Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

BIOSATIVA® – Bio Cleaner – Koncentrat për deri në 100l zgjidhje të gatshme për përdorim

(0 customer reviews)

✓ Plotësisht i biodegradueshëm

✓ nga lëndë të para të rinovueshme natyrale

✓ miqësor ndaj lëkurës, jo toksik për njerëzit dhe kafshët

✓ Fitues i çmimit ndërkombëtar mjedisor anglez "The Green Apple Award" si produkti më miqësor ndaj mjedisit në Evropë + MB.

Blerë shpesh së bashku

Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike. + blank + blank + blank
Cmimi total: 36,17
22,49 (22.490,00 / l)

SKU: 9000-Biosativa

Përmbajtja: 1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

Turma:

Pastrues i qëndrueshëm dhe biologjik për përdorim universal

A po pyesni veten pse një pastrues organik është më i mirë se një agjent pastrimi konvencional? Sigurisht që jeni të mendimit se papastërtitë e forta mund të hiqen vetëm me agjentë pastrimi agresivë me origjinë kimike. Dhe ndoshta e dini edhe problemin që pastruesit kimikë jo vetëm që dëmtojnë njerëzit, kafshët dhe mjedisin, por dëmtojnë edhe objektet që duhen pastruar.

Nuk duhet të jetë. Pastruesi biologjik BIOSATIVA® është i përsosur për kujdesin e zonave të ndjeshme dhe ofron të njëjtën performancë pastrimi ose edhe më të mirë se një produkt kimik. Pastruesi përbëhet nga lëndë të para që rriten natyrshëm dhe është plotësisht i biodegradueshëm. Mund të përdoret si në zona private ashtu edhe në ato industriale. Ne rekomandojmë gjithashtu BIOSATIVA® për parapastrim të plotë dhe miqësor ndaj mjedisit të sipërfaqeve, të cilat më pas i mbyllni me produktet tona të cilësisë së lartë.

Një koncentrat pastrimi biologjik i vlerësuar me çmime i prodhuar në Gjermani

Agjenti pastrues i qëndrueshëm Knonzentrat është jo toksik për njerëzit dhe kafshët dhe sigurisht i përshtatshëm për lëkurën dhe i përshtatshëm për ata që vuajnë nga alergjitë. Pastruesi biologjik BIOSATIVA® fitoi çmimin ndërkombëtar mjedisor ” The Green Apple Award ” në Angli dhe në këtë mënyrë vendos standarde për Mbretërinë e Bashkuar dhe të gjithë Evropën si produkti më miqësor ndaj mjedisit.

Çmimi Ndërkombëtar i Mollës së Gjelbër 2012 për BIOSATIVA

Agjenti pastrues natyral ka një efekt të fortë pa substancat e zakonshme të dëmshme. Është jo korroziv dhe pa tretës, ndotës dhe etiketim. Nuk është një produkt i rrezikshëm sepse BIOSATIVA® nuk përbën rrezik për shëndetin ose mjedisin. Për këtë arsye, pastruesja është e përshtatshme edhe për zona të ndjeshme.

BIOSATIVA® – pastrues organik me performancë të lartë dhe pastrues organik

Fakti që pastruesja organike është kaq miqësore me mjedisin është falë klasës së re të surfaktantëve. Kjo bazohet në maja dhe vajra vegjetale. Vajrat dhe yndyrat janë të disponueshme bio dhe për këtë arsye janë të paracaktuara për degradim neutral ndaj mjedisit. Kjo nuk vlen vetëm për vetë koncentratin e pastrimit, por edhe për papastërtitë.

Tensioni i ulët sipërfaqësor është përgjegjës për fuqinë veçanërisht të lartë të pastrimit të pastruesit natyror. Kjo është vetëm 18-23 mN / m. Kjo bën të mundur pastrimin e objekteve të ndotura në një mënyrë që vetëm një agjent kimik i fortë mund ta bënte ndryshe. Si një pastrues ekologjik, BIOSATIVA® është plotësisht i padëmshëm kur përdoret në sipërfaqe plastike, metali, bojë dhe llak. Agjenti i qëndrueshëm është i përshtatshëm për të gjitha materialet rezistente ndaj ujit.


Video


Biosativa – Të gjitha vetitë me një shikim

✓ nuk është i rrezikshëm për ujin, kafshët ose bimët

✓ jo toksike për njerëzit, kafshët dhe mjedisin

✓ neutrale, nuk sulmon ngjyrat, plastikën ose materialet e tjera

✓ dermatologjikisht i padëmshëm

✓ plotësisht i biodegradueshëm

Nga lëndët e para të rinovueshme natyrshëm

-Miqësore me lëkurën, jo toksike për njerëzit dhe kafshët

Fitues i Çmimit Ndërkombëtar Anglez të Mjedisit “Çmimi i Mollës së Gjelbër” si produkti më miqësor ndaj mjedisit në Evropë + MB.

Aplikacion

Një detergjent universal për shumë qëllime

BIOSATIVA® është një pastrues i qëndrueshëm me një gamë të gjerë përdorimesh në biznes dhe në sektorin privat. Pastruesi biologjik përdoret kudo ku ka një sipërfaqe për t’u pastruar. Falë efektivitetit të tij të jashtëzakonshëm, edhe papastërtitë e forta që mund të hiqen vetëm me pastrues kimikë zhduken. Këtu janë disa shembuj aplikimi:


këshilltar

Pastrues natyral për industri

BIOSATIVA® është i paracaktuar si një agjent i qëndrueshëm pastrimi organik për një gamë të gjerë fushash në industri. Koncentrati organik i pastrimit është i përshtatshëm, për shembull, për pastrimin miqësor ndaj mjedisit dhe efektiv të ndërtesave, fasadave dhe sipërfaqeve të të gjitha llojeve.Makineritë mund t’i pastroni me furçë dhe leckë. Agjenti i qëndrueshëm i pastrimit funksionon mirë edhe në sipërfaqet me konsumim të gomave, për shembull në dyshemetë e sallës. Yndyrnat dhe vajrat gjithashtu mund të hiqen lehtësisht me pastrues.

Koncentrat organik pastrimi për industrinë ushqimore dhe gastronomi

BIOSATIVA® është pastrues i përsosur për gastronominë dhe sektorin e ushqimit. Përshtatshmëria për këtë është konfirmuar posaçërisht nga DEKRA. Përdorimi është i padëmshëm. Është mirë të ndiqni rekomandimet e aplikimit dhe dozës dhe shpëlajeni me ujë të pastër. Pastrimi me pastrues organik të tretshëm në ujë është pa mbetje. Ju merrni sipërfaqe të pastra dhe pa mikrobe që plotësojnë kërkesat e larta të higjienës në industrinë e përpunimit të ushqimit.

Pastruesi organik largon pa problem yndyrat dhe vajrat bimore dhe për këtë arsye mund të përdoret për të gjithë prodhimin e ushqimit.


Imazhi i traktorit

Detergjentë biologjikë për bujqësi

BIOSATIVA® tolerohet mirë nga njerëzit dhe kafshët dhe për këtë arsye është ideale për përdorim në bujqësi. Fermerët e përdorin atë për të pastruar dyshemetë me pllaka, kapanone, zona shtrirjeje, stalla dhe serra. Përveç kësaj, agjenti i qëndrueshëm i pastrimit është i përshtatshëm për pastrim të butë dhe të plotë të traktorëve dhe pajisjeve të punës.

Agjent pastrimi i qëndrueshëm për sektorin mjekësor

Agjentët e pastrimit me efektivitet veçanërisht të lartë nuk kërkohen vetëm për industrinë e hotelierisë, por edhe për sektorin mjekësor. Mbi të gjitha, sipërfaqet që janë të ndjeshme ndaj substancave kimike përfitojnë nga agjenti i qëndrueshëm i pastrimit organik. Përbërësit natyralë janë gjithashtu të padëmshëm për pacientët dhe personelin infermieror.

Agjent pastrues organik për pastrim të butë dhe të plotë të anijes

Substancat kimike nuk kanë vend në ujin natyror. Kjo është arsyeja pse pastrimi i varkave është një çështje e ndjeshme. Në shumë porte, pastruesit kimikë janë rreptësisht të ndaluar për arsye të mira. Është ndryshe me agjentin tonë të qëndrueshëm të pastrimit organik BIOSATIVA®. Pastruesi biologjik i anijeve nuk lë mbetje kimike.


Gjysma e fotos dhomë e pa rinovuar, gjysma tjetër e rinovuar

Pastrimi i përsosur i makinës në baza natyrale

Ju e vendosni agjentin e pastrimit në makinë dhe e përdorni për të pastruar sipërfaqet dhe dyshemetë. Nuk keni nevojë për shkumësues kur pastroni makinën. Ju lutemi zbrazni makinën pas punës dhe shpëlajeni për pak kohë.

Agjenti ideal pastrues për pastrimin bazë

BIOSATIVA® është agjenti ideal pastrues për pastrimin e sipërfaqeve të të gjitha llojeve të dyshemeve. Ai largon në mënyrë të besueshme karbonin dhe blozën dhe për këtë arsye është i përshtatshëm në mënyrë ideale për restaurimin e zjarrit. Bio-pastruesi jo vetëm që pastron, ai gjithashtu largon aromat e pakëndshme dhe, falë vetive të shkëlqyera pastruese, eliminon bakteret dhe mikrobet e tjera, duke siguruar kështu një mjedis të përsosur higjienik.

Personi pastron derën e makinës nga brenda

Kujdesi profesional i automjeteve me BIOSATIVA®

Agjenti universal i pastrimit është i përshtatshëm për kujdesin e makinës si brenda ashtu edhe jashtë. Përdorni një shishe sprej, një sfungjer, furçë dhe leckë për pastrim të plotë. Pastruesi organik është i butë në brendësi dhe arrin rezultate fantastike.

Agjent pastrimi i qëndrueshëm për automjetin tuaj

Me bio-pastruesin BIOSATIVA® ju pastroni automjetin tuaj brenda dhe jashtë në të njëjtën kohë butësisht dhe tërësisht. Edhe këtu përfitoni nga vetitë miqësore ndaj lëkurës të agjentit të qëndrueshëm të pastrimit. Për shkak se agjenti i pastrimit është i biodegradueshëm, ai mund të futet lehtësisht në sistemin e ujërave të zeza. Kështu që nuk duhet të shqetësoheni nëse agjenti i pastrimit do t’ju dëmtojë ju ose mjedisin.

Shtëpi me konservator, tarracë dhe pellg

Pastrim natyral për çerdhe

BIOSATIVA® është perfekt për pastrimin e dhomave të fëmijëve. Agjenti organik i pastrimit është testuar dermatologjikisht dhe nuk është i rrezikshëm për fëmijët, prandaj është pa tretës dhe ndotës dhe jo korroziv për përdorim në zona të ndjeshme.

Pastruesi organik ideal për një familje me kafshë

Kur jetoni me kafshë, keni nevojë për një detergjent efektiv që nuk do t’ju dëmtojë ju ose gjallesat e tjera. BIOSATIVA® nuk gërvisht, është pa ndotës dhe tretës dhe sigurisht i testuar dermatologjikisht.

Tabela e përzierjes :

Fushat e aplikimit:Raporti i përzierjes:
(në varësi të aplikimit dhe ndotjes)
Industria:   
Makinat – me shishe sprej, furçë dhe leckë:1: 5 deri në 1:20
Ndërtesat, fasadat, zonat etj.:1:10 deri në 1: 100
Konsumimi i gomave nga pirunët dhe pajisjet e tjera në dysheme1:5
Pastrimi bazë: 
Dyshemetë të të gjitha llojeve (betoni, pllaka, PVC, linoleum, epoksi, etj.)1: 1 deri në 1: 100
Të gjitha llojet e sipërfaqeve në pastrimin rutinë:1:50 deri në 1: 100
Bloza dhe karboni – i përshtatshëm për restaurimin e zjarrit:1:5 deri në 1:30
Pastrimi i makinës: 
Dyshemetë dhe sipërfaqe të të gjitha llojeve:1:20 deri në 1: 100 (në varësi të shkallës së ndotjes)
Kuzhinat: 
Siperfaqe, soba, dysheme, elektroshtepiake kuzhine1:10 deri në 1:50 (në varësi të ndotjes dhe teknologjisë)
Pastrim me presion të lartë : 
Pastrim me avull deri në 95 gradë dhe deri në 450 bar1:25 deri në 1: 100
Fasadat (sipërfaqe të ndryshme, heqja e mbulesës së gjelbër)1:10 deri në 1: 100
Tepiha (me pajisje për nxjerrjen e spërkatjes)1:20 deri në 1:80 (me ujë të ngrohtë!)
Bujqësia: 
Stalla, dysheme me rrasa, zona shtrirjeje, kapanone, traktorë dhe serra1:5 deri në 1:30
Pastrimi i automjeteve : 
Manualisht për brenda dhe jashtë me një shishe sprej, sfungjer, furçë dhe leckë:1:10 deri në 1:30
Informacione të mëtejshme mund të gjenden në fletën e të dhënave të produktit.

komente

Reviews

There are no reviews yet.

Show reviews in all languages (2)

Be the first to review “BIOSATIVA® – Bio Cleaner – Koncentrat për deri në 100l zgjidhje të gatshme për përdorim”

Your email address will not be published. Required fields are marked *