Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Sfungjeri i aplikimit 95x40x23mm

Sfungjer për vendosjen e vulave

✓ I ripërdorshëm

✓ Miqësore ndaj mjedisit

✓ I dobishëm

✓ Ana e fortë dhe e butë

✓ 95x40x23mm

 

Blerë shpesh së bashku

blank + blank + blank
Cmimi total: 131,99
1,99
Turma çmimi për njësi
larg 5 1,79 (10,05% i ruajtur)
larg 10 1,59 (20,10% i ruajtur)
larg 50 1,39 (30,15% i ruajtur)

SKU: V24-9010-1

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

In stock

Turma:

Sfungjer për aplikim

Ideale për t’u përdorur në kombinim me leckën tonë me mikrofibër për aplikimin e ngjitësve tanë të lëngshëm të xhamit

Ne rekomandojmë përdorimin e një leckë të veçantë mikrofibër për çdo hap të aplikimit të izoluesve dhe impregnimeve tona të sipërfaqes.

Duke përdorur sfungjerin e aplikimit në kombinim me leckat tona me mikrofibër, është e mundur të dozoni dhe optimizoni aplikimin ose lustrimin, në varësi të anës së sfungjerit, gjendjes së sipërfaqes dhe presionit të ushtruar.


Karakteristikat e produktit

Sfungjeri për aplikim dhe lustrim Përmasat: 95 x 40 x 23 mm

Sipër e fortë 5mm e bardhë XPE 3000-33 shtresa e mesme e butë 18mm S2145 blu


Aplikacion

Për të aplikuar vulat tona në sipërfaqe të lëmuara dhe jo absorbuese, ne rekomandojmë t’i kombinoni ato me pëlhurën tonë me mikrofibër për të aplikuar vulat tona të lëngshme të xhamit. Vendoseni pëlhurën me mikrofibër në anën e bardhë dhe të fortë për vendosjen e vulës dhe vendoseni vulën sipas përshkrimit përkatës të aplikimit.

Për lustrim me leckën tonë me mikrofibër 30×30 cm për pastrim paraprak ose lustrim , vendoseni gjithashtu leckën në sfungjer dhe, në varësi të gjendjes dhe nevojave të sipërfaqes, përdorni anën e fortë ose të butë të sfungjerit për të krijuar presion të barabartë në një sipërfaqe të zmadhuar.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sfungjeri i aplikimit 95x40x23mm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…