Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Bojë makine lustrim dhe vulosje speciale 2in1

Lustrim profesional shumë efektiv për bojën e makinave:

✓ me efekt lotusi (rezistente ndaj ujit)

✓ Jetëgjatësia deri në 3 muaj

Blerë shpesh së bashku

blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike. + blank + blank
Cmimi total: 132,48
99,00 (99,00 / l)
Turma çmimi për njësi
larg 5 85,80 (13,33% i ruajtur)
larg 10 77,90 (21,31% i ruajtur)

SKU: 2000-7660-1000

Përmbajtja: 1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

Turma:

Ngjyrosje shumë efektive e llakut të makinës dhe ngjitëse 2in1 për bojë makine, qëndrueshmëri deri në 3 muaj

Cilësi e lartë Prodhuar në Gjermani.

Lehtë për tu aplikuar:
1. Fshini dhe lyeni vulën
2. Lëreni të ngurtësohet për 12 orë – e gatshme

Afati i ruajtjes: Deri në 3 muaj


vetitë e produktit

 • Lustër me cilësi të lartë pa përbërës gërryes, shtresat e bojës nuk sulmohen
 • Emulsion, shumë i lehtë për t’u përdorur
 • Shkëlqim dhe efekt freskues ngjyrash
 • Pastron, lustron dhe vulos në një hap (heq katranin, rrëshirën dhe mbetjet e insekteve)
 • Veshje jo ngjitëse kundër ujit dhe papastërtisë, me shkëlqim
 • Parandalon ngjitjen e mbeturinave të katranit dhe insekteve në sipërfaqe
 • Për ambiente të brendshme dhe të jashtme
 • Transparente / e padukshme, pamja e sipërfaqes mbetet e pandryshuar
 • Rezistent ndaj ngricave, pastrimit (përfshirë larjen e makinave), UV (parandalon zbehjen e bojës), liza / alkali, uji i detit, ajri i kripur, plehrat e insekteve dhe ndotje të tjera të rënda
 • Redukton ndjeshëm rezistencën e ajrit dhe kështu ofron efikasitet më të madh për automjetet
 • Efekti “i lehtë për t’u pastruar”, sipërfaqet e veshura qëndrojnë të pastra më gjatë dhe janë më të lehta për t’u pastruar.
 • Zvogëlon gërvishtjet

Fusha e dorëzimit:
1 x litër shishe
1 * Përshkrimi i produktit


përdorim

 • Ideale për trajtimet në bojërat e automjeteve: makina, motoçikleta, autobusë (veçanërisht efektive në bojërat që nuk janë më të vjetra se 10 vjet)
 • Trajtime të papastërtisë dhe ujit në rrota aliazh (më të lehta për tu pastruar)
 • Trajtimet në metal (mbrojtje nga ndryshku dhe oksidimi)

Sasia e kërkuar varet nga sipërfaqja që do të lyhet (shkalla e konsumimit dhe ndotjes) dhe rroba që përdoret. Rendimenti është përafërsisht 20-40 ml/m²


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bojë makine lustrim dhe vulosje speciale 2in1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *