Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Mbyllje dhe impregnim nga zhvillimi dhe prodhimi gjerman

Blini mbrojtjen e sipërfaqes me efekt të lehtë për t’u pastruar për zona private dhe komerciale në internet në Versiegelung24. Zbuloni tani teknologjinë e xhamit të lëngshëm (SiO2) dhe besoni në produktet tona premium gjermane.

> 3000

Klientët na besojnë

12

vite në treg për ju

25

Vendet dorëzohen

Ngjitës dhe impregnime V24 për një sërë sipërfaqesh

Sipërfaqet janë të ekspozuara ndaj një sërë ndikimesh mjedisore dhe, pa mbrojtje, humbasin shpejt shkëlqimin e tyre dhe dëmtohen. Këtu hyjnë në lojë vulat tona të lëngshme të qelqit dhe impregnimet nga zhvillimi dhe prodhimi gjerman. Ndërsa impregnimet përdoren kryesisht në gurë , dru ose tekstile, në mënyrë që të mos ndikohet në frymëmarrje të materialit, ngjitësit përdoren në xhami , qeramikë , metal ose bojë makinash .

Shtresat tona mbrojtëse sigurojnë që sipërfaqet të mbeten të pastra dhe të thata dhe mbrojnë kundër gjërave të tilla si lagështia ose depozitat e papastërtive, moti, rrezet UV, vaji dhe shumë më tepër! Përveç produkteve tona të klientëve privatë të lehtë për t’u përdorur, ne ofrojmë gjithashtu produkte shumë të specializuara industriale dhe vulosje B2B.

Ne ofrojmë izolues me frymëmarrje dhe që nuk marrin frymë për pothuajse çdo lloj guri

Përveç izoluesve qeramike të nivelit të lartë për detalierët profesionistë të makinave, do të gjeni gjithashtu ngjitës të lehtë për t’u aplikuar.

Mbytëset për qelq dhe qeramikë mund të përdoren në mënyra të ndryshme. Qoftë në banjë, kuzhinë apo në dritare.

Mbytëset për metal dhe plastikë mund të përdoren, për shembull, në teknologjinë e procesit ose në shtëpi.

Mbytëset për dru janë ideale për përdorim brenda dhe jashtë.

Sillantët tanë të gjithanshëm mund të aplikohen në një sërë sipërfaqesh dhe materialesh.

Këtu do të gjeni solucione dezinfektuese të gatshme ose koncentrate me rendiment të lartë që mund të përdoren pothuajse në të gjitha sipërfaqet.

Me agjentët tanë të pastrimit ju mund të pastroni në mënyrë të qëndrueshme dhe miqësore me mjedisin. Qoftë industriale apo private.

Tek ne do të gjeni vulën e duhur për veshjet tuaja të jashtme ose aplikimet industriale.

V24 Bestseller - Impregnime dhe vulosje të prodhuara në Gjermani

Gjetësi i produktit:
Cili produkt është i përshtatshëm për cilën sipërfaqe?

A nuk jeni i sigurt se cili izolues ose impregnim është i përshtatshëm për projektin tuaj? Nuk ka problem - ne do t'ju ndihmojmë të zgjidhni!

Udhëzuesi i madh Versiegelung24.com për ngjitësit dhe impregnimet

Mbyllja e sipërfaqeve - gjithçka që duhet të dini

Ka një shumëllojshmëri teknologjish dhe produktesh të ndryshme në fushën e përfundimit të sipërfaqes . Në udhëzuesin tonë ne do t’ju ndihmojmë të mbani një pasqyrë dhe të ofrojmë këshilla dhe truket e dobishme.

Terma të tillë si mbyllja e qelqit të lëngshëm , vulosje nano ose mbyllje qeramike mund të duken të ndërlikuara, por ato përshkruajnë teknika moderne. Këto teknika kërkojnë pak praktikë për t’u përdorur në mënyrë që të funksionojnë siç duhet dhe të mbrojnë mirë zonën dhe të zgjasin për një kohë të gjatë.

udhëzuesin tonë ne shpjegojmë thjesht dhe në mënyrë të kuptueshme se çfarë nënkuptojnë termat e ndryshëm dhe si të përdorim izoluesit e ndryshëm. Ne gjithashtu tregojmë se cilat produkte janë më të mira për sipërfaqe të caktuara. Përveç përgjigjeve për pyetjet e bëra shpesh, ne japim këshilla praktike dhe kemi video që tregojnë se si të përdorni produktet dhe shumë më tepër.

Me gjetësin tonë të produktit mund të gjeni shpejt veshjen e duhur për projektin tuaj. Ekspertët tanë do të jenë të lumtur t’ju ndihmojnë dhe të sigurojnë që sipërfaqet tuaja të mbrohen sa më mirë.

V24 Programi i Partnerëve të Biznesit

Bëhuni një partner biznesi i versiegelung24.com dhe përfitoni nga avantazhet e shumta

Revista V24 - Artikujt më të fundit

Pse është e rëndësishme mbyllja ose impregnimi?

Ndonje pyetje?

Mbyllja dhe impregnimi janë masa të rëndësishme mbrojtëse për të mbrojtur sipërfaqet nga papastërtitë dhe lagështia. Mbyllja ose impregnimi krijon një shtresë mbrojtëse që parandalon depërtimin e papastërtive dhe lëngjeve. Kjo jo vetëm që kontribuon në jetëgjatësinë e materialeve, por edhe e bën më të lehtë pastrimin dhe kujdesin, pasi papastërtitë nuk mund të depërtojnë thellë në sipërfaqe .

Një shtresë nano është një proces në të cilin sipërfaqet trajtohen duke përdorur nanoteknologji për t’i bërë ato më rezistente ndaj papastërtive, lagështirës, ​​gërvishtjeve dhe ndikimeve të tjera. Kjo përdor nanoteknologjinë, e cila lidhet fort me sipërfaqen dhe formon një shtresë transparente, mbrojtëse, shpesh vetë-pastruese. Përdoret në fusha të ndryshme, si në industrinë e automobilave , në sektorin e ndërtimit ose në sende shtëpiake.

Produktet individuale karakterizohen nga vetitë e tyre të ndryshme. Për shembull, ka ngjitës ose ngjitës që marrin frymë dhe nuk marrin frymë që ndikojnë në ngjyrën dhe shkëlqimin. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme t’i kushtoni vëmendje vetive përkatëse kur zgjidhni produktet në mënyrë që të merrni produktin e duhur për aplikimin tuaj.

Një shtresë nano është një proces në të cilin sipërfaqet trajtohen duke përdorur nanoteknologji për t’i bërë ato më rezistente ndaj papastërtive, lagështirës, ​​gërvishtjeve dhe ndikimeve të tjera. Kjo përdor nanoteknologjinë, e cila lidhet fort me sipërfaqen dhe formon një shtresë transparente, mbrojtëse, shpesh vetë-pastruese. Përdoret në fusha të ndryshme, si në industrinë e automobilave , në sektorin e ndërtimit ose në sende shtëpiake.

Produktet individuale karakterizohen nga vetitë e tyre të ndryshme. Për shembull, ka ngjitës ose ngjitës që marrin frymë dhe nuk marrin frymë që ndikojnë në ngjyrën dhe shkëlqimin. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme t’i kushtoni vëmendje vetive përkatëse kur zgjidhni produktet në mënyrë që të merrni produktin e duhur për aplikimin tuaj.

Jetëgjatësia e një nano-vulosjeje ndryshon në varësi të aplikimit dhe ekspozimit, por në përgjithësi mund të variojë nga disa muaj deri në disa vjet. Për shembull, mbyllja jonë qeramike ka një jetëgjatësi deri në 72 muaj.

Një nano sealant zakonisht aplikohet duke spërkatur ose aplikuar me një leckë, sfungjer aplikimi ose rul bojë në një sipërfaqe të pastër dhe të thatë dhe më pas lihet të thahet ose të thahet.

Është e rëndësishme që sipërfaqja të pastrohet mirë dhe të thahet plotësisht paraprakisht.

Nano vulat tona prej qelqi të lëngshëm mund të aplikohen edhe nga përdoruesit privatë.

Për shkak të kohës dukshëm më të shkurtër të vendosjes së Mbrojtësit të Përhershëm, ai duhet të aplikohet vetëm nga personeli ekspert. Ky “problem” u rregullua me PRO-në e Përhershme EASY ON . Me formulën e re, kohët e vendosjes janë reduktuar ndjeshëm, kështu që tani mund ta aplikojnë edhe përdoruesit privatë.

Megjithatë, me të gjitha vulat, duhet të respektohen udhëzimet e sigurisë dhe të prodhuesit.

Një vulë formon një shtresë mbrojtëse në material. Impregnimi formon një lidhje me molekulat. Kjo e mban materialin të marrë frymë.

Ne në Versiegelung24.com i referohemi të gjitha produkteve si vula. Në mënyrë të rreptë, ne mund t’i quajmë vulat tona të frymëmarrjes hidroizoluese.

Impregnimet përdoren kryesisht në materiale të tilla si guri ose tekstile , ndërsa ngjitësit përdoren në materiale të tilla si bojë, bojë makinash , metal ose plastikë .

Jeta e një nanoveshjeje mund të zgjatet me pastrim dhe kujdes të kujdesshëm, duke përfshirë shmangien e agjentëve të fortë kimikë të pastrimit dhe materialeve gërryese.

Zgjedhja midis hidroizolimit dhe vulosjes varet nga nevojat individuale dhe nga lloji i sipërfaqes. Gjetësi ynë i produktit do t’ju ndihmojë të zgjidhni produktin e duhur. Nëse keni ende nevojë për ndihmë, ekipi ynë i shërbimit të Versiegelung24.com do t’ju ndihmojë.

sealing24.com

Ne jemi një kompani e re e specializuar në vulosjen dhe impregnimin e sipërfaqeve . Me bazë në Hennef dhe Këln, ne ofrojmë zgjidhje për klientët e biznesit dhe privat.