Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Dezinfektues i celularit

Mbroni veten nga patogjenët me dezinfektimin e smartfonëve

Sot, smartfoni është shoqëruesi ynë i vazhdueshëm. Megjithatë, sipërfaqja e saj nuk është vetëm e ndjeshme ndaj papastërtive të përditshme, por edhe ndaj viruseve dhe baktereve. Dezinfektuesi ynë për telefonat inteligjentë dezinfekton sipërfaqen dhe çliron spinnerin e mikrobeve nga patogjenët e rrezikshëm.

Pastrimi i ekranit të celularit me dezinfektues: A është e mundur?

Po, kjo është e mundur. Sipërfaqja e lëmuar e telefonit inteligjent mund të hiqet veçanërisht në mënyrë efikase nga viruset dhe bakteret, sepse mikrobet nuk mund të gjejnë asnjë vend në të cilin mund të “fshihen” siç bëjnë në sipërfaqe të përafërt. Kjo do të thotë që dezinfektuesi ynë është i shkëlqyer në vrasjen e patogjenëve.

Përparësitë e dezinfektantit tonë

  • Kur përdoret si duhet, dezinfektimi ynë afatgjatë mbron kundër viruseve, baktereve dhe patogjenëve të tjerë si sporet e kërpudhave për periudha më të gjata kohore.
  • Smartphone në veçanti është një burim transmetimi sepse preket, mbahet në vesh dhe afër gojës dhe hundës. Patogjenët në sipërfaqen e tij do ta kishin të lehtë me ne.
  • Ju mbroni veten dhe njerëzit e tjerë që përdorin telefonin inteligjent – partnerët, anëtarët e familjes dhe kolegët që përdorin celularin e tyre për punë.
  • Aplikimi i dezinfektimit është lojë e fëmijëve dhe i sigurt.

Shembuj aplikimi të dezinfektimit tonë për telefonat inteligjentë

Ekzistojnë dy skenarë për të mbrojtur një smartphone nga viruset dhe bakteret: a) private dhe b) kontekstin profesional. Le t’i hedhim një vështrim më të afërt në to.

a) Mbroni telefonat inteligjentë të përdorur privatisht

Është e vërtetë: Ne zakonisht i prekim vetëm vetë telefonat tanë privatë. Por vetëm më së shumti. Gjithçka që duhet të bëjmë është ta vendosim atë diku në zyrë, në një restorant ose në shtëpi ku një person tjetër do të donte ta lëvizte pak, sepse aktualisht është në rrugë. Kjo do të thotë që patogjenët mund të përhapen përmes telefonit inteligjent.

b) Konteksti profesional

Ka kompani që u ofrojnë punonjësve të tyre telefona inteligjentë profesionistë, të cilët më pas kalohen nga dora në dorë dhe veshi në vesh gjatë punës së përditshme ose i dorëzohen pasuesit në fund të turnit. Nëse këto pajisje janë të kontaminuara me viruse ose baktere, ato janë në rrezik të madh. Mbroni veten dhe të tjerët dhe mbajeni celularin tuaj pa mikrobe me dezinfektuesin tonë!

Njoftim për sigurinë

Shoqata tregtare kërkon që të vishen doreza gjatë trajtimit të dezinfektuesve. E dëmshme nëse gëlltitet. Shkakton acarim serioz të lëkurës dhe dëmtime serioze të syve. Shumë toksike për organizmat ujorë. Toksike për jetën ujore me efekte afatgjata. Mos hani, pini apo pini duhan kur përdorni. NËSE gëlltitet: Shpëlajeni gojën. MOS shkaktoni të vjella. NËSE NË LËKURË (ose flokë): Hiqni menjëherë të gjitha veshjet e kontaminuara. Lani lëkurën me ujë/dush. NËSE NË SYTË: Shpëlajeni me kujdes me ujë për disa minuta. Hiqni lentet e kontaktit, nëse është e mundur. Vazhdoni shpëlarjen. Telefononi menjëherë Qendrën e Helmimeve ose mjekun. Nëse kërkohet këshilla mjekësore, keni në dispozicion një enë ose etiketë. Mbajeni larg fëmijëve.
Përdoreni vetëm me ujë dhe sipas tabelës së përzierjes. Mos e përdorni me pastrues ose dezinfektues të tjerë.

Mund të përdoret në të gjitha sipërfaqet. Për sipërfaqe të dyshimta të ndjeshme, ne rekomandojmë testimin e rezistencës në një zonë që nuk bie në sy. Ruani vetëm në një enë të mbyllur. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Kontejneri mund të riciklohet vetëm kur të jetë zbrazur plotësisht. Mos e përdorni pas datës së skadencës. Hidhni në mënyrë të përshtatshme në përputhje me rregulloret lokale dhe zyrtare.

Nr. Reg. Biocide: N-28795 (D). 263/17/L (Lu)

Zgjidhja e gatshme për përdorim sipas tabelës së përzierjes nuk kërkon ndonjë simbol rreziku.