Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Dezinfektues

Çfarë lidhje ka një dezinfektues me ngjitësit? Më shumë se sa mendoni!

Arritjet e nanoteknologjisë kanë revolucionarizuar edhe fushën e dezinfektimit të sipërfaqes!

Dezinfektues i sipërfaqes

Dezinfektues i këpucëve

Koncentrat dezinfektues

Dezinfektues i celularit

Problemi

Dezinfektuesit konvencionalë janë efektivë menjëherë – por vetëm për një kohë të shkurtër – ata vrasin viruse dhe baktere specifike gjatë kohës së ekspozimit të tyre. Më pas, sipërfaqja mbetet sërish e pambrojtur. Deri në dezinfektimin e radhës, do të ketë një boshllëk higjienik në të cilin mund të ndodhë kolonizimi i ri nga mikroorganizmat.

Këtu hyn në lojë nanoteknologjia dhe mbyll boshllëkun e higjienës! Përveç efektit të menjëhershëm dezinfektues, modifikimi nano i sipërfaqes krijon një efekt antimikrobik afatgjatë.

Si punon? Zbuloni Bacoban® – dezinfektimi ynë nano i sipërfaqes me mbrojtje afatgjatë.

Njoftim për sigurinë

Shoqata tregtare kërkon që të vishen doreza gjatë trajtimit të dezinfektuesve. E dëmshme nëse gëlltitet. Shkakton acarim serioz të lëkurës dhe dëmtime serioze të syve. Shumë toksike për organizmat ujorë. Toksike për jetën ujore me efekte afatgjata. Mos hani, pini apo pini duhan kur përdorni. NËSE gëlltitet: Shpëlajeni gojën. MOS shkaktoni të vjella. NËSE NË LËKURË (ose flokë): Hiqni menjëherë të gjitha veshjet e kontaminuara. Lani lëkurën me ujë/dush. NËSE NË SYTË: Shpëlajeni me kujdes me ujë për disa minuta. Hiqni lentet e kontaktit, nëse është e mundur. Vazhdoni shpëlarjen. Telefononi menjëherë Qendrën e Helmimeve ose mjekun. Nëse kërkohet këshilla mjekësore, keni në dispozicion një enë ose etiketë. Mbajeni larg fëmijëve.
Përdoreni vetëm me ujë dhe sipas tabelës së përzierjes. Mos e përdorni me pastrues ose dezinfektues të tjerë.

Mund të përdoret në të gjitha sipërfaqet. Për sipërfaqe të dyshimta të ndjeshme, ne rekomandojmë testimin e rezistencës në një zonë që nuk bie në sy. Ruani vetëm në një enë të mbyllur. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Kontejneri mund të riciklohet vetëm kur të jetë zbrazur plotësisht. Mos e përdorni pas datës së skadencës. Hidhni në mënyrë të përshtatshme në përputhje me rregulloret lokale dhe zyrtare.

Nr. Reg. Biocide: N-28795 (D). 263/17/L (Lu)

Zgjidhja e gatshme për përdorim sipas tabelës së përzierjes nuk kërkon ndonjë simbol rreziku.