Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Mbrojtje nga grafiti – impregnim & vulosje për mbrojtje optimale

Vulosje shumë efektive e fasadës me mbrojtje afatgjatë dhe pa formim hije

✓ Lehtë për t'u përdorur: nuk kërkohet përzierje etj

✓ Mbrojtje afatgjatë dhe përfundim saten

✓ Mbulim i plotë: Nuk ka hije

✓ Pas lyerjes, mbishkrimet mund të hiqen lehtësisht me ujë

✓ Tharje me prekje pas 3-4 orësh

Blerë shpesh së bashku

blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike. + blank
Cmimi total: 384,18
359,00 (71,80 / l)
Turma çmimi për njësi
larg 5 339,00 (5,57% i ruajtur)
larg 10 299,00 (16,71% i ruajtur)
larg 20 269,00 (25,07% i ruajtur)

SKU: 9201-7626-5000

Përmbajtja: 5 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

Turma:

Veshja 7626 Anti Graffiti ofron një zgjidhje jashtëzakonisht të qëndrueshme dhe transparente ndaj ndotjes së grafitit pa nevojën e një shtrese sakrifikuese. Ky sistem mbrojtës i përhershëm, i cili zgjat deri në 20 vjet dhe mund të heqë grafitet të paktën 20 herë, lejon që grafiti të hiqet lehtësisht me ujë të ftohtë dhe pa përdorimin e kimikateve. Është ideal për pothuajse të gjitha sipërfaqet.

Video – Veshja mbrojtëse kundër grafiteve në një provë praktike:

Karakteristikat e produktit

Nënshkrim shumë efektiv kundër grafiteve me mbrojtje afatgjatë dhe pa formim hije për shumë vite

Numri i artikullit: 9201-7626
Cilësi e lartë Prodhuar në Gjermani

Vetëm një aplikim i vetëm i këtij produkti mund të jetë i mjaftueshëm për të krijuar një pengesë efektive mbrojtëse. Materialet veçanërisht absorbuese, të tilla si gur ranor, mund të kërkojnë një zgjidhje fillestare të primerit ose një shtresë të dytë të Filmit Anti-Graffiti 7626. Kjo duhet të bëhet pas rreth gjysmë ore në temperatura mbi 20 gradë Celsius ose pas tre deri në katër orë në kushte më të freskëta në mënyrë që të mbrohet sipërfaqja për vitet në vijim.

siguria e produktit

Informacioni mbi klasifikimin e produktit brenda kornizës së Urdhëresës për substancat e rrezikshme, të dhënat e sigurisë dhe të dhënat mbi toksikologjinë dhe ruajtjen mund të gjenden në fletën tonë të të dhënave të sigurisë.

magazinimit

Vulosja anti-grafite V24 nuk duhet të vijë në kontakt me lagështinë. Duhet të ruhet në enën origjinale të mbyllur në temperatura magazinimi. Mbroni nga rrezet e diellit direkte.

Shërim i shpejtë

Menjëherë pas aplikimit, ngjitësi tashmë është tharë dhe arrin efektivitetin e plotë brenda pak orësh. Kjo e bën heqjen e grafiteve të shpejtë dhe të lehtë. Një pastrues me presion të lartë (maksimumi deri në 80 bar) ose një furçë e butë është e mjaftueshme për të pastruar sipërfaqet e veshura, pa shtimin e agjentëve kimikë të pastrimit.

Adhes Ngjitje shumë e fortë

Asnjë formim hije

System Sistemi me një përbërës: (në shumicën e rasteve) mjafton vetëm një shtresë

✓ E lehtë për tu aplikuar duke pikturuar. Nuk kërkohet përzierje etj.

Mbrojtje afatgjatë

✓ Grafitet zakonisht mund të hiqen shpejt dhe lehtë me ujë. Në shumicën e rasteve, heqësit e grafiteve nuk kërkohen.

Mund të përdoret gjithashtu si mbrojtje kundër postimit të paautorizuar (posterat nuk mund të ngjiten)

Lëngu nuk është një e mirë e rrezikshme

✓ e disponueshme në të gjitha ngjyrat RAL (sasia minimale 100 litra)


Aplikacion

Aplikimi është jashtëzakonisht i thjeshtë: thjesht hapni enën dhe aplikoni produktin me një rul boje – nuk kërkohet përzierje paraprake, gjë që kursen kohë dhe thjeshton procesin. Kur përdorni filmin anti-grafit në një ngjyrë specifike RAL, mbishkrimet ekzistuese thjesht mund të pikturohen. Versioni i qartë mbron gjithashtu veprat artistike “të dëshirueshme” të mbishkrimeve.

  • the V24 vulosje anti-grafite aplikohet i paholluar në sipërfaqen e para-pastruar dhe tharë.
  • Të gjitha sipërfaqet që do të trajtohen duhet të jenë të thata dhe të pastruara mirë. Një abetare shtesë duhet të aplikohet në gurët ranorë dhe tulla.
  • Vula ngjitëse kundër grafiteve V24 nuk duhet të vijë në kontakt me ujin para ose gjatë përpunimit dhe nuk duhet të aplikohet kur bie shi.
  • Sealant mund të aplikohet me një furçë, rul ose llak pa ajër.
  • Sipërfaqja është e thatë në prekje pas përafërsisht 3-4 orë.
  • Veshja lidhet plotësisht dhe shërohet pas 24 orësh.

Një përshkrim i detajuar i aplikimit mund të gjendet në fletën tonë të të dhënave

Sasia e kërkuar varet nga absorbueshmëria e sipërfaqes që do të lyhet. Rendimenti është përafërsisht 8-10 m²/litër për sipërfaqe të lëmuara, jo absorbuese dhe 6-8 m²/litër për sipërfaqe absorbuese.

✓ Veshje me alumin*

✓ Betoni (tunele, trase, mbrojtje nga zhurma dhe mure mbajtëse, mbështetëse të shtyllave të strukturave të urës, muratura, etj.)

✓ Tekstil me fije qelqi

✓ Xham*

✓ dru

✓ Plastike*

✓ Muratura (përfshirë tulla, gur natyror, klinker, mermer, gur, pllaka, granit)

✓ Kuti me shumë qëllime (kutitë e shpërndarjes)

✓ Metal*

✓ Çeliku*

Signs Shenjat e rrugës

✓ Stuko

✓ Mur anësor vinyl

*Në thelb, duhet të theksohet se ngjitja në sipërfaqet e lëmuara dhe të lëmuara nuk është aq e fortë sa ngjitja në sipërfaqet e vrazhda ose poroze.


këshilltar

Çfarë është mbrojtja e grafitit dhe pse është e rëndësishme?

Mbrojtja nga grafiti i referohet masave të krijuara për të parandaluar ngjitjen e bojës së grafitit në sipërfaqe dhe për të shkaktuar dëme. Pa mbrojtje të përshtatshme, mbishkrimet mund të dëmtojnë fasadën, të çojnë në kosto të larta pastrimi dhe të ulin vlerën e pronës. Prandaj, përdorimi i mbrojtjes së mbishkrimeve është thelbësor për arsye estetike dhe ekonomike.

Cilat lloje të mbrojtjes ekzistojnë?

Ekzistojnë lloje të ndryshme të mbrojtjes nga grafiti që mund të zgjidhen në varësi të nevojave tuaja dhe sipërfaqes:

Mbrojtja e përhershme e grafitit: Ky lloj mbrojtjeje krijon një shtresë të përhershme mbrojtëse në sipërfaqe dhe lejon heqjen e lehtë të grafitit pa riaplikim të mbrojtësit.
Mbrojtja gjysmë e përhershme nga grafiti: Kjo mbrojtje duhet të rinovohet pasi të jenë hequr grafiti, por gjithashtu siguron një pengesë efektive kundër grafiteve.
Si funksionon impregnimi për t’u mbrojtur nga mbishkrimet?

Impregnimet depërtojnë thellë në nënshtresë dhe formojnë një shtresë mbrojtëse të padukshme që parandalon depërtimin e bojës së grafitit në material. Kjo e bën pastrimin më të lehtë dhe mbron sipërfaqen përgjithmonë. Cili është ndryshimi midis vulosjes së përhershme dhe gjysmë të përhershme kundër grafitit?

Mbrojtja e përhershme e mbishkrimeve mbetet në sipërfaqe dhe nuk ka nevojë të rinovohet, ndërsa mbrojtja gjysmë e përhershme duhet të rinovohet pas çdo heqjeje të grafitit. Prandaj, zgjidhjet e përhershme ofrojnë një opsion afatgjatë dhe me mirëmbajtje më të ulët.

Cilat produkte janë të përshtatshme për mbrojtjen e grafitit në beton dhe gurë natyror?

Impregnimi ynë mund të përdoret lehtësisht në beton ose gur natyror.

Si aplikohet mbrojtja nga grafiti në sipërfaqe të ndryshme?

Aplikimi i mbrojtjes nga grafiti ndryshon në varësi të sipërfaqes. Në ndryshim nga (p.sh.) qelqi ose plastika, betoni, guri natyror dhe klinkeri kërkojnë qasje të ndryshme për të siguruar mbrojtje optimale.

Çfarë roli luan pastrimi në heqjen e grafitit?

Pastrimi luan një rol vendimtar në heqjen e grafitit. Me produktet dhe metodat e duhura të pastrimit, mbishkrimet mund të hiqen shpejt dhe në mënyrë efektive pa dëmtuar shtresën mbrojtëse poshtë.

Këshilla për zgjedhjen e produktit të duhur për mbrojtjen e grafitit

Analizoni sipërfaqen : Kontrolloni se nga çfarë materiali është bërë fasada juaj dhe zgjidhni produktin e duhur mbrojtës.
Lexoni informacionin e produktit : Mësoni plotësisht për vetitë e produktit, të tilla si pa tretës dhe rezistent ndaj UV.
Përdorni këshilla teknike : Përdorni mbështetjen teknike të Versiegelung24.com për t’u siguruar që produkti përdoret në mënyrë korrekte.

Përmbledhje e pikave kryesore

Mbrojtja nga grafiti është e rëndësishme për të mbrojtur fasadat nga dëmtimi dhe humbja e vlerës.
Ekzistojnë zgjidhje të përhershme dhe gjysmë të përhershme për mbrojtjen e grafiteve që mund të zgjidhen në varësi të nevojave tuaja.
Impregnimi ofron një metodë efektive për të mbajtur grafitin larg betonit, gurit natyror dhe klinkerit.
Aplikimi dhe pastrimi i duhur janë thelbësore për suksesin afatgjatë të mbrojtjes së grafitit.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mbrojtje nga grafiti – impregnim & vulosje për mbrojtje optimale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *