Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 12 korrik 2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Nënshkrimi i celularit të qelqit të lëngshëm – mbrojtës i lëngshëm i ekranit

Mjaftueshme për 2 pajisje:

✓ Mbrojtës për mbylljen e ekranit të celularit me qelq të lëngshëm

✓ Veshje nano

✓ 100% pa flluska.

Blerë shpesh së bashku

blank + blank
Cmimi total: 20,98
9,99
Turma çmimi për njësi
larg 5 8,99 (10,01% i ruajtur)
larg 10 7,45 (25,43% i ruajtur)
larg 100 7,25 (27,43% i ruajtur)
larg 1000 6,49 (35,04% i ruajtur)

SKU: 4008-901

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

Turma:

Veshje qelqi e lëngshme shumë efektive për ekranet e celularëve – nano -mbrojtje kundër gërvishtjeve, baktereve, rrezatimit, papastërtisë dhe lagështirës

Cilësi e lartë – Prodhuar në Gjermani


vetitë e produktit

 • Shumë e lehtë për tu aplikuar
 • I përshtatshëm për të gjitha modelet e celularëve, tabletët, telefonat inteligjentë. Përfshirë “Edge”
 • Plotësisht pa flluska dhe e padukshme
 • Mbrojtje nga gërvishtjet kundër mikroskërkimeve
 • Plotësisht pa flluska dhe e padukshme
 • Frenon rritjen e baktereve
 • Redukton gjurmët e gishtërinjve
 • Redukton rrezatimin gama
 • Sipërfaqja bëhet shumë e lehtë për tu pastruar
 • Asnjë dëmtim i funksioneve Touch & Button, rrotullimi bëhet më i këndshëm
 • Mund të ruhet për shumë muaj

Fusha e dorëzimit:

2 lecka para-pastrimi me alkool dhe 2 pëlhura të mbyllura qelqi të lëngshme për ekranet me prekje (qelqi dhe plastika, secila për rreth 0.5m²) 1 leckë mikrofibre, 2 doreza mbrojtëse


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nënshkrimi i celularit të qelqit të lëngshëm – mbrojtës i lëngshëm i ekranit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…