Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 12 korrik 2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Vulosje për qeramikë në cilësi profesionale – Kujdes i lehtë

** E RE ** Mbyllje shumë efektive për:

✓ Qeramika

✓ p.sh. në banjo (tualete, lavamanë, pllaka)

✓ Me efekt lotusi (rezistente ndaj ujit)

✓ Për brenda dhe jashtë

Blerë shpesh së bashku

blank + blank + blank + blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike.
Cmimi total: 193,46
79,99 (79.990,00 / l)

SKU: 1001-6601

Përmbajtja: 1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

Turma:

Vulosje shumë efektive për qeramikën, p.sh. në banjo (tualete, lavamane, pllaka) me efekt zambak uji (i papërshkueshëm nga uji), për brenda dhe jashtë
jashtë, E RE

Cilësi e lartë Prodhuar në Gjermani

Mbytësi ynë qeramik është një izolues i lëngshëm i qelqit modern i projektuar posaçërisht për përdorim në sipërfaqe qeramike. Ky produkt inovativ është ideal për t’u përdorur në banja dhe zona të tjera ku sipërfaqet qeramike janë të zakonshme. Teknologjia e xhamit të lëngët mbron dhe ruan bukurinë e pllakave tuaja qeramike, lavamanëve, tualeteve dhe vaskave tuaja duke krijuar një shtresë mbrojtëse të padukshme, ultra të hollë. Kjo shtresë e bën sipërfaqen të papërshkueshme nga uji, papastërtitë dhe më të lehtë për t’u pastruar. Kështu, vula e banjës siguron një pamje të pastër dhe të rregulluar përgjithmonë të sipërfaqeve të banjës suaj.

Banjo e bukur moderne me brendësi më të vjetër

Karakteristikat e produktit

 • Efekt i lehtë për tu pastruar për papastërtitë dhe gëlqeren
 • Rezistencë e lartë ndaj gërryerjes falë teknologjisë nano SiO²
 • Rezistent ndaj kimikateve ndaj pastruesve (deri në vlerën e pH 12)
 • Efekt i fortë hidrofobik dhe oleofobik (neveri ndaj ujit dhe vajit)
 • Kursime në kosto, kohë dhe energji përmes cikleve të zgjatura të pastrimit
 • Jetëgjatësia: deri në 3 – 5 vjet (në varësi të përdorimit)
 • Redukton rritjen e mikroorganizmave dhe baktereve dhe kështu përmirëson higjenën
 • I qëndrueshëm ndaj rrezeve ultraviolet / rezistent ndaj ngricave / i qëndrueshëm ndaj ujit të kripur / i padukshëm
 • Efekti i vetë-pastrimit në sipërfaqet vertikale të xhamit nën shi
 • Aplikim i thjeshtë (ri-veshja e mundshme në çdo kohë)

Fusha e dorëzimit:
1 x litër shishe
1 x kokë llak pompë


Aplikacion

 • Sipërfaqe qeramike me xham (tualete, lavamanë, lavamanë, vaska)
 • Pllaka me xham të dyshemesë dhe murit

Konsumi varet nga struktura e sipërfaqes afërsisht 50-200m² / litër.

Lehtë për tu aplikuar:
1. Para-pastroni sipërfaqen shumë mirë (sa më e pastër, aq më gjatë zgjat ngjitësi)
2. Spërkateni me ngjitësin dhe fërkojeni
3. Lëreni të ngurtësohet për 12 orë – e gatshme


Vaskë moderne e bukur me detaje

Zonat e aplikimit – Vula perfekte për banjën

mbyllja e tualetit

Një mbyllës për qeramikë i ofron tualetit tuaj disa avantazhe që përmirësojnë si estetikën, ashtu edhe higjienën dhe funksionalitetin e tualetit tuaj. Një tualet i mbyllur është më i lehtë për t’u pastruar sepse vula krijon një sipërfaqe të papastërtive dhe të papërshkueshme nga uji. Kjo redukton grumbullimin e baktereve, mikrobeve dhe papastërtive, duke rezultuar në një mjedis më higjienik në banjën tuaj. Përveç kësaj, efekti i lotusit e bën tualetin më të lehtë për t’u pastruar, në mënyrë që pastrimi të jetë më pak i mundimshëm.

mbyllës lavaman

Mbyllja e lavamanit tuaj ofron disa përfitime, të tilla si higjiena e përmirësuar përmes pastrimit më të lehtë dhe reduktimit të grumbullimit të baktereve. Grumbullimi mbron sipërfaqen qeramike nga konsumimi dhe zbardhja, duke e mbajtur lavamanin tërheqës për më gjatë. Vulosja jonë e banjës e bën gjithashtu më të lehtë pastrimin e papastërtive të tilla si gëlqere ose ngjitës me llak flokësh.

WC e bardhë qeramike

Mbyllja e pllakave

Mbyllja e pllakave tuaja të banjës me xham siguron mbrojtje nga papastërtitë, njollat ​​e ujit dhe grumbullimi i gëlqeres, duke e bërë pastrimin më të lehtë dhe duke i mbajtur pllakat të duken tërheqëse për më gjatë. Një vulë rrit higjienën në banjë duke reduktuar ngjitjen e baktereve dhe rritjen e mykut.

Mbyllja e vaskës

Mbyllja e një vaske me vulosjen tonë nano është veçanërisht e dobishme. Pastrimi mund të jetë i lodhshëm për shkak të madhësisë së tij. Falë efektit të lehtë për t’u pastruar, papastërtitë dhe gurët kanë më pak gjasa të ngjiten dhe janë më të lehta për t’u hequr. Përveç kësaj, parandalohet akumulimi i baktereve dhe zvogëlohet formimi i mykut.

Pllaka qeramike me bime
Çfarë është vulosësi i qeramikës dhe për çfarë përdoret?

Një mbyllës qeramike është një shtresë e veçantë e krijuar për të mbrojtur dhe zgjatur jetën e sipërfaqeve qeramike. Përdoret kryesisht në pllaka, lavamanë, vaska, tualete dhe sipërfaqe të tjera qeramike në banjë. Mbyllja formon një shtresë mbrojtëse të padukshme, ultra të hollë në qeramikë, e cila është e papërshkueshme nga uji, e papastërtitë dhe e lehtë për t’u pastruar.

Cilat janë avantazhet e mbylljes së sipërfaqeve qeramike?

Mbyllja formon një shtresë mbrojtëse të padukshme, ultra të hollë në qeramikë, e cila është e papërshkueshme nga uji, e papastërtitë dhe e lehtë për t’u pastruar. Kjo e bën sipërfaqen më higjienike, më rezistente dhe qëndron e freskët më gjatë.

Si ndryshon një vulë qeramike nga një vulë për sipërfaqet qeramike?

Një mbyllës qeramike dhe një mbyllës sipërfaqesh qeramike mund të ngatërrohen lehtësisht pasi të dy termat përmbajnë qeramikë. Këtu janë dallimet:

1. Mbytës qeramike: Një mbyllës qeramike i referohet një lloji veshjeje që përdoret për të mbrojtur automjetet ose sipërfaqet e tjera. Ai përbëhet nga grimca nano qeramike që formojnë një shtresë të përhershme mbrojtëse në sipërfaqe. Kjo shtresë mbrojtëse ofron qëndrueshmëri të përmirësuar, mbrojtje nga rrezet UV, gërvishtjet, kimikatet, oksidimi dhe ndikimet e tjera mjedisore. Mbyllja qeramike përdoret shpesh në bojëra makinash, xhami, plastikë dhe metale.

2. Mbytës sipërfaqesh qeramike: Një mbyllës sipërfaqesh qeramike i referohet një mbrojtësi të formuluar posaçërisht për përdorim në sipërfaqe qeramike, të tilla si pllaka qeramike. B. pllaka, pajisje sanitare ose pllaka qeramike. Një vulë e tillë për qeramikën është vula jonë nano.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vulosje për qeramikë në cilësi profesionale – Kujdes i lehtë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *