Skip to content

Doreza pune me nitril të verdhë me pranga të thurura

✓ E veshur me nitril të verdhë

✓ Mbrapa e dorës që merr frymë

✓ Jashtëzakonisht komode falë përshtatjes së përsosur

✓ EN 420 Kategoria II, EN 388

✓ Rezistenca ndaj gërryerjes: niveli i performancës 4

Blerë shpesh së bashku

blank + blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike. + blank
Cmimi total: 45,16

2,69

SKU: V24-SB403-10

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 ditë pune

In stock

Turma:

përshkrim

Doreza universale nitrili për mjedise të thata ose të lagështa. I përshtatshëm për punë me rrezik të mesëm dhe kërkesa të larta për gërryerje (artizanat, ndërtimi, ndërtimi i stendave ekspozuese, industria e automobilave, industria e inxhinierisë mekanike, industria e çelikut, industria e qelqit, industria ushqimore, bujqësia, etj.) EN 420 kategoria II, EN 388


vetitë e produktit

✓ E veshur me nitril të verdhë

✓ Mbrapa e dorës që merr frymë

✓ Jashtëzakonisht komode falë përshtatjes së përsosur

✓ EN 420 Kategoria II, EN 388

✓ Rezistenca ndaj gërryerjes: niveli i performancës 4

✓ Rezistenca e prerjes: niveli i performancës 1

✓ Forca e grisjes: niveli i performancës 1

✓ Fuqia e shpimit: niveli i fuqisë 1

✓ Madhësia: 10


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Doreza pune me nitril të verdhë me pranga të thurura”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…