Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Mbyllje betoni për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm me një efekt afatgjatë dhe të thellë

(0 customer reviews)

Për të gjitha sipërfaqet e gurit mineral si betoni, muratura, suva minerale dhe gurë shtrimi

✓ Nano-shtresë rezistente ndaj ujit dhe gërryerjes me efekt lotusi (rezistente ndaj ujit)

✓ Efekt i lehtë për t'u pastruar: papastërtitë nuk ngjiten dhe mund të hiqen lehtësisht

✓ Absolutisht i padukshëm: Nuk ka ndryshim në pamjen dhe ndjesinë e sipërfaqes

✓ Sipërfaqja mbetet e frymëmarrjes

✓ Parandalon rritjen e myshkut, likenit, kërpudhave dhe shumë ndikimeve të tjera natyrore

Blerë shpesh së bashku

blank + blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike. + blank
Cmimi total: 115,16
79,99 (79.990,00 / l)

SKU: 3001-7620

Përmbajtja: 1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

Turma:

Shkëmb i fortë dhe jashtëzakonisht i rëndë – mund të mendoni se betoni nuk mund të dëmtojë asgjë. Sidoqoftë, ndikimet mjedisore kanë një ndikim të fortë në beton dhe me kalimin e kohës ai humbet gjithnjë e më shumë paprekshmërinë e tij dhe bëhet i ndotur. Pra, ajo është e ekspozuar ndaj motit në zonën e jashtme 24/7, qoftë shiu i shiut, rrezatimi diellor, ndikimet natyrore të tilla si myshk apo të ngjashme, këto ndikime ndikojnë në substancë. Dhe brenda, gjithashtu, blloku i betonit është përballur me një sërë sfidash gjatë viteve, njollat e të gjitha llojeve, agjentët agresivë të pastrimit dhe madje edhe uji mund të shkaktojnë dëme të përhershme në beton. Kjo jo vetëm që nuk është shumë tërheqëse për t’u parë, por gjithashtu mund të rrisë shpejt kostot. Zgjidhja: Mbyllje betoni për ambiente të brendshme dhe të jashtme!

Pllaka e betonit është hedhur në tokë

Mbyllja e betonit nga xhami i lëngshëm

Për të mbrojtur betonin në një afat të gjatë, tani ekziston një zgjidhje profesionale nga laboratorët gjermanë: Vulosja e betonit V24 përsos pamjen, qëndrueshmërinë dhe jetën e shërbimit të betonit. Falë metodës së efektit të zambakut, lagështia rrëshqet dhe papastërtia nuk mund të ngjitet më. Pamja dhe kontrolli mbeten të pandryshuara.

Vulosja jonë e betonit për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm mbron sipërfaqet prej guri si betoni, muratura, suva minerale dhe gurët e shtrimit në mënyrë efektive dhe të përhershme nga ndikimet e jashtme. Falë efektit të zambakut, lëngjet si uji, vera ose vaji nuk depërtojnë më në sipërfaqe, por thjesht rrotullohen nga sipërfaqja.

Nga se është bërë vula e betonit V24?

Vulosja jonë prej betoni e bërë nga qelqi i lëngshëm është një kombinim i molekulave të qelqit, i ashtuquajturi dioksid silikoni. Ky silic është marrë nga rëra e pastër kuarci dhe përbën rreth 15% të masës së tokës. Pra, ne po flasim për një lëndë të parë që ndodh në natyrë në sasi të mëdha. Ekologjikisht i padëmshëm dhe jo toksik.

E bërë nga burimet natyrore

Hulumtuesit në nanoteknologjinë gjermane kanë zhvilluar një metodë që bën të mundur nxjerrjen e molekulave të dioksidit të silikonit në një rezolucion jashtëzakonisht të hollë nga rëra e kuarcit. Kombinuar me një tretës që avullon gjatë aplikimit, mbetet shtresa e qelqit të lëngët mbrojtës, thellësisht depërtues.


Video

Video e produktit: vulosje betoni transparente dhe me frymëmarrje

Video praktike: Nënshkrimi pa ngjyrë i një baze betoni jashtë


Karakteristikat e produktit

Protection Mbrojtje efektive e sipërfaqes së përhershme kundër ujit, papastërtisë dhe motit

✓ parandalon rritjen e myshqeve, likeneve, kërpudhave dhe ndikimeve të tjera natyrore

✓ asnjë ndryshim në pamjen dhe ndjenjën e sipërfaqes (absolutisht e padukshme)

Resistance rezistencë ekstreme ndaj gërryerjes për shkak të komponimeve të silikonit me zinxhirë të gjatë (SiO²)

Effect Efekt thellësie afatgjatë për shkak të thellësive të larta të depërtimit deri në 25 mm (në varësi të absorbueshmërisë së gurit)

Sipërfaqja mbetet që merr frymë (e hapur për difuzion), kështu që nuk ka shtresë barrierë dhe nuk ka ujë

✓ absolutisht rezistente ndaj ngricave (akulli dhe bora nuk shkaktojnë ndonjë dëm)

. I qëndrueshëm ndaj rrezeve ultraviolet

Effect Efekt i lehtë për t’u pastruar: papastërtia nuk ngjitet dhe mund të hiqet lehtë

✓ I qëndrueshëm për shumë vite, pasi vula formon një lidhje kovalente (të përhershme) me sipërfaqen

-I përshtatshëm për lëkurën dhe i sigurt për ushqimin

✓ miqësore me mjedisin

✓ aplikoni në -10 deri + 70 ° C

Nano-shtresë shumë efektive e papërshkueshme nga uji, rezistente ndaj gërryerjes për të gjitha sipërfaqet thithëse, të hapura të betonit

Numri i artikullit: 3001-7620

Version i ri me efektivitet të përmirësuar kundër yndyrës dhe verës së kuqe (më parë numri i artikullit 3001-620)

Cilësi e lartë Prodhuar në Gjermani.

siguria e produktit

Informacioni mbi klasifikimin e produktit brenda kornizës së Urdhëresës për substancat e rrezikshme, të dhënat e sigurisë dhe të dhënat mbi toksikologjinë dhe ruajtjen mund të gjenden në fletën tonë të të dhënave të sigurisë.

magazinimit

Vulosja e betonit V24 nuk duhet të jetë në kontakt me lagështinë. Ruajtja duhet të bëhet në temperatura midis -10 ° C dhe +40 ° C.

Fusha e dorëzimit:
1 x litër shishe
1 x kokë llak pompë


Aplikacion

  • Vulosja e betonit V24 dorëzohet gati për përdorim dhe aplikohet e paholluar në sipërfaqen e para-pastruar dhe tharë.
  • Të gjitha sipërfaqet që do të trajtohen duhet të jenë të thata dhe të pastruara mirë, pasi kjo është mënyra e vetme për të siguruar një depërtim të thellë të ngjitësit, i cili ka një efekt optimal afatgjatë dhe të thellë.
  • Pas aplikimit, V24 mbyllja e betonit mbeten në kontakt me sipërfaqen si një film i lëngshëm për disa sekonda.
  • Veshja lidhet plotësisht dhe shërohet pas 24 orësh.

Një përshkrim i detajuar i aplikimit mund të gjendet në fletën tonë të të dhënave

I përshtatshëm për të gjitha sipërfaqet minerale, thithëse, të hapura të betonit, brenda dhe jashtë.

Vulosja e betonit V24 është fleksibël, rezistente ndaj gërvishtjeve, merr frymë, qëndron gjatë, reziston ndaj nxehtësisë, anti-mikrobike, jo ngjitëse dhe e lehtë për tu pastruar.

✓ konkrete

. Suva e jashtme

Pla Suva e brendshme

Block Bllok betoni & tulla

Trotuar betoni

Tulla betoni

✓ Masoneri & fasada

✓ Mbulesa prej betoni

Walls mure betoni

✓ Mobilje betoni

Tiles pllaka betoni (pa xham)

St Shkallë betoni

✓ Blloqe betoni

. Betoni me fytyrë të drejtë

Strukturë betoni


Vulosja e betonit në kopshtin (përpara) dhe në ballkon

Me ndihmën e vulosjes sonë, ju mund të mbroni sipërfaqet e betonit të të gjitha llojeve (të tilla si dysheme betoni, gurë shtrimi, muratura, etj.) Në kopshtin tuaj (para) ose në ballkonin tuaj nga probleme të tilla si infektimi i bezdisshëm i myshkut, rritja, njollat dhe lagështi, dhe i bëjnë të papërshkueshëm nga moti kundër shiut dhe ekspozimit në diell. Sipërfaqet tuaja prej betoni do të shkëlqejnë ende si të reja edhe pas disa vitesh. Sipërfaqet janë shumë të lehta për tu pastruar. Zakonisht pa pastrues ose vetëm me tonën Bioreniger biosativa .

Mbyllja e betonit brenda shtëpisë / Vulosja e betonit brenda

Edhe në shtëpi ndeshesh me beton në format e tij më të larmishme. Kati i betonit është një nga llojet më të njohura në shtëpi. Me vulosjen tonë ju mbroni dyshemenë tuaj të dashur, por shkallët ose muret mbrohen gjithashtu nga efektet e lagështisë, mykut dhe njollave si dhe papastërtitë e të gjitha llojeve. Sipërfaqja mbetet që merr frymë, papastërtia nuk ngjitet më dhe mund të hiqet lehtë brenda pak sekondave.

mur betoni në një dhomë

Aplikimi i vulosjes së betonit V24

Mbushësi i betonit V24 dorëzohet menjëherë gati për përdorim. Thjesht aplikojeni atë të paholluar në sipërfaqen e pastruar mirë dhe të thatë.

Sasia që do të aplikohet varet shumë nga absorbueshmëria e sipërfaqes së betonit. Për rezultate më të mira, ne rekomandojmë kryerjen e një impregnimi testues para se të aplikoni sipërfaqen. Sipas një rezultati bindës të testit, temperatura e rekomanduar e aplikimit është 30-100ml për metër katror dhe një temperaturë prej +5 deri + 25 ° C.

Veçanërisht e rëndësishme: Ju lutemi sigurohuni që sipërfaqja e betonit që do të trajtohet për vulosje është tashmë e tharë nga pluhuri dhe është pastruar plotësisht më parë. Kjo është mënyra e vetme që ngjitësi të depërtojë thellë në sipërfaqe dhe të garantojë një efekt optimal afatgjatë dhe të thellë. Lejoni që sipërfaqet e betonit të thahen mirë për të paktën 48 orë pas pastrimit.

Lagështia që është thithur nga betoni gjatë para-pastrimit duhet të thahet plotësisht para përdorimit. Nëse përdoren agjentë pastrimi, ato duhet të hiqen pa lënë mbetje. Ndotja e mbetur, papastërtia dhe pluhuri gjithashtu mund të kontribuojnë në rezultate më pak se optimale, pasi ato gjithashtu thithin vulën. Për zonat e jashtme, zona përkatëse duhet të jetë pa barërat e këqija. Ngrohësi nuk duhet të përdoret kurrë në shi, në kontakt me ujin apo edhe sipërfaqet e lagura.

Si e vulos siç duhet betonin? Procedura:

Nëse është e nevojshme, mbuloni zonat përreth gjatë përdorimit. Bimët duhet të mbrohen gjithmonë nga kontakti. Në thelb, as qelqi dhe as plastika nuk sulmohen nga vulosja e betonit V24, por mund të zhvillohet një film i yndyrshëm, i cili, megjithatë, mund të hiqet lehtësisht me pastrim të menjëhershëm me agjentë pastrues të disponueshëm në treg.

Metoda optimale varet gjithmonë nga madhësia, pozicioni, struktura dhe absorbueshmëria e zonës që do të trajtohet. Për rezultatin më të mirë të mundshëm, vulosja duhet të kryhet duke përdorur një metodë spërkatjeje ose rul dhe më pas të mbetet në kontakt me sipërfaqen si një film i lëngshëm për disa sekonda. Ne rekomandojmë kryerjen e procesit nga poshtë lart në sipërfaqe vertikale.

Ndihmat e përdorura për aplikim duhet të jenë gjithmonë të pastra dhe të thata. Pas përdorimit të suksesshëm, ato mund të pastrohen me tretës të tillë si benzinë, alkool ose hollues.

Pasi të jetë vendosur izoluesi, është e rëndësishme që të lejohet koha e tharjes dhe mbyllësi i betonit të thahet. Sepse vetitë optimale të kujdesit dhe efekti maksimal mbrojtës mund të arrihen vetëm kur të jetë tharë plotësisht.

Pas 24 orësh, veshja lidhet plotësisht dhe forcohet dhe sipërfaqja e saj prej betoni mbrohet nga të gjitha ndikimet.

Impregnim apo vulosje e betonit?

Dallimi i përgjithshëm midis impregnimit të betonit dhe vulosjes së betonit është kryesisht se impregnimi depërton në poret e betonit. Agjenti impregnues reagon me poret, duke i bërë ato të papërshkueshme nga uji dhe papastërtitë, ndërsa poret mbeten të frymëmarrjes. Gjatë vulosjes së betonit, në sipërfaqe vendoset një shtresë e hollë mbrojtëse, duke e bërë atë të papastërtueshme. Megjithatë, sipërfaqja nuk mbetet e frymëmarrjes, gjë që është e padëshirueshme në varësi të aplikimit.

Mbytësja e betonit të brendshëm dhe të jashtëm V24 është një izolues me frymëmarrje që mund të shihet si një impregnim betoni.

Fushat e përgjithshme të aplikimit për vulosjen e betonit dhe çfarë duhet të keni kujdes

Impregnimi ose vulosja e betonit është veçanërisht e përshtatshme për zonat që janë të ekspozuara ndaj motit ose përdorimit të vazhdueshëm. Parakusht për këtë është, natyrisht, që nënshtresa e betonit të jetë e pa veshur dhe e patrajtuar. Kjo mund të jetë, për shembull, dyshemetë e oborrit, dyshemetë industriale, dhomat e hobi, trotuaret ose materialet e ndërtimit – për të përmendur vetëm disa.

Megjithatë, jetëgjatësia e vulës varet nga shkalla e përdorimit të sipërfaqes ose objektit. Sa më shpesh që materiali t’i nënshtrohet (veçanërisht) stresit gërryes, aq më shpejt ulet funksioni mbrojtës i impregnimit ose vulosjes së betonit.

Përfitimet e vulosjes së betonit

Përparësitë e mbylljes së sipërfaqes janë qartë efekti mbrojtës kundër papastërtisë. Kjo është veçanërisht e dobishme në fusha të tilla si industria, pasi siguron mbrojtje efektive kundër vajit dhe acideve. Përveç kësaj, impregnimi i betonit V24 mbron nga lagështia që depërton në material. Kjo parandalon në mënyrë proaktive formimin e mykut, pasi lagështia mund të tërhiqet nga materiali nga brenda. Në këtë mënyrë shmanget dëmtimi i betonit.


FAQ

A mund të vuloset/ngopet një fasadë e lyer?

Një aplikim në fasadat që tashmë janë lyer është në thelb i mundur nëse nënshtresa minerale është ende e frymëmarrjes dhe për këtë arsye thithëse dhe i ofron vulosjes / impregnimit një shans për t’u ngjitur.
Duhet të kontrollohet paraprakisht nëse bojërat dhe trajtimet paraprake të përdorura janë rezistente ndaj tretësve. Në çdo rast, rekomandohet një aplikim provë në një zonë që nuk bie në sy.

A është e mundur të mbrohet gjithashtu një suva betoni e veshur me bojë silikate?

Meqenëse boja silikate ka një bazë minerale dhe formon një lidhje të fortë kimikisht me sipërfaqen, suva minerale e veshur me bojë silikate gjithashtu mund të impregnohet ose mbyllet.

Meqenëse bojëja silikate është shumë e përshkueshme, ajo mund të kombinohet me një vulë betoni me frymëmarrje për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Në dhomat e brendshme, sipërfaqja rregullon lagështinë në dhomë, jashtë, guarnicioni ofron mbrojtje shtesë për murin falë efektit të tij hidrofobik dhe rezistent ndaj papastërtive.

Për shkak të cilësive të ndryshme të paratrajtimeve dhe ngjyrave, duhet të kontrollohet paraprakisht nëse produktet e përdorura janë rezistente ndaj tretësve. Në çdo rast, rekomandohet një aplikim provë në një zonë që nuk bie në sy.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Show reviews in all languages (2)

Be the first to review “Mbyllje betoni për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm me një efekt afatgjatë dhe të thellë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *