Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Izopropanol 99.9% shumë i pastër për pastrim paraprak

Fuqia e lartë pastruese : heqja e mbetjeve ngjitëse

Degreasing : heqje pa vija të yndyrave dhe vajrave

Tretshmëria : Tretshmëri e shkëlqyer në ujë

Avullim i shpejtë : Avullon shpejt pa lënë mbetje

Blerë shpesh së bashku

blank + blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike.
Cmimi total: 35,48
11,99 (11,99 / l)
Turma çmimi për njësi
larg 5 10,99 (8,34% i ruajtur)
larg 10 9,99 (16,68% i ruajtur)

SKU: 9110-ISO99

Përmbajtja: 1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

In stock

Turma:

Përshkrim

Izopropanoli, i njohur gjithashtu si IPA, 2-propanol ose alkool izopropil, është një lëng i pangjyrë, i qartë me një erë karakteristike që karakterizohet nga gamën e gjerë të përdorimit të tij në amvisëri, në zona hobi dhe në industri. Pastërtia e lartë prej 99,9% e bën izopropanolin tonë parapastruesin ideal për sipërfaqe të ndryshme dhe për përgatitjen për hapat e mëtejshëm të përpunimit.

Mund të përdoret shumë mirë në kombinim me parapastruesin tonë pa mbetje biologjike BIOSATIVA®
Përgatitja e p.sh. qelqit , qeramikës , sipërfaqeve të lyera për aplikimin e ngjitësve tanë të sipërfaqeve.


Karakteristikat e produktit

Vetitë e yndyrës : Efektive në heqjen e yndyrave, vajrave dhe disa ngjitësve.

Potenciali dezinfektues : Mund të ndihmojë në reduktimin e baktereve dhe eliminimin e aromave për shkak të bazës së tij alkoolike.

Avullim i shpejtë : Avullon shpejt pa lënë mbetje, ideale për proceset e pastrimit.

Tretshmëria : Tretshmëri e shkëlqyer në ujë, duke e bërë atë të përshtatshëm për hollime dhe aplikime të ndryshme.

Pastërtia : 99,9% përmbajtje izopropanoli për standardet më të larta të pastërtisë dhe efektivitetit. ✓ Prodhim rajonal me përbërës nga Evropa

Natyra fizike : Lëng i pastër, pa ngjyrë me një erë karakteristike, të athët.

Shumë i ndezshëm : Duhet të trajtohet dhe ruhet me kujdes, larg burimeve të ndezjes.

Jo gërryes : I sigurt për përdorim në shumicën e metaleve dhe plastikës kur hollohet siç duhet.

Përdorshmëria e gjithanshme : I përshtatshëm për aplikime teknike, kozmetike dhe laboratorike për shkak të pastërtisë së lartë.

Profili i sigurisë : Kërkon masa mbrojtëse gjatë përdorimit për të shmangur thithjen ose kontaktin me lëkurën.


Aplikacion

  • Pastrimi i xhamit : Ideal për pastrimin pa vija të sipërfaqeve të xhamit. Për rezultate optimale rekomandojmë hollimin me 30% ujë të distiluar.
  • Degreasing : Heqja efektive e yndyrës, llaqeve, bojërave dhe mbetjeve të ngjitësit në sipërfaqe të ndryshme.
  • Industria e automobilave : E domosdoshme për heqjen e papastërtive dhe mbetjeve ngjitëse përpara lustrimit të bojës.
  • Printimi 3D : Perfekt për pastrimin e shtretërve të printimit dhe përbërësve të tjerë të printerëve 3D pa lënë mbetje.
  • Pastrimi i avulluesit : I shkëlqyer për pastrimin e cigareve elektronike dhe tubacioneve për të parandaluar grumbullimin e baktereve.
  • Kujdesi për regjistrimin : Dashamirët e muzikës vlerësojnë efektin e butë të pastrimit në thesaret e tyre të vinilit.
  • Heqja e aromave : Eliminon aromat e pakëndshme në këpucë ose tekstile të tjera.
  • Kontrolli i dëmtuesve : Ndihmon në luftën kundër insekteve dhe krimbave të drurit.

Përveç fushave kryesore të aplikimit, izopropanoli është gjithashtu ideal si kullues i bravave të dyerve, pastrues kabllosh dhe për shumë aplikacione të tjera që kërkojnë parapastrim të plotë.


FAQ

A mund të përdoret izopropanoli 99.9% për qëllime mjekësore ose dezinfektuese ?

Izopropanoli 99.9% mund të përdoret për dezinfektimin e sipërfaqeve pasi ka veti baktericid për shkak të përqendrimit të lartë të alkoolit. Megjithatë, për përdorim të drejtpërdrejtë në lëkurë ose për qëllime mjekësore, duhet të hollohet në përputhje me rrethanat. Ne nuk e rekomandojmë përdorimin e tij për qëllime mjekësore ose dezinfektuese!

A është izopropanoli 99.9% i sigurt për pastrimin e pajisjeve elektronike?

Po, izopropanoli 99.9% është ideal për pastrimin e pajisjeve elektronike sepse avullohet shpejt dhe nuk lë mbetje. Është e rëndësishme të fikni dhe ççiftoni pajisjet elektronike përpara përdorimit dhe të mos spërkatni alkoolin direkt në pajisje, por të përdorni një leckë të njomur me izopropanol.

Si duhet të ruhet Izopropanoli 99.9%?

Izopropanoli 99.9% duhet të ruhet në një enë të mbyllur mirë në një vend të freskët dhe të ajrosur mirë. Është shumë i ndezshëm, kështu që duhet të ruhet larg burimeve të nxehtësisë, shkëndijave, flakëve të hapura dhe burimeve të tjera të ndezjes. Përveç kësaj, zona e magazinimit duhet të zgjidhet në mënyrë që të jetë e paarritshme për fëmijët dhe kafshët shtëpiake për të shmangur ekspozimin aksidental.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Izopropanol 99.9% shumë i pastër për pastrim paraprak”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…