Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Dezinfektues

Dezinfektues sipërfaqe afatgjatë për pothuajse çdo sipërfaqe

Për shkak të pandemisë së koronës, dezinfektuesit sipërfaqësor janë bërë gjithnjë e më të rëndësishëm në perceptimin publik. Edhe përveç koronaviruseve, dezinfektimi është i rëndësishëm dhe dezinfektimi në shkallë të gjerë është i nevojshëm. Dezinfektuesit tanë janë të disponueshëm si një koncentrat i gatshëm për t’u përzier ose si një solucion dezinfektues i përfunduar në një shishe sprej, janë shumë ekonomikë dhe eliminojnë në mënyrë efektive viruset, kërpudhat dhe patogjenët e tjerë. Në rrethana optimale dhe në kohën e duhur të ekspozimit, dezinfektimi zgjat deri në 10 ditë.

Paralajmërime të rëndësishme

Koncentratet tona duhet të hollohen përpara përdorimit. Dezinfektuesit tanë shumë efektivë të sipërfaqes janë të pranishëm në përqendrime aq të larta sa që mund të kenë efekte anësore në shëndet. Prandaj rekomandohet fuqimisht të vishni doreza gjatë përzierjes dhe përdorimit.

Shembujt më të zakonshëm të aplikimit

Dezinfektuesit tanë përdoren në një sërë zonash. Fusha më e madhe dhe më e larmishme e aplikimit është sektori mjekësor. Koncentratet tona përdoren kryesisht atje për vetë-përzierje, pasi dezinfektimi i rregullt i zonave më të mëdha rezulton në një konsum përkatësisht të lartë të dezinfektuesve sipërfaqësor. Përfaqësuesit e sektorëve të tjerë, si ata në shërbimet e lidhura me trupin, mbështeten kryesisht në përdorimin e shisheve tona me sprucues për të eliminuar në mënyrë selektive dhe shumë specifike bakteret, viruset dhe patogjenët e tjerë.

Dezinfektim optimal i sipërfaqes

Dezinfektuesit duhet të projektohen për një sërë sipërfaqesh që të konsiderohen efektive. Çfarë rekomandimesh ka për dezinfektuesit për sipërfaqet e ndjeshme? Produktet tona janë zhvilluar kryesisht për të gjitha sipërfaqet. Për mbrojtje optimale, ne rekomandojmë një kombinim të dezinfektimit dhe mbylljes . Çdo sipërfaqe fillimisht pastrohet dhe më pas mbyllet me xham të lëngshëm. Duke mbyllur sipërfaqen, është më e lehtë për t’u pastruar dhe mirëmbajtur dhe është e ekspozuar ndaj një rreziku shumë më të ulët për t’u prekur përgjithmonë nga papastërtitë ose grimcat e kontaminuara.

Njoftim për sigurinë

Shoqata tregtare kërkon që të vishen doreza gjatë trajtimit të dezinfektuesve. E dëmshme nëse gëlltitet. Shkakton acarim serioz të lëkurës dhe dëmtime serioze të syve. Shumë toksike për organizmat ujorë. Toksike për jetën ujore me efekte afatgjata. Mos hani, pini apo pini duhan kur përdorni. NËSE gëlltitet: Shpëlajeni gojën. MOS shkaktoni të vjella. NËSE NË LËKURË (ose flokë): Hiqni menjëherë të gjitha veshjet e kontaminuara. Lani lëkurën me ujë/dush. NËSE NË SYTË: Shpëlajeni me kujdes me ujë për disa minuta. Hiqni lentet e kontaktit, nëse është e mundur. Vazhdoni shpëlarjen. Telefononi menjëherë Qendrën e Helmimeve ose mjekun. Nëse kërkohet këshilla mjekësore, keni në dispozicion një enë ose etiketë. Mbajeni larg fëmijëve.
Përdoreni vetëm me ujë dhe sipas tabelës së përzierjes. Mos e përdorni me pastrues ose dezinfektues të tjerë.

Mund të përdoret në të gjitha sipërfaqet. Për sipërfaqe të dyshimta të ndjeshme, ne rekomandojmë testimin e rezistencës në një zonë që nuk bie në sy. Ruani vetëm në një enë të mbyllur. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Kontejneri mund të riciklohet vetëm kur të jetë zbrazur plotësisht. Mos e përdorni pas datës së skadencës. Hidhni në mënyrë të përshtatshme në përputhje me rregulloret lokale dhe zyrtare.

Nr. Reg. Biocide: N-28795 (D). 263/17/L (Lu)

Zgjidhja e gatshme për përdorim sipas tabelës së përzierjes nuk kërkon ndonjë simbol rreziku.