Monument Stone – vulosja e qelqit të lëngshëm aplikohet i paholluar në sipërfaqen e pastruar dhe të tharë paraprakisht, pasi kjo është e vetmja mënyrë për të siguruar depërtim të thellë të vulosjes, gjë që shkakton një efekt optimal afatgjatë dhe të thellë.
  • Mbyllja aplikohet në mënyrë të barabartë dhe të hollë në nënshtresë derisa sipërfaqja të duket e lagur mat.
  • Aplikohet me furçë, rul me shkumë, leckë mikrofibër ose me spërkatje.
  • Duhet të shmanget formimi i pellgjeve. Agjenti i tepërt hidroizolues duhet të hiqet nga nënshtresa.
  • Pas aplikimit, guri i monumentit V24 duhet të qëndrojë në kontakt me sipërfaqen si një shtresë e lëngshme për disa sekonda.
  • Funksionaliteti i plotë ndodh pas 48 orësh në tharje në temperaturën e dhomës. Tharja e thellë mund të ndryshojë gjithashtu në varësi të nënshtresës.

Një përshkrim i detajuar i aplikimit mund të gjendet në fletën tonë të të dhënave

Mbyllje xhami e lëngshme shumë efektive për produkte monument – guri dhe blloqe betoni.

✓ Betoni (artikuj)

✓ Guri (artikuj)

✓ Sistemet e pllakave dhe gurit të shtrimit

✓ Gurë monumentesh


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Guri Monument – Mbytës xhami i lëngshëm prej guri dhe betoni”

Your email address will not be published. Required fields are marked *