Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Ngulim plastik + metal në cilësi profesionale

Vula mbrojtëse profesionale shumë efektive për plastikë dhe metal (p.sh. çelik inox):

✓ Me efekt lotusi (rezistente ndaj ujit)

✓ Për brenda dhe jashtë. I RI

Blerë shpesh së bashku

blank + blank + blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike.
Cmimi total: 182,48
149,00 (149,00 / l)
Turma çmimi për njësi
larg 5 135,80 (8,86% i ruajtur)
larg 10 124,90 (16,17% i ruajtur)

SKU: 5000-7656-1000

Përmbajtja: 1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

Turma:

*** Versioni i ri i produktit me efekt të përmirësuar ***

Mbulesa mbrojtëse profesionale shumë efektive për plastikë dhe metal (p.sh. çelik inox), me efekt lotusi (rezistencë ndaj ujit), për brenda dhe jashtë. I RI

Cilësi e lartë Prodhuar në Gjermani.


vetitë e produktit

 • Efekt i jashtëzakonshëm i lehtë për t’u pastruar për ngjitjen e papastërtive
 • Efekti hidrofobik dhe oleofobik (rezistenca ndaj ujit dhe vajit)
 • Rezistencë shumë e lartë ndaj gërryerjes falë teknologjisë nano SiO²
 • Rezistent kimik ndaj agjentëve të pastrimit (deri në pH 12)
 • ushqim i sigurt (inert)
 • E qëndrueshme ndaj UV / rezistente ndaj ngricave / rezistente ndaj ujit të kripur / e padukshme (trashësia e shtresës: 100-150 nm)
 • Kursime në kosto, kohë dhe energji përmes cikleve të zgjatura të pastrimit
 • Aplikim i thjeshtë
 • Frymëmarrëse
 • Veti të forta jo ngjitëse
 • Qëndrueshmëria: deri në 1 vit (në varësi të përdorimit)

Fusha e dorëzimit:
1 x litër shishe
1 * Përshkrimi i produktit


Aplikacion

 • sipërfaqet inox
 • bojë makinash
 • buzë alumini
 • Sipërfaqet e lyera
 • Sipërfaqe të lëmuara plastike
 • pleksiglas
 • sipërfaqet metalike

Konsumi varet nga struktura e sipërfaqes, rreth 100-200m²/litër.

Lehtë për tu aplikuar:

1.Manual: Aplikojeni me lëvizje rrethore me një leckë të pastër letre, liri ose mikrofibër.
2. Industriale: E aplikueshme si në linjat e lustrimit ashtu edhe në linjat e veshjes me spërkatje.

Kjo shtresë SiO2 lidhet plotësisht dhe ngurtësohet pas 24 orësh. Efekti i lehtë për t’u pastruar mund të testohet për herë të parë pas kësaj faze forcimi.


Konsumi:
Me 1 litër mund të vuloset deri në 200 m²
Manuali: 5-10 ml/m²
Industriale: 10-15 ml/m²


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ngulim plastik + metal në cilësi profesionale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *