Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Dezinfektues afatgjatë i telefonave inteligjentë dhe celularë kundër baktereve dhe viruseve

Risia në treg për mbrojtjen dezinfektuese të pajisjeve celulare si celularët, telefonat inteligjentë ose tabletët është paketa me 12 peceta mbrojtëse bakteriale nga CCM®.

Certifikuar me çmimin MedTech " Zgjidhja më e mirë afatgjatë kundër mbrojtjes kundër patogjenëve"

blank

Blerë shpesh së bashku

blank + blank
Cmimi total: 19,94
9,95
Turma çmimi për njësi
larg 5 9,00 (9,55% i ruajtur)
larg 10 7,45 (25,13% i ruajtur)
larg 100 6,79 (31,76% i ruajtur)
larg 1000 5,49 (44,82% i ruajtur)

SKU: 4009-904

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

Turma:

Risi në treg: mbroni telefonat inteligjentë dhe celularët për 3 muaj me një shtresë xhami të lëngshme të padukshme kundër baktereve, viruseve dhe kërpudhave

blank
Smartphone si bartës i baktereve, viruseve dhe kërpudhave

Sot smartfoni është një shoqërues i vazhdueshëm. Ai merret qindra herë nga shumë njerëz gjatë ditës. Telefoni celular është i pranishëm kudo qoftë kur flini dhe pushoni, qoftë në tualet apo gjatë sportit dhe kohës së lirë. Një festë e vërtetë për transmetimin e viruseve dhe baktereve.

Përdoruesi duhet të marrë seriozisht rrezikun e baktereve, si dhe kërpudhave dhe viruseve në telefonat inteligjentë. Jo vetëm që janë josanitare, por mund të ndikojnë si në mirëqenien ashtu edhe në shëndetin. Rastësisht, është shumë më e këndshme të përdorësh një celular ose smartphone të pastër dhe të mirëmbajtur në mënyrë higjienike.


Video


vetitë e produktit

Pikat kryesore me një shikim

– Mbrojtje bakteriale e jashtëzakonshme deri në unike afatgjatë
– Neutralizimi i garantuar i baktereve, kërpudhave dhe viruseve
– Përdorim i lehtë dhe pa probleme
– Dezinfektim i shkallës mjekësore
– mbrojtje shtesë kundër virusit korona
– dha çmimin MedTech 2020 – efekti më i mirë afatgjatë në sipërfaqe kundër patogjenëve

fushëveprimi i dorëzimit

12 peceta antibakteriale, për t’u përdorur një herë në javë = 3 muaj


Aplikacion

Aplikacioni – Celular i pastër higjenikisht

Pajisja fundore fshihet me një leckë mikrofibër ose një leckë të thatë pa garzë në pjesën e përparme dhe të pasme me qëllim heqjen e gjurmëve të gishtërinjve, papastërtive dhe çdo gërvishtjeje.

Hapet paketimi me 12 dhe hiqet peceta e parë dezinfektuese e mbështjellë. Me njërën anë të fshirëse dezinfektuese, telefoni celular pastrohet mirë sërish në pjesën e përparme dhe të pasme, me fjalë të tjera fshihet. Pajisja fundore më pas dezinfektohet për rreth 30 sekonda me anën tjetër, ende të pastër të leckës. Si rezultat, një vello e lehtë zhvillohet në sipërfaqen e saj.

Kjo pasohet nga një proces tharje prej dy deri në tre minuta. Lëngu i aplikuar ka një efekt dhe formon një shtresë mbrojtëse dezinfektuese.

Pas përfundimit të procesit të tharjes, telefoni celular lustrohet sërish me një leckë të pastër tharjeje për shembull nga mikrofibra derisa sipërfaqja të mos ketë vija. Mbrojtja afatgjatë e dezinfektimit që është zhvilluar tani funksionon me intensitet të pazbutur për shtatë deri në dhjetë ditët e ardhshme.këshilltar

Fituesi i çmimit – pastrohet dezinfektimi i celularit

Risia në treg për mbrojtjen dezinfektuese të pajisjeve celulare si celularët, telefonat inteligjentë ose tabletët është paketa me 12 peceta mbrojtëse bakteriale nga CCM®. CCM do të thotë Creative Chemical Manufacturer GmbH, me qendër në Overath, North Rhine-Westphalia.

blank
Fitues i çmimit MedTech – Zgjidhja më e mirë afatgjatë kundër mbrojtjes kundër patogjenëve

Thjesht nuk funksionon pa dezinfektuar celularin dhe smartfonin tuaj!

Njerëzit tani janë mësuar të lajnë dhe dezinfektojnë duart rregullisht. Është edhe më e rëndësishme të mos harroni të dezinfektoni smartfonin tuaj. Kur trajtohet siç duhet, lecka mbrojtëse bakteriale zhvillon një efekt të vazhdueshëm dezinfektues deri në dhjetë ditë. Me paketimin 12, pajisja fundore është gjithmonë në gjendje të përsosur higjienike për një çerek viti.

Përdorimi i rregullt i dymbëdhjetë leckave mbrojtëse krijon një shtresë xhami të lëngshme ultra të hollë në sipërfaqen e telefonit inteligjent. Parandalon formimin dhe krijimin e mëvonshëm të patogjenëve. Si një efekt anësor pozitiv, sipërfaqja bëhet gjithnjë e më e lëmuar dhe mund të pastrohet shumë lehtë. Ky efekt rritet sa më gjatë të përdoren pecetat dezinfektuese.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dezinfektues afatgjatë i telefonave inteligjentë dhe celularë kundër baktereve dhe viruseve”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…