Skip to content

Pastrues çeliku inox BLU1000 – për pastrim dhe përgatitje profesionale të sipërfaqeve prej çeliku inox

Produkti përmban:

✓ Agjentë pastrimi dhe aditivë shumë aktivë për të përpunuar ndotjen më të rëndë, sipërfaqet e dëmtuara, të gërryera dhe të shëmtuara prej çeliku inoks.

✓ Krijohet një sipërfaqe e mirë optike deri me shkëlqim të lartë.

Wird oft zusammen gekauft

+ +
Gesamtpreis: 199,00
49,00 (49,00 / l)

SKU: 9001-BLU1000

Inhalt: 1 l

Inventory : Vorrätig

Lieferzeit: 3 ditë pune

Menge:

Pastrues special çeliku inox BLU1000


Karakteristikat e produktit

Produkti përmban aditivë pastrues shumë aktivë dhe aditivë për të riparuar sipërfaqet më të rënda të ndotura, të dëmtuara, të gërryera dhe të shëmtuara të çelikut inox. Rezultati është një sipërfaqe e mirë optike me shkëlqim të lartë.

Fusha e dorëzimit:
Shishe 1 x litër
1 x përshkrim produkti


përdorim

Sipërfaqet e brendshme dhe të jashtme të bëra prej çeliku inox, veshje (metalike, organike, inorganike) në industri, zeje, industri luksoze dhe ushqimore, zona komunale (p.sh. pishina, klinika) dhe në shtëpi.

Pastrues special çeliku inox BLU1000 përdoret si pastrues special për ndotjen më të rëndë, depozitat dhe gërryerjen në kontejnerë, sistemet e birrës, shkallët, parmakët, parmakët, pishinat, fasadat e çelikut, mobiljet prej çeliku dhe shumë më tepër. te perdorura.

BLU1000 është një pastrues special për çelik inox, por mund të përdoret edhe në sipërfaqe të tjera. Këtu, megjithatë, ju lutemi provoni së pari në një vend të padukshëm.

Konsumi :
0.5 – 1 kg për 10 m².

Të gjitha informacionet nuk janë detyruese. Produkti duhet të kontrollohet për përshtatshmërinë para përdorimit.
Ndryshimet teknike të rezervuara.


Bewertungen

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pastrues çeliku inox BLU1000 – për pastrim dhe përgatitje profesionale të sipërfaqeve prej çeliku inox”

Your email address will not be published.