Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Bacoban®-dezinfektim afatgjatë i sipërfaqes, zgjidhje me bazë uji-gati për përdorim

Bacoban dezinfektim afatgjatë i sipërfaqes, zgjidhje e gatshme për përdorim me bazë uji, enë IBC 1000l

✓ Efekt i dëshmuar i drejtpërdrejtë i vrasjes së mikrobeve dhe viruseve

✓ Redukton aromat e shkaktuara nga bakteret

✓ Sipërfaqe e lehtë për t'u pastruar

✓ Efekt antimikrobik dhe inaktivues i viruseve (viruse të caktuara) deri në 10 ditë

Blerë shpesh së bashku

blank + blank + blank + blank
Cmimi total: 4.189,00
3.690,00 (3,69 / l)

SKU: BAC-IBC1000DL

Përmbajtja: 1000 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

In stock

Turma:

blank

Sipërfaqe e lehtë për tu pastruar. Efekti i nano-vulosjes gjithashtu çon në një sipërfaqe të lehtë për t’u pastruar-përpjekja e pastrimit zvogëlohet me më shumë se 50%!

Përveç kësaj, Bacoban® gjithashtu zvogëlon aromat e shkaktuara nga bakteret.  Bacoban® është i listuar me VAH dhe i certifikuar me CE dhe është testuar nga institute të mirënjohura.  

E rëndësishme! Efekti antimikrobik afatgjatë i Bacoban® nuk duhet të çojë në mosveprimin e masave të nevojshme të dezinfektimit në rast të ndotjes së dukshme dhe / ose të diskutueshme.


vetitë e produktit

Dezinfektim pa alkool dhe pastrim i inventarit mjekësor dhe sipërfaqeve të tjera
(sipas Direktivës 93/42 / EEC; MDD)

100 g tretësirë përmbajnë:
Klorur benzalkoniumi 0.26 g, pirition natriumi 0.025 g, polikondensate, aroma, ujë të pastruar.
UBA nr: 57040031
Biocidi Reg.Nr: N-34071

Tipi i produktit
Zgjidhje e gatshme për përdorim për dezinfektim, efekt antimikrobik afatgjatë. Pa formaldehide, pa fenol.

Bacoban® me bazë uji – gati për përdorim –
Enë IBC 1000l
Pika Nr. BAC-IBC1000DL

Fusha e dorëzimit:
Enë IBC 1000l

Efektiviteti mikrobiologjik
Bacoban® është efektiv kundër:

✓ bakteret

✓ kërpudha

Viruses viruse të veçanta

Viruses Viruset e hepatitit B dhe C

Virus Virusi i gripit përfshirë H5N1 dhe H1N1

✓ Koronaviruset

✓ Rotavirus

✓ adenovirus

efektiviteti
DIN EN 1040 5 min.
DIN EN 1275 5 min.
DIN EN 1276 5 min.
DIN EN 1650 5 min.
DIN EN 13697 5 min.

Efekt i qëndrueshëm antimikrobik i testuar deri në 10 ditë bazuar në ASTM E 2180


përdorim

Dezinfektimi dhe pastrimi i sipërfaqeve mjekësore në përputhje me Direktivën 93/42 / EEC (produkte mjekësore) dhe sipërfaqet e të gjitha llojeve:

Në klinika

Offices Zyrat e mjekëve

Units Njësitë e rehabilitimit dhe shtëpitë e pleqve


Sidomos në zonat ku kërkohet higjienë efikase dhe afatgjatë.

Veçanërisht i përshtatshëm për zonat në të cilat shfaqen erë të pakëndshme nga mikroorganizmat, të tilla si:

✓ tualet

Facilities Ambjentet sanitare

Bacoban® mund të përdoret në zona kritike dhe të ndjeshme të industrisë farmaceutike dhe kozmetike.


këshilltar

Dezinfektuesit konvencionalë janë efektivë menjëherë – por vetëm për një kohë të shkurtër – Gjatë kohës së ekspozimit të tyre ata vrasin viruse dhe baktere të veçanta. Pas kësaj, megjithatë, sipërfaqja u ekspozohet atyre përsëri pa mbrojtje. Deri në dezinfektimin tjetër, ekziston një hendek higjienik në të cilin mund të ketë ripopullim nga mikroorganizmat. Dezinfektuesi shumëfunksional Bacoban® i zhvilluar nga nanoteknologjia mund të bëjë më shumë: ai kombinon vetitë e një dezinfektuesi dhe një nano-vulosje. Kështu funksionon Bacoban®
Përveç efektit të provuar të drejtpërdrejtë germicidal dhe vrasës të virusit (përfshirë Coronavirus, HIV, HBV, HCV, Herpes, Influenza, Ebolavirus, …) ka Bacoban® dy mekanizma të tjerë shumë efektivë :

Efekt antimikrobik dhe jo-aktiv ndaj viruseve (disa viruse) deri në 10 ditë Pasi të jetë avulluar dezinfektuesi, Bacoban® formon një “nano-sfungjer”. Kjo përmban biocide të cilat, në rast të kontaminimit / kolonizimit, shpërndahen në sipërfaqe dhe vrasin bakteret dhe kërpudhat – deri në 10 ditë.
D. ai efekt i qëndrueshëm i Bacoban® mbyll hendekun higjienik!

Sipërfaqe e lehtë për tu pastruar. Efekti i nano-vulosjes gjithashtu çon në një sipërfaqe të lehtë për t’u pastruar-përpjekja e pastrimit zvogëlohet me më shumë se 50%!

Bacoban® gjithashtu zvogëlon aromat e shkaktuara nga bakteret. Bacoban® është i listuar me VAH dhe i certifikuar me CE dhe është testuar nga institute të mirënjohura.

E rëndësishme! Efekti antimikrobik afatgjatë i Bacoban® nuk duhet të çojë në mosveprimin e masave të nevojshme të dezinfektimit në rast të ndotjes së dukshme dhe / ose të diskutueshme.

Këshilla për sigurinë:
Shoqata tregtare përshkruan veshjen e dorezave kur merren me dezinfektues. E dëmshme nëse gëlltitet. Shkakton acarim serioz të lëkurës dhe dëmtim serioz të syve. Shumë toksike për organizmat ujorë. Toksike për jetën ujore me efekte afatgjata. Mos hani, pini ose pini duhan kur përdorni. NFSE GWLLHET: shpëlajeni gojën. MOS nxisni të vjella. NFSE N S LEKUR (ose flokë): Hiqni menjëherë të gjitha veshjet e kontaminuara. Lani lëkurën me ujë / dush. NFSE N IN SYR: Shpëlajeni me kujdes me ujë për disa minuta. Hiqni lentet e kontaktit, nëse është e mundur. Vazhdoni shpëlarjen. Thirrni menjëherë një QENDERR Helmimi ose mjek. Nëse keni nevojë për këshilla mjekësore, përgatitni paketimin ose etiketën. Mbajeni larg mundësive të fëmijëve.
Përdoreni vetëm me ujë dhe sipas tabelës së përzierjes. Mos e përdorni me pastrues ose dezinfektues të tjerë.

Mund të përdoret në të gjitha sipërfaqet. Në rast të sipërfaqeve të ndjeshme të diskutueshme, ne rekomandojmë një test rezistence në një vend që nuk bie në sy. Ruani vetëm në një enë të mbyllur. Ruani në një vend të ftohtë dhe të thatë.

Enë mund të riciklohet vetëm kur është plotësisht bosh. Mos e përdorni pas datës së skadimit. Sigurohuni që ta hidhni atë në mënyrë të përshtatshme në përputhje me rregulloret lokale dhe zyrtare.

Regjistri Biocid Nr: N-28795 (D). 263/17 / L (Lu)

Kështu funksionon Bacoban®

Përveç efektit të vërtetuar të drejtpërdrejtë mikrovrasës dhe vrasës të virusit (përfshirë koronavirusin, HIV, HBV, HCV, herpesin, gripin, virusin Ebola,…), Bacoban® ka dy mekanizma të tjerë shumë efektivë:

Efekti antimikrobik dhe inaktivizues i viruseve (viruse të caktuara) deri në 10 ditë Bacoban® formon një “nano-sfungjer” pasi dezinfektuesi është avulluar. Kjo përmban biocide të cilat, në rast të kontaminimit / kolonizimit, shpërndahen në sipërfaqe dhe vrasin bakteret dhe kërpudhat – deri në 10 ditë.

D. ai efekt i qëndrueshëm i Bacoban® mbyll hendekun higjienik!

Sipërfaqe e lehtë për t’u pastruar Efekti i nano-mbylljes çon gjithashtu në një sipërfaqe të lehtë për t’u pastruar – përpjekja e pastrimit zvogëlohet me më shumë se 50%!

Bacoban® gjithashtu zvogëlon aromat e shkaktuara nga bakteret. Bacoban® është i listuar me VAH dhe i certifikuar me CE dhe është testuar nga institute të mirënjohura.

E rëndësishme!
Efekti antimikrobik afatgjatë i Bacoban® nuk duhet të çojë në mosveprimin e masave të nevojshme të dezinfektimit në rast të ndotjes së dukshme dhe / ose të diskutueshme.

Pse një dezinfektues me një efekt të qëndrueshëm? Pse Bacoban®?

Qëllimi kryesor ishte krijimi i një dezinfektuesi sipërfaqësor me Bacoban® që jo vetëm dezinfekton, por gjithashtu garanton një efekt të qëndrueshëm deri në dezinfektimin e radhës. Fakti që projekti tani ka pasur një efekt të qëndrueshëm deri në 10 ditë, jo vetëm që na ka befasuar, por edhe laboratorë të pavarur testues dhe objekte shëndetësore që testojnë Bacoban®.
Pasoja e këtyre rezultateve unike nuk është të ndryshoni automatikisht planet e higjienës dhe të dezinfektoni vetëm çdo 5 ose 10 ditë, por më tepër të përdorni këtë avantazh të madh në dobi të pacientëve, stafit dhe për të përmirësuar kontrollin e infeksionit. I integruar në planin e vendosur të dezinfektimit, një agjent i tillë dezinfektimi ofron siguri më të madhe kundër përhapjes së mikrobeve dhe viruseve dhe kështu zvogëlon infeksionet e reja. Ajo mbyll hendekun e higjienës!

Dhe kjo është pikërisht ajo për të cilën është zhvilluar Bacoban:: Për të siguruar më shumë siguri midis hapave të dezinfektimit dhe për t’i dhënë përdoruesit një instrument të ri për luftimin e mikrobeve dhe viruseve.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bacoban®-dezinfektim afatgjatë i sipërfaqes, zgjidhje me bazë uji-gati për përdorim”

Your email address will not be published. Required fields are marked *