Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Sisteme diellore premium / mbyllje fotovoltaike me qëndrueshmëri ekstreme dhe efikasitet të shtuar

✓ Nano-veshje shumë efektive

✓ Efekt vetë-pastrues kur bie shi - uji dhe papastërtia rrjedhin

✓ I qëndrueshëm ndaj UV / rezistent ndaj ngricave / rezistent ndaj ujit të kripur

✓ Rrit efikasitetin e sistemit diellor

✓ Kursime në kosto, kohë dhe energji nëpërmjet cikleve të zgjatura të pastrimit të sistemeve

Blerë shpesh së bashku

blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike. + blank
Cmimi total: 172,74
149,00 (149.000,00 / l)

SKU: 7000-7601

Përmbajtja: 1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

Turma:

përshkrim

Nano-veshje shumë efektive për sistemet diellore dhe fotovoltaike me efekt të lehtë për t’u pastruar dhe vetë-pastruese

Cilësi e lartë Prodhuar në Gjermani


Vetitë

 • Rrit ndjeshëm efikasitetin e sistemit diellor
 • Efekt i shkëlqyeshëm i lehtë për t’u pastruar: papastërtia nuk mund të ngjitet fort dhe lahet nga shiu (përfshirë algat dhe plehrat e shpendëve)
 • Efekt shumë i fortë hidrofobik dhe oleofobik (neveri ndaj ujit dhe vajit)
 • Rezistent kimik ndaj agjentëve të pastrimit (deri në pH 12)
 • I qëndrueshëm ndaj rrezeve ultraviolet / rezistent ndaj ngricave / rezistent ndaj ujit të kripur
 • Efekti i vetë-pastrimit kur bie shi, uji rrjedh dhe nuk ka më njolla uji
 • Kursime në kosto, kohë dhe energji përmes cikleve të zgjatura të pastrimit të sistemeve
 • Aplikim i thjeshtë (ri-veshja e mundshme në çdo kohë pas para-pastrimit gërryes)
 • modifikim i pastër, i pangjyrë i sipërfaqes, i padukshëm dhe i padukshëm i sipërfaqes (trashësia e shtresës: 100-150nm)
 • Efektiviteti i veshjes 3-10 vjet në shumicën e kushteve mjedisore
 • fiziologjikisht i padëmshëm
 • Vula mund të rinovohet lehtësisht nëse efekti zhduket

Fusha e dorëzimit:

 • 1 x litër shishe
 • 1 x kokë llak pompë

Fertiliteti:

100-200 m² / litër


Aplikacion

Aplikim i thjeshtë

 • 1. Pastrim intensiv paraprak me një agjent pastrimi pa mbetje – rekomandim: Koncentrat bio-pastrim BIOSATIVA ®
 • 2. Pastroni dhe fshijeni përsëri sipërfaqen me bioetanol
 • 3. Aplikoni vulosjen me një leckë aplikimi jo absorbues, lëreni të thahet shkurtimisht, pastroni me kujdes materialin e tepërt (mjegull e lehtë gri) me një leckë të butë mikrofibër
 • 4. U krye

Në thelb, sa më mirë të jetë pastrimi paraprak, aq më gjatë do të zgjasë vula

pastrimi

Të gjitha sipërfaqet që do të trajtohen duhet të jenë të thata dhe të pastruara mirë. Papastërtitë, papastërtitë dhe pluhuri në sipërfaqe gjithashtu thithin veshjen dhe kështu mund të çojnë në konsum më të lartë, zona që nuk lagen në mënyrë optimale dhe reduktojnë qëndrueshmërinë.

Ne rekomandojmë pastrimin gërryes të sipërfaqeve përpara aplikimit dhe më pas degreasimin menjëherë përpara aplikimit për të siguruar lidhjen kimike optimale me sipërfaqen e nënshtresës.

aplikacion

Sistemet tona solare premium / mbyllja fotovoltaike dorëzohen gati për përdorim dhe aplikohen të paholluara në sipërfaqen e thatë të pastruar paraprakisht.

Ne rekomandojmë aplikimin duke e lustruar me kujdes me një leckë aplikimi të njomur (jo absorbuese). Një film i hollë lëngu duhet të formohet në sipërfaqe. Nëse ky film zhduket përsëri menjëherë, duhet të ridozohet.

Sapo formohet një mjegull e lehtë gri (material i tepërt), sipërfaqja ngopet.

Doza duhet të rregullohet në përputhje me rrethanat në mënyrë që të funksionojë sa më e kursyer materiale.

Për aplikim rekomandojmë një temperaturë sipërfaqësore prej +5 deri +25°C. Në parim, megjithatë, aplikimi është i mundur në temperatura midis -25°C dhe +80°C.

tharje

Pas aplikimit, lëreni sipërfaqen të qëndrojë për rreth një minutë derisa filmi i lagësht të tretet dhe të formohet një mjegull gri e lehtë.

Hiqni me kujdes dhe me kujdes mjegullën gri me një leckë të pastër dhe të butë me mikrofibër .

Gjatë dhe menjëherë pas aplikimit, sipërfaqja nuk duhet të bjerë në kontakt me ujin.

Kurimi i plotë bëhet pas 24 orësh.

Veshja e ngurtësuar është absolutisht e padukshme dhe nuk shkakton ndonjë dëmtim të shikimit.


FAQ

Si ta pastroj sistemin tim fotovoltaik/solar?

Përdorni gjithmonë pastrues organikë miqësorë me mjedisin ( p.sh. BIOSATIVA® ).
Sigurohuni që këto të jenë plotësisht të biodegradueshme dhe të pajtueshme me njerëzit dhe kafshët dhe janë bërë në mënyrë ideale nga lëndë të para të rinovueshme natyrale.
Në asnjë rrethanë nuk duhet të përdorni agjentë të fortë kimikë ose pastrues me presion të lartë, pasi ato mund të dëmtojnë sistemin tuaj diellor.

Si mund të përmirësoj efektivitetin e sistemit tim fotovoltaik/solar?

Me aplikimin e një nano-veshjeje profesionale , ju mund të zgjasni ndjeshëm ciklet e pastrimit dhe të rrisni efektivitetin e sistemit tuaj falë efektit të vetëpastrimit të sipërfaqes së trajtuar.
Një sistem i pajisur me një nano-shtresë profesionale zakonisht mund të pastrohet vetëm me ujë pa një pastrues të veçantë, duke kursyer kështu kosto shtesë.

Si ta mbroj sistemin tim fotovoltaik/solar nga humbja e performancës për shkak të ndotjes?

Papastërtia nga pluhuri, verdigris dhe gjethet janë armiqtë më të mëdhenj të një sistemi fitimprurës fotovoltaik. Këto mund të ulin ndjeshëm rendimentin deri në 20%.
Përveç pastrimit të rregullt, kryesisht të shtrenjtë, këtë mund ta parandaloni duke aplikuar një nano-shtresë profesionale .
Efekti vetëpastrues i sipërfaqes së trajtuar zgjat ndjeshëm ciklet e pastrimit dhe rrit efektivitetin e sistemit tuaj.
Një sistem i pajisur me një nano-shtresë profesionale zakonisht mund të pastrohet vetëm me ujë pa një pastrues të veçantë, duke kursyer kështu kosto shtesë.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sisteme diellore premium / mbyllje fotovoltaike me qëndrueshmëri ekstreme dhe efikasitet të shtuar”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…