Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

WB Rapid On – ngjitës dhe përfundues boje makine me shkëlqim të thellë

Mbytës dhe finalizues premium me shkëlqim të thellë

✓ ideale për bojrat e makinave

✓ me bazë uji - i shpejtë

Blerë shpesh së bashku

blank + blank + blank
Cmimi total: 347,00
69,00 (69,00 / l)
Turma çmimi për njësi
larg 5 59,80 (13,33% i ruajtur)
larg 10 51,90 (24,78% i ruajtur)

SKU: 5002-7654-1000

Përmbajtja: 1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

Turma:

WB Rapid On: Ngjitës dhe përfundues premium me shkëlqim të thellë, ideal për bojërat e makinave – me bazë uji – i shpejtë

Zbatohet si një “përfundim” për Veshje qeramike e nivelit të lartë Mbrojtës i Përhershëm ose Bojë makine lustrim dhe vulosje speciale 2in1 .

Numri i artikullit: 5002-7654

Cilësi e lartë Prodhuar në Gjermani

V24 WB Rapid On – ngjitës ngjitës i makinës me shkëlqim të thellë dhe përfundues krijon një shtresë ultra të hollë në sipërfaqe përmes lidhjes elektrostatike të miliarda molekulave të vogla të silikonit, të krahasueshme me efektin e magnetëve të vegjël që lidhen me njëri-tjetrin dhe me nën sipërfaqen. Si rezultat, poret dhe kapilarët mikroskopikë mbyllen dhe grimcat e papastërtisë dhe papastërtitë e tjera nuk janë më në gjendje t’i përmbahen shtresës tani më të lëmuar. Kjo i bën sipërfaqet shumë më të lehta për tu pastruar (“të lehta për t’u pastruar”), të papërshkueshme nga uji (hidrofobike) dhe me një shkëlqim të lartë.


vetitë e produktit

 • Efekt me shkëlqim të lartë
 • Mund të kombinohet si një përfundues me shkëlqim të thellë për vulosësit tanë afatgjatë
 • Efekt i shkëlqyeshëm i lehtë për t’u pastruar për ngjitjen e papastërtisë, p.sh. nga jashtëqitjet e shpendëve, insektet dhe njollat e tjera agresive, sipërfaqet ndoten shumë më ngadalë
 • Efekt i fortë hidrofobik (papërshkueshmëria nga uji)
 • Teknologji SiO² nano
 • Me bazë uji, pa tretës dhe pa erë
 • Rezistent ndaj kimikateve ndaj agjentëve të pastrimit (deri në pH 10)
 • Aplikim i thjeshtë
 • Lidhje më e qëndrueshme sesa përgatitjet me bazë dylli ose vaj silikoni
 • I qëndrueshëm ndaj rrezeve ultraviolet / rezistent ndaj ngricave / i qëndrueshëm ndaj ujit të kripur / i padukshëm (trashësia e shtresës: 40-50nm)
 • Kursime në kosto, kohë dhe energji përmes cikleve të zgjatura të pastrimit
 • Jo toksike dhe jo e ndezshme
 • Afati i ruajtjes: 3 – 6 muaj (në varësi të përdorimit)
 • Sipërfaqe e butë mëndafshi, ndjenjë shumë e mirë
 • Rezistent ndaj pothuajse të gjitha acideve, tretësve dhe pastruesve alkalikë të shtëpisë
 • Shumë më e qëndrueshme se dyllët ose produktet me bazë silikoni
 • Lehtë i biodegradueshëm (sipas kritereve të OECD)
 • Rezistencë e lartë ndaj gërryerjes kundër grimcave të shkaktuara nga era
 • Rezistente ndaj temperaturave nga -40 në + 200 ° C
 • ph rezistente nga 1-10
 • Jo citotoksike sipas ISO 10993-5 + 12
 • Dendësia përafërsisht 1.00 g / cm³
 • Trashësia e shtresës: afërsisht 40-50nm
 • Pa VOC (pa mallra të rrezikshëm)
 • Karakteristika të forta jo ngjitëse (sipërfaqet ndoten shumë më ngadalë)

Karakteristika të shkurtra
Temperatura e aplikimit: 0 – 45 ° C
m² për litër: 100 m²
Jetëgjatësia e vulës: 3-6 muaj
Jetëgjatësia e lëngut: 1 vit
Temperatura e ruajtjes: 0 – 30 ° C (e mbrojtur nga rrezet e diellit)
Koha e ngurtësimit: 5 minuta, sipërfaqja mund të përdoret menjëherë

fushëveprimi i dorëzimit :
1 x litër shishe
1 * Përshkrimi i produktit

Duke testuar
Testi i korrozionit sanduiç SMI Test, sipas ASTM F 1110
Testi i çrregullimit akrilik, sipas ASTM F 484
Testi i Zbutjes së Bojrave të Tipit C, sipas ASTM F 502
Testi i brishtësisë së hidrogjenit, sipas ASTM F 519-93

Boeing i certifikuar
Përfundimet Detare DuPont:: WB Rapid On – Sealant & Finisher me shkëlqim të thellë është testuar në sektorin e jahteve në pallton e qartë DuPont ™ Marine Finishes Topgloss SF dhe DP6940 Imron® Super Flow HS. Asnjë efekt negativ në veshjet nuk u vërejt.

Numri tarifor doganor: 3402 9090, pa mallra të rrezikshëm (NDG)


Aplikacion

V24 WB Rapid On – ngjitës ngjitës i makinës me shkëlqim të thellë dhe përfundues mund të aplikohet në mënyrë optimale për :

• Ngjyra e makinës (si vulë e vetme ose si një “përfundim” në vulosësit tanë 640 dhe 660, me një litër mund të vulosni përafërsisht 8-10 makina)
• çizme
• në shtëpi, p.sh. për kabinat e dushit, dritaret dhe kornizat e dyerve
• Sipërfaqet prej çeliku inox
• sipërfaqet e lyera dhe metalike
• Qelqi
• materiale sintetike
• gome
• krom
• Vizore (vizore për ski dhe motoçikleta, veçanërisht nëse vulat e bazuara në tretës duhen shmangur)


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WB Rapid On – ngjitës dhe përfundues boje makine me shkëlqim të thellë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…