Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 12 korrik 2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Permanent Protector 640 ME PERFORMANCË TË LARTË – ngjitës qeramike 9H për aplikime industriale

✓ Qëndrueshmëri deri në 25 vjet

✓ mbrojtje kundër korrozionit me cilësi të lartë

✓ jashtëzakonisht rezistent ndaj gërryerjes

✓ rezistencë e lartë ndaj goditjes

Blerë shpesh së bashku

blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike. + blank
Cmimi total: 922,49
899,00 (1.798,00 / l)
Turma çmimi për njësi
larg 2 849,00 (5,56% i ruajtur)
larg 5 799,00 (11,12% i ruajtur)
larg 10 699,00 (22,25% i ruajtur)

SKU: 8040-640-500

Përmbajtja: 0,5 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

Turma:

Mbyllje qeramike për kërkesat më të larta në industri

Veshje profesionale e teknologjisë së lartë për sipërfaqe metalike, plastike, të lyera me pluhur dhe të lyer me rezistencë të jashtëzakonshme ndaj korrozionit, gërryerjes dhe temperaturës. Veçanërisht i përshtatshëm për aplikime industriale me kërkesat më të larta, si dhe në sektorët detarë, ushtarakë dhe të aviacionit (industria e avionëve).

Ky ngjitës është një produkt absolut profesional që nuk duhet të përdoret pa u praktikuar pasi koha e fiksimit është shumë e shkurtër. Produkti bën përshtypje me qëndrueshmërinë dhe fortësinë e tij të pakrahasueshme.

Rrotulla prej fletë metalike. Rrotullon fletë zinku, alumini ose çeliku në magazinë në fabrikë.

vetitë e produktit

 • Lëng i pastër, i pangjyrë i bazuar në silane, përmban tretës, pa ujë
 • Krijon një shtresë mbrojtëse të padukshme (në varësi të materialit, sipërfaqja mund të bëhet pak me shkëlqim
 • Veshje jashtëzakonisht rezistente ndaj gërryerjes me veti shumë të larta jo ngjitëse
 • Rezistent ndaj korrozionit
 • rezistencë e lartë ndaj ndikimit
 • Veçanërisht i përshtatshëm për mbylljen kundër ujit dhe papastërtive të materialeve jo absorbuese brenda dhe jashtë
 • Rezistent ndaj ujit të detit dhe ajrit të kripur
 • Dorëzuar gati për përdorim
 • Shumë reaktiv dhe rezistent ndaj një numri të madh tretësish të ndryshëm organikë
 • Efekti “e lehtë për t’u pastruar”, sipërfaqet qëndrojnë të pastra më gjatë dhe janë shumë më të lehta për t’u pastruar, duke zgjatur kështu intervalet e pastrimit dhe duke ulur kostot e pastrimit dhe kujdesit
 • Mund të spërkatet ose të aplikohet me dorë me një leckë, aplikimi është i mundur duke përdorur një makinë lustrimi
 • Lustrimi e bën sipërfaqen jashtëzakonisht të shndritshme
 • Veshje shumë efektive deri në 25 vjet
 • Ushqimi i sigurt
 • Përdorimi i materialit për makina përafërsisht 50 ml (SUV më i madh përafërsisht 100 ml)
 • Temperatura e aplikimit: +5°C deri +35°C
 • Mbulimi 50-130m² për litër në varësi të strukturës së sipërfaqes
 • Rezistenca ndaj temperaturës: -90 deri +750°C
 • Jetëgjatësia e lëngut: 24 muaj në shishen origjinale, 6-12 muaj pas hapjes
 • Temperatura e ruajtjes: +5°C deri +20°C
 • Koha e pjekjes: 5-7 ditë në 20°C, 1 ditë në 60°C (sipërfaqja e përdorshme pas 2 orësh), 2 orë në 200°C
 • Tharja me nxehtësi rrit nivelin e fortësisë së vulës, e cila varion nga 7H (tharje në temperaturën e dhomës) në 9H (tharje me nxehtësi).

Rezistenca ndaj oksidimit dhe korrozionit
Metali i zhveshur oksidohet me kalimin e kohës, si dhe sipërfaqet e lyera. V24 Permanent Protector 640 mbron bojën dhe metalin nga kontakti me ujin dhe ajrin dhe për këtë arsye është mbrojtje kundër korrozionit.

Rezistencë e lartë ndaj kimikateve
Mbulesa qeramike është pothuajse 100% rezistente ndaj shumicës së kimikateve/tretësve në përdorim.

Trupat e makinave janë në linjë montimi. Fabrika për prodhimin e makinave. Industria moderne e automobilave. Mbi

Aplikimi i produktit

V24 Permanent Protector 640 përdoret shumë në një sërë aplikacionesh komerciale:

 • Ushtarake (anije, avionë, tanke, …)
 • Industria e çelikut (ura, struktura çeliku, pajisje dhe makineri, …)
 • Industria e naftës (tubacionet, trotuaret/platformat, lidhësit, …)
 • ndërtimin e varkave dhe anijeve
 • Industria e automobilave (ndërtimi i motorëve, ndërtimi i trupit, mbrojtja e sipërfaqes, …)
 • Industria e trenave dhe hekurudhave (ndërtimi i motorëve, binarët, mbrojtja e sipërfaqes, …)
 • Industria e avionëve (turbinat, krahët, mbrojtja e sipërfaqes, …)
 • edhe me shume…

V24 Permanent Protector 640 mund të përdoret në metalet e mëposhtme:

 • metale me ngjyra (çeliku)
 • metale me ngjyra
 • metale të galvanizuara (të galvanizuara).
 • sipërfaqet e lyera
 • sipërfaqet e veshura me pluhur

V24 Permanent Protector 640 mund të përdoret gjithashtu për përsosjen e automjeteve: bojë makine, buzë, fenerë, dritare, sipërfaqe plastike.

V24 Permanent Protector 640 Metoda e aplikimit

 • Aplikimi mund të bëhet duke spërkatur ose fshirë.
 • Për aplikimin me spërkatje, ne rekomandojmë përdorimin e një sistemi spërkatës pa ajër. Aplikimi me fshirje duhet të bëhet me një leckë aplikimi/mikrofibër .
 • Përpara aplikimit sipërfaqësor, një aplikim provë duhet të kryhet gjithmonë në një zonë testimi. Në këtë mënyrë mund të përcaktohet edhe rendimenti në nënshtresën përkatëse.
 • Pastrimi paraprak : Sipërfaqet duhet të jenë të thata, të pastruara dhe pa mbetje (dylli, silikone, paralyerje, yndyrë, etj.).
 • Aplikimi : Aplikoni Mbrojtësin e Përhershëm V24 derisa të duket një shtresë e hollë
 • Koha e tharjes : Sipërfaqja thahet dhe përdoret pas 2-5 orësh (në varësi të kushteve të motit).
 • Koha e pjekjes : 5-7 ditë në 20°C, 1 ditë në 60°C (sipërfaqja e përdorshme pas 2 orësh), 2 orë në 200°C
 • Kujdes: Ky është një produkt i teknologjisë së lartë që jep rezultatin e dëshiruar vetëm kur përdoret siç duhet.

Për përdorim në bojën e makinës, sigurohuni që të ndiqni udhëzimet e veçanta të aplikimit në fletën përkatëse të të dhënave të produktit!


funksionalitetin

Sealant ynë qeramik V24 Permanent Protector 640 reagon me sipërfaqen e materialit dhe formon një shtresë kovalente (të përhershme) rezistente ndaj gërryerjes me veti ngjitëse shumë të forta.

Formohet një shtresë ultra e hollë, transparente me rezistencë të lartë ndaj goditjes. V24 Permanent Protector 640 është jashtëzakonisht rezistent ndaj alkaleve, korrozionit, ujit të detit dhe gërryerjes.

blank
Sipërfaqja: çeliku
Kurohet në 80°C
Periudha e provës: 3-4 javë moti në natyrë
blank
Sipërfaqja: bakër, bronz, bronz
Periudha e provës: 3 vjet mot në natyrë
blank
Sipërfaqja: alumini
Kurohet në më shumë se 80°C

Siguria dhe ruajtja e produktit

Informacioni mbi klasifikimin e produktit brenda kornizës së Urdhëresës për substancat e rrezikshme, të dhënat e sigurisë dhe të dhënat mbi toksikologjinë dhe ruajtjen mund të gjenden në fletën tonë të të dhënave të sigurisë.

Mbrojtësi i Përhershëm 640

 • nuk duhet të bien në kontakt me lagështinë.
 • Temperatura e ruajtjes së materialit: < 20°C.

Permanent Protector 640 ka një jetëgjatësi prej 12 muajsh kur ruhet në kontejnerët e tij origjinalë të mbyllur.

Një periudhë më e gjatë e ruajtjes nuk do të thotë domosdoshmërisht që produkti është i papërdorshëm, megjithatë, për sa i përket sigurimit të cilësisë, duhet të kontrollohen vetitë e dëshiruara për përdorimin e synuar.


FAQ

Çfarë do të thotë vulosje qeramike?

Mbulesa qeramike me performancë të lartë 9H është një shtresë xhami e bazuar në silane. Është aq i hollë dhe i padukshëm për syrin e lirë saqë nuk ndikon në asnjë mënyrë pamjen apo strukturën e sipërfaqes. Ngjitës qeramike me performancë të lartë 9H nuk është llak, dylli ose ngjitës dhe nuk mund të copëtohet ose të lahet.
Guarnicioni qeramik formon një lidhje të përhershme (“kovalente”) me sipërfaqen dhe mund të hiqet vetëm me lëmim. Kimikatet nuk mund të shpërndajnë vulën qeramike. Megjithatë, ajo zgjat vetëm në afat të gjatë me kujdes profesional. Jeta e shërbimit varet nga ndikimet ndaj të cilave ekspozohet sipërfaqja.

Çfarë do të thotë 9H?

Për të përshkruar ngurtësinë e një shtrese, ne përdorim të njohur “fortësi laps”. Gama e matjes është midis 6B (më e buta) dhe 9H (më e vështira). Mbrojtësi i përhershëm V24 640 arrin një nivel fortësie prej 8H (tharje në temperaturën e dhomës) deri në 9H (tharje me nxehtësi).

Permanent Protector 640 ME PERFORMANCË TË LARTË – ngjitës qeramike 9H për aplikime industrialeMbrojtësi i Përhershëm 7640 Ngulim qeramike LARTË-END – 9HMbrojtësi i përhershëm 7650 PRO EASY ON – vulosje qeramike 9H
(i ri)
numri i artikullit8000-6408000-76408050-7650
Aplikacionpërdorim ultra profesional/industrialaplikim profesionalaplikim profesional me trajtim të lehtë
Temperatura e aplikimit+5°C deri në 35°C+5°C deri në 35°C+5°C deri në 35°C
qëndrueshmëriDeri në 25 vjetDeri në 72 muajDeri në 60 muaj
Koha e kurimit5-7 ditë në 20°C, 1 ditë në 60°C (sipërfaqja e përdorshme pas 2 orësh), 2 orë në 200°C7 ditë në 20°C
(Sipërfaqja e përdorshme pas 5 orësh)
7 ditë në 20°C, 1 ditë në 60°C (e përdorshme pas 2 orësh)
Efekt perlelartëlartëlartë
Efekt me shkëlqimlartëlartëlartë
Rezistenca ndaj gërvishtjeve++++++ + + ++ + + +
fertilitetipërafërsisht 5-13 ml/m²përafërsisht 10 ml/m²përafërsisht 5-10 ml/m²
qëndrueshmëriE lëngshme, me bazë tretësE lëngshme, me bazë tretësE lëngshme, me bazë tretës
Rezistente ndaj ngricavepopopo
rezistente ndaj UVpopopo

komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Permanent Protector 640 ME PERFORMANCË TË LARTË – ngjitës qeramike 9H për aplikime industriale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…