Skip to content

Vulosje metalike dhe plastike

Mbrojtje efektive për sipërfaqet e lëmuara plastike dhe metalike

Me ngjitësit tanë të ndryshëm për sipërfaqet metalike dhe plastike ju merrni mbrojtje efektive. Ekziston produkti i duhur për çdo aplikim!

Me tonën Vulosje profesionale e qelqit të lëngshëm për plastikë dhe metal Sipërfaqet e lëmuara të bëra prej plastike, sipërfaqet e lyera, çeliku inox dhe metali kanë një efekt hidrofobik dhe oleofobik : Grimcat e ndotjes si yndyrat, substancat me vaj, gëlqere dhe substancat nga ndotja e mjedisit kanë më pak ngjitje dhe mund të hiqen lehtë, pra pa përdorimin e agjentëve gërryes.

Për aplikime më të avancuara, ne ju ofrojmë mbylljen qeramike tonë Permanent Protector 7640 HIGH END – 9H , një produkt absolut i nivelit të lartë për kërkesat më të larta që kërkojnë aplikim profesional.

Mbrojtësi ynë i përhershëm 7650 PRO EASY ON – 9H mbyllësi qeramik është gjithashtu një izolues qeramik profesional që është më i lehtë për t’u përdorur me të njëjtin nivel fortësie.

Dhe ekrani juaj i smartfonit mund të mbrohet edhe me xham të lëngshëm!
Plotësisht pa flluska dhe e padukshme, vula jonë e celularit formon një mbrojtje nga gërvishtjet kundër mikro-gërvishtjeve, redukton gjurmët e gishtërinjve dhe sipërfaqja bëhet shumë e lehtë për t’u pastruar. Lëvizja bëhet më e këndshme dhe funksionet Touch & Button nuk dëmtohen.